Αρχίζει η μάχη με τα κουνούπια

Τη διάθεση πίστωσης 1.990.000 ευρώ για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Κεντρική Μακεδονία ενέκρινε χθες ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης κ. Θύμιος Σώκος.

Το πρόγραμμα για την καταπολέμηση των κουνουπιών θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Κεντρικής σε όλες τις περιφερειακές ενότητες. Οι διαδικασίες και οι φορείς υλοποίησης, παρακολούθησης και πιστοποίησης του προγράμματος θα καθοριστούν, λόγω αρμοδιότητας, με αποφάσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Να σημειωθεί ότι η έγκριση της πίστωσης έρχεται ως επιστέγασμα αλλεπάλληλων πρωτοβουλιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης για την καταπολέμηση των κουνουπιών.

Ενδεικτικά αναφέρονται τα πιο κάτω:

- 15/01/2011: Συνάντηση του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιου Σώκου με υπηρεσιακούς παράγοντες, Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντές υπηρεσιών με θέμα «Δημόσια Υγεία και Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών».

- 26/01/2011: Υπ. Αριθμ. 211/26-01-2011 επιστολή του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Θύμιου Σώκου προς τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Ρήγα με θέμα τη «Χρηματοδότηση Προγραμμάτων καταπολέμησης κουνουπιών Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης».

- 02/03/2011: Ευρεία σύσκεψη του κ. Σώκου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης με τη συμμετοχή όλων των δημάρχων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ψωμιάδη, της Διευθύντριας Τμήματος Υγείας κ. Πράπα, της Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ κας Κρεμαστινού, Διοικητή 3ης ΥΠΕ κ. Ζηλίδη, Διοικητή 4ης ΥΠΕ κ. Μπουσουλέγκα και Προέδρου Κέντρου Καταπολέμησης Κουνουπιών και Πολιτικής Προστασίας Σερρών κ. Σίμογλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο