Κατεβάζει "ρολά" αύριο Δημόσιος και Ιδιωτικός Τομέας

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί η χώρα αύριο Τετάρτη, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία για μισθολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα.

Τα συνδικάτα ζητούν νέο μισθολόγιο χωρίς περικοπές και επιστροφή των δώρων, καθώς και να μην υπάρξουν νέες ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις και στο ασφαλιστικό.


Σε μαζική συμμετοχή καλεί τους νέους, τους εργαζόμενους και τους ανέργους στην απεργία της 23ης Φεβρουαρίου, το Πανελλήνιο Αγωνιστικό Μέτωπο, κατηγορώντας την Κυβέρνηση για «αντιασφαλιστική επίθεση, για αύξηση του κόστους μεταφορών με την ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ και ειδικά του ΟΣΕ, για τελειωτικό χτύπημα σε ό,τι έχει απομείνει από τη δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και για κατάργηση του ωραρίου και της Κυριακάτικης αργίας στα καταστήματα».

Οι συγκεντρώσεις της Βέροιας και της Νάουσας
Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στο αγωνιστικό συλλαλητήριο της Τετάρτης απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Βέροιας που διοργανώνει συνάντηση - συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί μπροστά στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Βέροιας. "Φτάει πια δεν πάει άλλο" είναι το σύνθημα "δουλεύουμε περισσότερο, παράγουμε περισσότερο, πληρωνόμαστε λιγότερο και πληρώνουμε περισσότερα".

Για συμμετοχή στην συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο καλεί και το Νομαρχιακό Τμήμα της  ΑΔΕΔΥ Ημαθίας όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα, "για να παρέμβουν αγωνιστικά και να αποτρέψουν την λήψη αποφάσεων οι οποίες στο όνομα της κρίσης καταργούν τα ασφαλιστικά, εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα".

Στη Βέροια το ΠΑΜΕ καλεί εργαζόμενους, άνεργους, νέους και νέες στην απεργιακή συγκέντρωση (23 Φεβρουαρίου) στην Πλατεία Ωρολογίου στις 10.30 το πρωί και στη Νάουσα το Εργατικό Κέντρο καλεί τον κόσμο στην πλατεία Καρατάσου στις 10.00 το πρωί. Στη συγκέντρωση της Βέροιας καλεί τους συνταξιούχους του ΙΚΑ Βέροιας και περιχώρων η Διοίκηση του Σωματείου τους.
Κλειστή η Αγορά της Βέροιας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας καλεί τα μέλη και τους καταστηματάρχες της πόλης να συμμετέχουν στην αυριανή πανελλαδική κινητοποίηση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων κλείνοντας τα καταστήματά τους από το πρωί μέχρι το μεσημέρι.
Ηδη έχει αποσταλεί σχετική ανακοίνωση από το Σύλλογο και έχουν αναρτηθεί αφίσες σε όλη την αγορά.

Πηγή: laosver.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο