Οι Απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας Ημαθίας τίμησαν την προστάτιδά τους και τα 40 χρόνια λειτουργίας (φώτο)


Την προστάτιδά της Αγία Ειρήνη τίμησε η Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας, γιορτάζοντας παράλληλα τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου. 

Το πρωί του Σαββάτου (5/5) τελέστηκε Δοξολογία και Αρτοκλασία στο Ναό Αγ. Αναργύρων Βέροιας, ενώ στη συνέχεια έγινε εκδήλωση στον πολυχώρο "Ελιά", όπου στο τέλος της τιμήθηκαν δύο εν ενεργεία βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που προέρχονται από τον χώρο της Αστυνομίας (Αναστάσιος Δημοσχάκης, πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. - βουλευτής ΝΔ Έβρου και Δημήτριος Κυριαζίδης, πρώην πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ - βουλευτής ΝΔ Δράμας), διατελέσαντες πρόεδροι της Ένωσης και ο νομικός σύμβουλος του Σωματείου Τάσος Μπαρτζώκας


Στην αρχή της εκδήλωσης στην "Ελιά" έκανε χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ένωσης, Πέτρος Τσικόπουλος, ενώ ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Αναστάσιου Δημοσχάκη (διαβάστηκε από εκπρόσωπό του, καθώς ο ίδιος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί), του Δημήτριου Κυριαζίδη, του Αντιπρόεδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νικόλαου Παπαδόπουλου, του βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Ουρσουζίδη, του Γιώργου Σοφιανίδη, εκπροσώπου του Δημάρχου Βέροιας, του Διοικητή της 1ης Μεραρχίας ΠΖ υποστράτηγου Πέτρου Δεμέστιχα, του Διευθυντή της Δ.Α. Ημαθίας Αστ/κου Δ/ντη Χρήστου Σιμούλη, του Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. Αστ/κου Δ/ντη Διονύση Κούγκα, του προέδρου των Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας αντιστράτηγου εα Κωνσταντίνου Κωνσταντάρα, του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας Απόστολου Μούρτη, καθώς και προέδρων Σωματείων Αποστράτων από όμορους νομούς.

Στους χαιρετισμούς, πέρα από την αναγνώριση για το έργο των απόστρατων, τέθηκαν και προβληματισμοί σχετικά με το μέλλον των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και των άλλων Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς καθώς και ευρύτερα ζητήματα. Όσον αφορά ειδικότερα την Ένωση της Ημαθίας, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. που εδρεύει στο Πανόραμα Βέροιας, Διονύσης Κούγκας, απέσπασε θερμό χειροκρότημα όταν ανακοίνωσε πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η Ένωση να εγκατασταθεί σε χώρο εντός της Σχολής, στηρίζοντας προς τις αρμόδιες υπηρεσίες το αίτημα των Αποστράτων. 

Ακολούθησε η ομιλία του επίτιμου προέδρου της Ένωσης Φώτιου Δημόπουλου και στη συνέχεια η απονομή τιμητικών πλακετών στους τιμώμενους της εκδήλωσης (όπως προαναφέρθηκε). 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:















































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο