«Μετανάστες, οι αποδιοπομπαίοι τράγοι της οικονομικής κρίσης»

Οι 300 μετανάστες απεργοί πείνας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σήμερα βρίσκονται στην 30η ημέρα της απεργίας.  Οι μετανάστες- εργάτες ζητάνε τα αυτονόητα. Από την πρώτη μέρα της απεργίας ως και σήμερα, εκτός από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης που τους στηρίζει, σωματεία, φορείς, σύλλογοι, δημοτικά συμβούλια κλπ έχουν δηλώσει τη συμπαράστασή τους στον αγώνα τους. Το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ, η ΝΔ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ όχι μόνο αγνοούν ή και κατασυκοφαντούν αυτόν τον αγώνα των μεταναστών για νομιμοποίηση, αλλά τους ενοχοποιούν για την οικονομική κρίση της χώρας και επιχειρούν να εκτονώσουν πάνω τους την οργή του ελληνικού λαού.


Η Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α. Ημαθίας καλεί σε εκδήλωση – συζήτηση «Μετανάστες, οι αποδιοπομπαίοι τράγοι της οικονομικής κρίσης», στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στις 5μμ, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011.

Την εκδήλωση - συζήτηση στηρίζουν: ΚΕΕΡΦΑ κέντρου Θεσσαλονίκης, ΚΕΕΡΦΑ Πέλλας, Αντιρατσιστική – Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κρύας Βρύσης, Εργατικό Κέντρο Βέροιας-Αλεξάνδρειας, Αυτόνομο Κοινωνικό Στέκι «Μπαρούτι», Σύνδεσμος Μεταναστών Ημαθίας, Hasta La Victoria Siempre, Πρωτοβουλία Κρύας Βρύσης, Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία, Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Δυτ. Μακεδονίας και Ημαθίας ενάντια στα Διόδια.

Τις ταινίες μικρού μήκους παραχωρεί η camera Zizanio.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/2/11, 1:44 μ.μ.

    Σχετικά με τους μετανάστες και το μεταναστευτικό, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Τα κράτη αυτών των ανθρώπων και οι πρεσβείες τους ή τα προξενεία τους δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον ή τους έχουν πεταγμένους στο έλεος των κυβερνήσεων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο ενδιαφέρουν δείχναν οι δικές μας κυβερνήσεις παλαιότερα για τους δικούς μας μετανάστες, δείχνουν και οι περισσότερες κυβερνήσεις των μεταναστών της χώρας μας. Τι περιμένεις αγαπητέ από κυβερνήσεις απολυταρχικές ή πλήρως διεφθαρμένες? έχεις την αίσθηση, μήπως, πως αυτοί οι άνθρωποι φύγαν από τον τόπο τους με χαρά? Ανάγκη είχαν, όπως και οι παππούδες μας. Για ένα καλύτερο μέλλον ... αυτό που εμείς τους δίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο