Ημαθία: Παραπέμπονται για κακούργημα πρώην αντιδήμαρχος και 19 ακόμη άτομα!



Ημαθία: Παραπέμπονται για κακούργημα πρώην αντιδήμαρχος και 19 ακόμη άτομα!

Μια εν ενεργεία αιρετή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ημαθία (πρώην αντιδήμαρχος και προσφάτως υποψήφια δημοτική σύμβουλος) και 19 άτομα ακόμη (μεταξύ των οποίων και συγγενικό πρόσωπο εν ενεργεία Δημάρχου) παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις, με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορία που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας το verianet.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ογκώδες βούλευμα ξεπερνάει τις 200 σελίδες, έχει ημερομηνία 28 Μαΐου 2014 και αφορά ψευδείς φορολογικές ενημερότητες (ΑΦΕ) τις οποίες εξέδιδε η πρώην αντιδήμαρχος, ως υπάλληλος ΔΟΥ  στην Ημαθία τότε, για λογαριασμό των 19 κατηγορουμένων. 

Θα παρακολουθούμε στενά την υπόθεση και όταν υπάρξει η δυνατότητα (εκ του νόμου) για την ανακοίνωση των ονομάτων, θα σας τα ανακοινώσουμε, για να δουν όλοι τα... έργα ορισμένων αιρετών, αλλά και να δικαιωθούν όσοι δεν "μάσησαν" σε απειλές και έβγαλαν πολλές φορές τα "άπλυτά" τους στη φόρα.

Βλέπετε, ο καιρός που το χρήμα, το επάγγελμα και ο εκφοβισμός έπιαναν τόπο, έχει περάσει ανεπιστρεπτί, μπροστά στην αδέσμευτη, μαχόμενη δημοσιογραφία (σε αντίθεση με τα παλιά "μονοπώλια").

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο