Σταμάτησαν να μεταφέρουν τους μαθητές τα τουριστικά λεωφορεία - Θα κάνουν δωρεάν δρομολόγια τα ΚΤΕΛ;


Σταμάτησε από σήμερα 1 Μαρτίου 2011 και μέχρι νεωτέρας η μεταφορά μαθητών από και προς τα σχολεία Α/βάθμιας Εκπαίδευσης με τουριστικά λεωφορεία.

Σε παλαιότερη ανακοίνωση, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ημαθίας καλούσε τους τουριστικούς πράκτορες, αν δεν μπορούν να κάνουν τις μεταφορές, να σταματήσουν και το ΚΤΕΛ θα έκανε τα δρομολόγιά τους δωρεάν... Ήταν λόγια του αέρα ή το εννοούσε ο πρόεδρος; Θα φανεί στην πράξη.

Επιτροπή των ιδιοκτητών και των οδηγών επισκέφθηκε σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ζητώντας την υπογραφή σύμβασης η οποία δεν ολοκληρώθηκε μέχρι σήμερα για τυπικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι τα τουριστικά λεωφορεία έλαβαν μέρος στο μειοδοτικό διαγωνισμό και ανέλαβαν τη μεταφορά μαθητών. Ωστόσο, ως σήμερα δεν έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση και ούτε έχουν πληρωθεί. Ο κ. Καραπαναγιωτίδης τόνισε ότι για το επίμαχο θέμα είναι ενημερωμένοι οι Υπουργοί Εσωτερικών και Παιδείας κ.κ. Ραγκούσης και Διαμαντοπούλου, οι Υφυπουργοί κ.κ. Ντόλιος και Χριστοφιλοπούλου, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Σώκος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ψωμιάδης.

Διαβεβαιώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι από την πλευρά μας καταβάλλουμε όλες εκείνες τις προσπάθειες προς τους αρμόδιους φορείς ώστε το συγκεκριμένο πρόβλημα που απασχολεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού να λυθεί με τον καλύτερο τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρόνο για να μην ταλαιπωρούνται γονείς και μαθητές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο