Σύσκεψη που έγινε... απολογισμός στην ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.


Συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της "Αναπτυξιακής Ημαθίας" Α.Ε. και πρώην αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ο οποίος πλαισιονόταν από υπαλλήλους της Εταιρίας, με το νέο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και τους Δημάρχους Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη και Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/9), στην έδρα της ΑΝ.ΗΜΑ. στην οδό Θεσσαλονίκης, στη Βέροια.


Σκοπός της συνάντησης ήταν, μεταξύ άλλων, η ενημέρωση των νέων αιρετών της Ημαθίας, μετόχων στην Α.Ε., για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν, ώστε να οριστούν οι εκπρόσωποί τους στη Γενική Συνέλευσης της Εταιρίας.

Ωστόσο, η συζήτηση εξελίχθηκε σε απολογισμό ή... "απολογία" του Κώστα Καραπαναγιωτίδη και των υπαλλήλων της ΑΝ.ΗΜΑ., καθώς τέθηκαν μια σειρά ερωτημάτων (πολλές φορές με έντονο και... ανακριτικό ύφος), σχετικά με το έργο που επιτελέστηκε από την ΑΝ.ΗΜΑ. τα τελευταία 8 χρόνια.


Μάλιστα, ζητήθηκε να αναφερθεί τι μισθό παίρνουν οι 2 μόνιμοι υπάλληλοι της ΑΝ.ΗΜΑ. (σύμφωνα με τον Κ. Καλαϊτζίδη ο μισθός ξεπερνά τις 3.000 ευρώ και με κατά καιρούς επιδόματα φτάνει στις 5.000 ευρώ), ενώ ο νέος αντιπεριφερειάρχης δήλωσε πως θα ζητήσει να μπουν ορκωτοί λογιστές πριν αναληφθεί οποιαδήποτε ευθύνη.


Από την πλευρά του ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, εμφανώς εκνευρισμένος από το ύφος των ερωτήσεων, δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μπουν ορκωτοί λογιστές και να γίνει οποιοσδήποτε έλεγχος, ωστόσο τόνισε πως το πόρισμά τους θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί, όποιο και να είναι!

Αύριο, Τρίτη (23/9) το απόγευμα, έχει οριστεί ραντεβού μεταξύ των 3 δημάρχων της Ημαθίας και του αντιπεριφερειάρχη, προκειμένου να συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');