Σχόλιο στο άρθρο της Α. Μουσκεφτάρα και απάντηση από την ίδια

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση διαδραματίζεται, με αφορμή το άρθρο της Αναστασίας Μασκεφτάρα με θέμα: "Η εσωκομματική διαστρωμάτωση του ΠΑΣΟΚ την εποχή του μνημονίου και η ώρα της Αριστεράς"

Το άρθρο της κ. Μασκεφτάρα σχολίασε αναγνώστης/στρια, θέτοντας μία διαφορετική άποψη επί του θέματος, στην οποία ανταπαντά η κ. Μουσκεφτάρα.

Δείτε παρακάτω την στοιχομυθία:


Καλό το Άρθρο Σας, κυρία μου, αλλά μάλλον ελλειμματικό. Και εξηγούμαι. Βλέπετε καθημερινά ο υγιής λαός να γκρεμίζει τις, παλαιότερα, λεγόμενες κομμουνιστικές ή σοσιαλιστικές ή λαϊκές κυβερνήσεις. Θα θυμάστε ότι ο μακαρίτης ιδρυτής του Σοσιαλ-η-σ-τ-ρ-ικού ΠαΣοΚ φωτογραφίζονταν αγκαλιά με τον Γκαντάφι, που σήμερα τον γκρεμίζει ο λαός του ως δικτάτορα.
Και εσείς μας προτείνετε σαν λύση την Αριστερά; Δεν βλέπετε πώς γκρεμίστηκε στην Σοβιετική Ένωση;Δεν καταλαβαίνετε τί πάει να γίνει στις αραβικές-διάβαζε Μουσουλμανικές-χώρες;
Και εσείς προτείνετε την Αριστερά ως μόνη πολιτική λύση; Δεν καταλαβαίνουν οι πολιτικοί μας ότι πέρασε ο καιρός των κομμάτων και των κομματιασμάτων; Άλλες δυνάμεις θέλουμε να ξεπεταχτούν και όχι αυτές που χρεωκόπησαν με πάταγο. Πόσα μάζεψε ο Τσοχατζόπουλος; Πόσα είχε ο Αντρέας και η Δήμητρα; Πόσα βρήκαν στον Μπεν Αλί; Πόσα στον Μουμπάρακ; Ποιός ξέρει πόσα έχει ο Καντάφι; Τί μας λέτε τώρα; Καταλάβετέ το και Σεις και όλοι οι πολιτικάντηδες: Χρεωκόπησε η Πολιτική. Νά κάνω και μία προφητεία; Να δείτε ότι ο Γ.Α.Π. εξελίσσεται σε δικτάτορα πρώτης τάξεως. Ύστερα από όσα έπαθε στην Κομοτηνή, θα κυκλοφορεί-λένε-μόνο με τα ΜΑΤ!!! Είναι ή δεν είναι αυτό πρόθυρα Δικτατορίας; 

Η απάντηση στο σχόλιο από την κ. Μουσκεφτάρα είναι η εξής:

Στις 22 Φεβρουαρίου 2011 5:08 μ.μ.   η Α. Μουσκεφταρα είπε:

Ευχαριστώ για το σχόλιο. Λυπάμαι που η Αριστερά μπορεί για κάποιους να είναι ταυτισμένη με σοσιαλιστικά-ληστρικά μορφώματα σαν αυτά που αναφέρατε και για τα οποία συμφωνώ. Επιπλέον θα συμφωνήσω για την ανεπάρκεια των υπαρχόντων αριστερών κομμάτων. Ναι, έχουν χρεοκοπήσει οι πολιτικοί,όχι όμως η πολιτική. Χωρίς σαφές ιδεολογικό πλαίσιο τα κοινωνικά κινήματα κινδυνεύουν από εκφυλισμό και χειραγώγηση. Αυτό όμως, καθόλου δε σημαίνει αριστερό πατρονάρισμα. 
Αντίθετα χρειάζεται η ακριβώς αντίθετη πορεία. Από τα κάτω προς τα πάνω. Χέρι συμπαράστασης από την αριστερά, όχι καπέλωμα. Εάν συμφωνούμε ως εδώ, παρακαλώ προτείνετε εσείς μια άλλη πολιτική λύση, αφού επί του πρακτέου, χρειάζεται μια εφικτή οικονομικοπολιτική πρόταση εξόδου από την κρίση, άλλη από αυτή του ΔΝΤ και του μνημονίου. Όσο για την προφητεία σας, θα σας "μαλώσω". Προφητεύουμε κάτι το οποίο πρόκειται να συμβεί. Η ΠΑΣΟΚΙΚΗ χούντα, αγαπητέ/ή, ήδη έχει αρχίσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο