Την τιμητική του θα έχει και φέτος το φράγμα του Αλιάκμονα

Μπαίνει η άνοιξη, οι ηλιόλουστες μέρες πλέον είναι πιο συχνές και οι Βεροιώτες αρχίζουν και πάλι να επισκέπτονται κατά δεκάδες την περιοχή του φράγματος του Αλιάκμονα για τις σύντομες αποδράσεις του από το τσιμέντο της πόλης.


Η περιοχή, καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου της 25ης Μαρτίου ήταν γεμάτη από ποδηλάτες και περιπατητές, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που επισκέφθηκαν το σημείο απλά για καφέ ή φαγητό.

Ωστόσο, θα πρέπει με την ευκαιρία να αναφερθεί για ακόμη μία φορά η αναγκαιότητα να κατασκευαστεί ειδικός χώρος για τη διέλευση των πεζών από την γέφυρα του φράγματος, καθώς η υπάρχουσα υποδομή είναι άκρως επικίνδυνη για τους πεζούς.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. βρασίδας το κρεμμύδι27/3/11, 9:29 μ.μ.

    Όπως επίσης να υπάρχει μεγαλύτερη και καλύτερη αστυνόμευση.. διότι τις προηγούμενες χρονιές είχαμε κρούσματα κλοπών και βανδαλισμών αυτοκίνητων. οι δράστες παρακολουθούσανε ποιοι οδηγοί κατέβηκαν για περίπατο.. και δρούσαν αστραπιαία.. τουλάχιστον ας τοποθετήσουν ένα σύστημα απλό παρακολούθησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστή παρατήρηση, όντως είχαμε πολλά κρούσματα στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/3/11, 6:46 π.μ.

    Και όταν σταματλησουν τα μπούρου μπούρου για επενδύσεις και εκατομμύρια και καλπάζουσα ανάπτυξη, μπορούν να κάνουν εκεί καμία τουαλέτα;
    Τόσος κόσμος θα πηγαίνει. Τουαλέτες όχι σαν αυτές στον Άξιο Αντώνιο. Για απόπατους μιλάμε. Αν αυτό δεν μπορούν, τι άλλο θα μπορέσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/3/11, 8:55 π.μ.

    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΘΥΜΕ ΜΕΣΑ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΙ.ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/3/11, 9:56 π.μ.

    Ο καλος καιρος μας χαροποιει γι'αυτο βγειτε εξω παρτε τον αερα σας,περπατηστε,γελαστε,παρολου τη κριση διασκεδαστε οπως μπορει ο καθενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο