Συνάντηση βουλευτών με γονείς για τη μεταφορά των μαθητών

Με τους βουλευτές Τάσο Σιδηρόπουλο, Άγγελο Τόλκα και Μιχάλη Χαλκίδη, με την παρουσία των περιφερειακών συμβούλων Κώστα Καλαϊτζίδη, Γεωργίας Μπατσαρά και Στάθη Σαρηγιαννίδη, συναντήθηκε σήμερα Σάββατο (12/3) το πρωί  αντιπροσωπεία από την Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Ημαθίας, σχετικά με το θέμα της μεταφοράς των μαθητών.

Η συνάντηση, η οποία έγινε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις του θέματος σε κοινοβουλευτικό επίπεδο (ψηφίζεται την ερχόμενη εβδομάδα σχετική τροπολογία στη βουλή που θα δώσει λύση στο θέμα), ήταν άνευ αντικειμένου, και οι τρεις βουλευτές απλά ενημέρωσαν τους γονείς για το θέμα.

Έτσι, από την ερχόμενη εβδομάδα τα ΚΤΕΛ θα μπορούν να αναλάβουν τη μεταφορά των μαθητών και έγκειται πλέον στους χειρισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας (πρώην Νομαρχία) για την εφαρμογή των διατάξεων της σχετικής τροπολογίας.

Ωστόσο, επειδή μεν για τους γονείς το θέμα επιλύεται, αλλά για τους τουριστικούς πράκτορες η τροπολογία τους θέτει εκτός διαδικασίας, αναμένεται να υπάρξουν εκ νέου αντιδράσεις.

Αυτό όμως που "καίει" το σύνολο της μαθητικής κοινότητας είναι η μεταφορά των μαθητών και όλα τα άλλα, είναι θέμα πολιτικής βούλησης, αλλά και ευθυνών.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/3/11, 5:47 μ.μ.

    Ετσι μπραβο ρε Κωστή!!
    Μπραβο. Αξιος.
    Δείξε τι αξίζει η καρεκλα αυτή.
    Βαλτους σε σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/11, 10:42 μ.μ.

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ; ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο