ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής από τον Σεπτέμβριο στη Βέροια (βίντεο)

Από το 2008 υπάρχει ΦΕΚ για την ίδρυση ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής στη Βέροια, ωστόσο μετά από 7 χρόνια θα λειτουργήσει στη Βέροια, όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/4), στο Δημαρχείο της Βέροιας.

Στη συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία παρουσιάστηκε η είδηση της λειτουργίας του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής, μίλησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Αναστασία Μαυρίδου και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Βέροιας, Γιώργος Σοφιανίδης.

Όπως αναφέρθηκε, το νέο σχολείο θα στεγαστεί στις εγκαταστάσεις του πρώην ΕΠΑΣ Βέροιας (πλησίον του 5ου ΓΕΛ Βέροιας), με είσοδο από την οδό Αριάδνης, αναμένεται να λειτουργήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα εξυπηρετεί μαθητές που δυσκολεύονται μεν να παρακολουθήσουν το απαιτητικό πρόγραμμα του κανονικού γυμνασίου, αλλά είναι απολύτως λειτουργικοί και χωρίς σοβαρά σύνδρομα ή δυσκολίες. 

Η φοίτηση θα είναι 5ετής και το απολυτήριο θα επέχει θέσει απολυτηρίου Γυμνασίου και Τίτλου Κατάρτισης αντιστοίχου με τον 1ο κύκλο του ΕΠΑΛ.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο σχολείο και τις ειδικότητες που θα διδάσκονται, στο  παρακάτω βίντεο:


Ρεπορτάζ: Νίκος Βουδούρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο