Το... success story του αντιδημάρχου που η υπηρεσία του δεν μπορεί να αλλάξει μια λάμπα αλλά έκανε... κόμβους

Μια απορία, απλή, λιτή, λακωνική και ξεκάθαρη: Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Δ. Βέροιας, ο οποίος θέτει και πάλι υποψηφιότητα και - όπως είναι λογικό - διαφημίζει το "έργο" του, θα μπορούσε να μας απαντήσει τι γίνεται με την τεχνική υπηρεσία που προΐσταται και δεν είναι αυτή σε θέση να ανταποκριθεί σε απλά - πολύ απλά - αιτήματα πολιτών, όπως η αλλαγή ενός λαμπτήρα σε κολώνα φωτισμού;

Αρχικά, μάθαμε ότι ο υπάλληλος δεν είδε την αναφορά που έγινε στην - επίσης πολυδιαφημισμένη - εφαρμογή του Δήμου για τέτοια θέματα. Στην συνέχεια, μάθαμε ότι ενημερώθηκε ο αρμόδιος υπάλληλος από τον αντιδήμαρχο που "έτρεξε" την εφαρμογή, ακολούθως ενημερώθηκε και τρίτος αντιδήμαρχος, που είναι δραστήριος και δεν αφήνει... αιτήματα να πέφτουν κάτω. 

Και όμως, από τις αρχές Αυγούστου 2023, ένας δρόμος στην περιοχή του Εργοχωρίου στη Βέροια, δίπλα στον καταυλισμό των Ρομά, παραμένει σκοτεινός. 

Τι συμβαίνει άραγε; Δεν έχουν λαμπτήρες, δεν προλαβαίνουν, αδιαφορούν ή ακόμα... ψάχνουν την κολώνα; Μήπως έχει να κάνει με το ποιος υπέβαλλε την αναφορά; 

Πάντως, μπορεί να μην μπορούν μια λάμπα να αλλάξουν, αλλά κοκορεύονται για το... έργο που "φαίνεται". 

Ως συνήθως, στα σχόλια μπορείτε να (ξανα)γράψετε τα δικά σας παραδείγματα για να αποκαλυφθεί το... succses story του κ. Αντιδημάρχου και της υπηρεσίας του. 

ΥΓ: Στα... θετικά βεβαίως πρέπει να προσμετρηθεί και το ταλέντο στις φωτογραφίες, τόσο να βγαίνει, όσο και να... βγάζει!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Το success story του Δήμου μας. Η πολυδιαφημισμένη εφαρμογή που έκανε την ζωή μας εύκολη, αφού με μεγάλη ευκολία καταθέτει ο κάθε πολίτης τα προβλήμματα που εντοπίζει. Ως εκεί καλώς. Μετά τί γίνεται; Η μεγάλη καθυστέρηση στην διεκπεραίωση των αιτημάτων δείχνει πως εστιάζουν στην βιτρίνα αφού αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα απλά και εύκολα. Αδυναμία οργάνωσης, αδυναμίας διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο