Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του Γυμνασίου - Λυκείου Μελίκης

Επίσκεψη στο έργο του Γυμνασίου - Λυκείου Μελίκης έκανε τη Δευτέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Παρόντες εκεί ήταν: ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Βενιόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, o ανάδοχος του έργου, καθώς και οι Διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου Μελίκης. 


Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στον κ. Καραπαναγιωτίδη, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν και τις αλλαγές που γίνονται αυτό το διάστημα στη διοίκηση το έργο προχωρά απολύτως ικανοποιητικά, βρίσκεται εντός των χρονικών ορίων και αναμένεται να παραδοθεί πλήρως στη σχολική κοινότητα πριν από την έναρξη του νέου σχολικού έτους και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε από όλους να συνεχίσουν να δίνουν όπως μέχρι σήμερα τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο την ταχύτερη και αρτιότερη εκτέλεση του σημαντικού αυτού σχολικού έργου, που ξεκίνησε στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς από την τότε Νομαρχία.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.700.000 ευρώ. Η σύμβαση υπογράφηκε στις 7/7/2010. Το έργο αφορά την πλήρη ανακατασκευή του σχολικού κτιρίου που ξαναστήνεται από την αρχή, με νέες μεγάλες αίθουσες και ηλεκτρομηχανολογικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο