Απάντηση - ενημέρωση του Ηλία Τσιαμήτρου σχετικά με τις αρμοδιότητες του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας

Στα σχόλια που γράφτηκαν στην ανάρτηση για την συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας (διαβάστε την ανάρτηση εδώ) απαντά ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ηλίας Τσιαμήτρος, αποσαφηνίζοντας τα πράγματα, αλλά και προσκαλώντας όλους τους πολίτες της Βέροιας να επικοινωνήσουν με τον ίδιο ή τους συναδέλφους του, για να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Στο απαντητικό του σχόλιο, ο κ. Τσιαμήτρος αναφέρει τα εξής:

Μόλις διάβασα την ανάρτησή σας και τα σχόλια των αναγνωστών σας (διαβάστε την ανάρτηση εδώ) και ως εκ τούτου παρακαλώ να μου συγχωρήσετε την αργοπορημένη απάντηση.
Μερικές παρατηρήσεις:
1. Η Δημοτική Κοινότητα Βεροίας ασχολείται με ταβέρνες και άλλα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφού εκ του νόμου είναι αυτή που χορηγεί την προέγκριση ίδρυσης τέτοιων καταστημάτων στην περιοχή της Βέροιας.
2. Τα σχόλια του οικοδεσπότη είναι πολύ σωστά και βάζουν τα πράγματα στη πραγματική τους βάση.
3. Η Δημοτική Κοινότητα Βεροίας έχει επίσης εκ του νόμου υποχρέωση να αναδεικνύει και να προτείνει λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών μας και αυτό θα κάνει στο άμεσο μέλλον και για το συγκεκριμένο πρόβλημα από τη στιγμή που ήλθε σε γνώση της.
4. Όλοι οι πολίτες που θέλουν να αναδείξουν προβλήματα (μικρά ή μεγάλα), που έχουν να προτείνουν λύσεις, που επιθυμούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για ζητήματα της Βέροιας, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά (2331350616) ή προσωπικά (γραφείο 1 Δήμου Βεροίας) με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βεροίας τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
5. Οι συμπολίτες μας έχουν να ωφεληθούν αν αγκαλιάσουν και στηρίξουν το νέο αυτό θεσμό στα πρώτα του βήματα, αντί να τον επικρίνουν άδικα (ίσως λόγω ελλειπούς πληροφόρησης όσον αφορά τη λειτουργία του).
6. Είμαστε όλοι οι σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Βεροίας στη διάθεση κάθε συμπολίτη μας για διευκρινήσεις, ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τη λειτουργία του καινούριου αυτού οργάνου.

Με εκτίμηση
Ηλίας Τσιαμήτρος
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βεροίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο