Βελτίωση παρουσιάζουν οι κοπέλες του ατυχήματος στην Πιερίων

Κρίσιμη, αλλά σταθερή, με εμφανή σημάδια βελτίωσης, είναι η κατάσταση των δύο κοριτσιών που τραυματίστηκαν πιο σοβαρά, στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στην οδό Πιερίων (στο ύψος του Μαρινόπουλου – Πιερίων 186), στη Βέροια και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

 Όπως μαθαίνουμε, η μία κοπέλα, που είναι πιο σοβαρά από όλους, με την παρέλευση του 48ώρου εμφανίζει σημαντικά σημάδια υποχώρησης του αιματώματος που είχε στον εγκέφαλο, αν και ακόμη βρίσκεται σε καταστολή.

Η δεύτερη κοπέλα, η οποία επίσης υποβλήθηκε σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση (περισσότερα για λόγους ιατρικού απορρήτου δεν θα αναφέρουμε), έχει διαφύγει – όπως φαίνεται – τον κίνδυνο.

Όσον αφορά τα αίτια του ατυχήματος, οι πληροφορίες διίστανται… Όπως ακούγεται, ο νεαρός οδηγός ισχυρίζεται ότι έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται πως τους ανέφερε ότι πήγε να δει το κινητό του…

Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι φήμες και τα ακριβή αίτια διερευνά η Τροχαία Βέροιας (όχι ότι θα τα ανακοινώσει ποτέ, κατά την πάγια «μυστικιστική»  νοοτροπία της Αστυνομίας σε ανάλογες περιπτώσεις).

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/3/11, 2:20 π.μ.

    δεν χρειάζονται κρίσεις του τύπου ¨"κατά την πάγια «μυστικιστική» νοοτροπία της Αστυνομίας σε ανάλογες περιπτώσεις" δημοσιογράφοι είστε απλά να ενημέρωνόμαστε θέλουμε. Α και βάση ΄νομου απαγορεύεται η δημοσιοποίηση των στοιχέιων της ποινικής προδικασίας εκτός αν έχεις έννομο συμφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ακριβώς θέλουμε να ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ τον κόσμο, θα περιμέναμε να υπάρχει η σχετική ενημέρωση από την αστυνομία.

    Δεν είπαμε να ανακοινωθεί την επομένη του ατυχήματος, σε καμία περίπτωση.

    Αν δεν υπάρχει όμως ενημέρωση, εσείς οι πολίτες πως θα ενημερωθείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣ.16/3/11, 3:08 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΡΙΣΕΙΣ. ΑΣΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/3/11, 12:53 μ.μ.

    ενημέρωση με προσωπικά σχόλια πάυει να είναι αντικειμενική ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον έχετε συγκεχυμένες τις έννοιες περί αντικειμενικότητας και σχολίου. Προσωπική σας άποψη είναι και, φυσικά, είναι σεβαστή.

    Το αντικειμενικό κρίνεται από τον καθένα, με βάση τα γραφόμενα, είτε είναι σε μορφή είδησης, είτε σε μορφή σχολίου.

    Το να πείτε ότι κάτι δεν είναι αντικειμενικό, μόνο και μόνο επειδή σχολιάζει μια κατάσταση, προφανώς και δεν μπορεί να στέκει. Το περιεχόμενο μετράει.

    Αλλά, πραγματικά αισθανόμαστε άσχημα να πιανόμαστε με τέτοια θέματα κάτω από μία τέτοια είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/3/11, 2:13 μ.μ.

    και μια τελευταία ενημερωση και η κοπέλα που ήταν πιο σοβαρά βελτιώθηκε πολύ η κατάστασή της. Η τρίτη που ήταν πιο ελαφρά διεκομίσθει και νοσηλεύεται στο Γ.Ν.Νοσοκομείο βέροιας. Καλό σαββατοκύριακό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο