Λύση στο πρόβλημα με τον ανεφοδιασμό των οχημάτων της Αστυνομίας με παρέμβαση του Τάσου Σιδηρόπουλου

Την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας επισκέφθηκε χθες Τρίτη 2-3-2011 ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος, μετά το πρόβλημα που προέκυψε σχετικά με τον ανεφοδιασμό καυσίμων στα αυτοκίνητα της Διεύθυνσης.

Ο μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάδειξη της ανάδοχης εταιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη και λόγω της καθυστέρησης των διαδικασιών υπήρξε πραγματικό πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων, με εμφανή τον κίνδυνο να παραμείνουν ακίνητα λόγω αδυναμίας ανεφοδιασμού με καύσιμα. 
Ο Βουλευτής σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή επισήμανε αμέσως το πρόβλημα σε επικοινωνία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και με συντονισμένες ενέργειες με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Στρατηγό Διοικητή του Β’  Σώματος Στρατού προέκυψε άμεση λύση στο πρόβλημα, καθώς δόθηκε η σχετική άδεια να ανεφοδιάζονται στο εξής όλα τα οχήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας από το πρατήριο καυσίμων του Β’  Σ.Σ μέχρι την ολοκλήρωση του μειοδοτικού διαγωνισμού.

Έτσι, δόθηκε η δυνατότητα να κινηθούν κανονικά όλα τα οχήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης και να συνεχίσουν απερίσπαστα το έργο τους με συνεχή παρουσία σε όλες τις περιοχές του Νομού για την πρόληψη και την καταστολή κάθε μορφής εγκληματικότητας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο