Αντιδράσεις για την πώληση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

Έντονα προβληματισμένοι είναι οι εργαζόμενοι στην ΕΒΖ και ήδη από σήμερα άρχισαν να συσκέπτονται και μελετούν τις κινήσεις τους ενόψει την ειλημμένης απόφασης της ΑΤΕ να πουλήσει την εταιρία σε γερμανικών συμφερόντων εταιρία του κλάδου. Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο του Πλατέος δια του προέδρου του σωματείου εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την τακτική που ακολούθησε η διοίκηση της ΑΤΕ και της ΕΒΖ ώστε να απαξιωθεί η εταιρία και να πωληθεί πιο εύκολα.


Ο Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Πλατύ είπε σήμερα στο ράδιο Αλεξάνδρεια ότι τον προβληματίζει αυτή η τακτική της διοίκησης που δείχνει ότι η απόφαση έχει ληφθεί και υπάρχει και η σχετική πολιτική κάλυψη και απορεί γιατί προ μηνός περίπου ο ίδιος ο Σκανδαλίδης είχε δηλώσει άλλα πράγματα στους ίδιους που του επισήμαναν ότι πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο η τιμολογιακή πολιτική προς τους αγρότες ώστε να σπείρουν φέτος τεύτλα.

Τέλος, είπε ότι έχει κάνει επαφές τόσο με τον Σιδηρόπουλο όσο και τον Γικόνογλου και με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδη που βοηθάει όσο το επιτρέπει η θέση του.

Πηγή: Εφημ. "Χρονικά"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο