Φέτος έχουμε απογραφή...

Από τις 30 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου θα γίνει η γενική καταγραφή του πληθυσμού της χώρας, αφού θα έχε προηγηθεί η γενική απογραφή των κτιρίων που θα γίνει σ΄όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου.

Στόχος της Στατιστικής Εταιρίας που διεξάγει την απογραφή με ημερομηνία αναφοράς την 29η Μαρτίου είναι να καταγραφούν όλα τα άτομα που διαμένουν σ΄όλη την ελληνική επικράτεια στον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους δηλαδή στον τόπο της συνήθους διαμονής τους.

Θα γίνει η καταμέτρηση των νοικοκυριών και της σύνθεσής τους, η καταγραφή των μελών των νοικοκυριών και των δημογραφικών, κοινωνικών, εκπαιδευτικών και οικονομικών χαρακτηριστικών τους, καθώς και η καταγραφή των χαρακτηριστικών όλων των κατοικιών της χώρας. 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/1/11, 1:10 μ.μ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/1/11, 4:12 μ.μ.

    Nαι αλλα οι Βεροιωτες πρεπει να καταλαβουμε οτι μας συμφερει να απογραφομαστε στην Βεροια και οχι να φευγουμε και να πηγαινουμε στα χωρια μας σε Γρεβενα, Κοζανη κλπ για συναισθηματικους λογους. Δεν γινευται να εχουμε απογεγραμμενο το 2001 περιπου 45.000 πληθυσμο και να δραστηριοποιουνται στην Βεροια καθημερινα πανω απο 70.000...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο