Μήνυμα αναγνώστριας: Αυτή είναι η κατάντια της Βέροιας

 

Μήνυμα (κείμενο και φωτογραφίες) από αναγνώστριά μας

06.08.2023 Το τείχος της Βέροιας υπό την ευθύνη του Δήμου! Από την αρχή του καλοκαιριού έχω κάνει άπειρες κλήσεις στο τμήμα καθαριότητας για κόψιμο των χόρτων προς αποφυγή φιδιών και φυσικά προς αποφυγή πυρκαγιάς καθώς είναι στο κέντρο της πόλης και κάθε βράδυ νεαρά παιδιά μαζεύονται καπνίζουν και πετάνε τα τσιγάρα.. Δίπλα ένα οικόπεδο το οποίο δεν έχει καθαριστεί καθώς δεν μπορούν να βρουν τον ιδιοκτήτη όπως λένε..ο νόμος είναι σαφής όμως καθαρίζει ο Δήμος και χρεώνεται στο αφμ του ιδιοκτήτη. Αυτή είναι ακόμα μια κατάντια της Βέροιας, και μια μεγάλη επιτυχία του Δημάρχου! Επίσης θερμά συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο καθαριότητας/περιβάλλοντος, ο οποίος παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας δεν έχει δώσει καμία σημασία.. και για όσους σπεύσουν να πούνε ότι ανήκει στην αρχαιολογία το μέρος, η αρχαιολογία ξεκάθαρα εχει πει ότι ανήκει στην ιδιοκτησία του Δήμου Βέροιας!!



σ.σ. Το μήνυμα και οι φωτογραφίες κοινοποιήθηκαν στην ομάδα (group) του InVeria.gr στο facebook, αλλά βάσει της απόφασης να μην κοινοποιείται καμία δημοσίευση τρίτων στην ομάδα, μεταφέρουμε το μήνυμα ως ξεχωριστή ανάρτηση, με κάθε επιφύλαξη από πλευράς μας για όσα αναφέρονται

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Σε πολλά σημεία της Βέροιας είναι έτσι ακόμα καί ιδιόκτητα οικόπεδα δίπλα σε σπίτια όπου κάποιοι εργολάβοι αγόρασαν για να χτίσουν αλλά δεν μπόρεσαν και άφησαν τα χόρτα να γίνει εκεί ένα δάσος, παράκληση στον δήμο να κοπούν τακτικά τα χόρτα ή να ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες αλλοιως να επιβάλει πρόστιμα σε όσους δεν συμμορφώνονται, μπωρει να γίνει νομικά επιβάλεται, δεν είναι μόνο τα φίδια που λέει παραπάνω η κυρία ή ο κύριος αλλά εάν πιάσει φωτιά θα καούν σπίτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα κοινόχρηστα κ τα οικόπεδα του δήμου δεν ισχύει ο ίδιος νόμος;

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο