Ζυμώσεις στα κόμματα για τα ψηφοδέλτια της Ημαθίας (ανάλυση από τo maknews.gr)

Πατήστε στην εικόνα
Η εκλογολογία έχει ξαναμπεί στην καθημερινή πολιτική ατζέντα και στα δύο μεγάλα κόμματα ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία, ειδικά στο κορυφαίο ζήτημα της κατάρτισης ψηφοδελτίων. 

Οι πιέσεις που δέχεται ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πλέον πολύ έντονες. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μετά τις τελευταίες δυσάρεστες εκπλήξεις από το εξωτερικό (βλ. αποκαλύψεις Τρισέ, υποβάθμιση ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Moody’s κλπ.) το κλίμα έχει αντιστραφεί και στα ελληνικά ΜΜΕ.

Μια ματιά στα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων, που μέχρι πρότινος παρείχαν σαφή στήριξη στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. «Γιώργο ή αλλάζεις ή βουλιάζεις», προειδοποιεί το «Πρώτο Θέμα» των Μπόμπολα και Αναστασιάδη…

Σήμερα το maknews κάνει μια πρώτη απόπειρα να… λύσει τον γρίφο των ψηφοδελτίων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ της Ημαθίας.

Στο ΠΑΣΟΚ…

Ξεκινώντας από την κυβερνητική παράταξη, οι τρεις θέσεις των νυν βουλευτών είναι σαφώς καπαρωμένες. Έτσι εκτός των Τάσου Σιδηρόπουλου, Θανάση Γικόνογλου και Άγγελου Τόλκα, αναζητούνται ακόμα τρεις υποψήφιοι, εκ των οποίων οι δύο θα είναι γυναικείου φύλου. Θεωρείται βέβαιο το ενδιαφέρον της Αντωνίας Χαρίση να ξαναείναι υποψήφια. Την επιθυμία του να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο δεν κρύβει ούτε ο Δημήτρης Μούρνος, καθώς και αυτός έχει δημιουργήσει το δικό του «ρεύμα» από την εμπλοκή του στα Αυτοδιοικητικά, αλλά και από την προηγούμενη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβρη του 2009.

Από τα νέα πρόσωπα που «παίζουν» ξεχωρίζει αυτό της Θούλης Σιδηροπούλου, η οποία είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και εφ’όσον το αποφασίσει η υποψηφιότητά της θα προκριθεί, αλλάζοντας τα δεδομένα, κυρίως σε ότι αφορά τη γυναικεία συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Βέροιας Γιώργος Μιχαηλίδης είναι επίσης ένα από τα ονόματα που ακούγονται, αφού είναι νέος και με πολύ όρεξη για «τρέξιμο».

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι πιέσεις δέχεται και η δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου να είναι υποψήφια, με την ίδια προς το παρόν να μην το σκέφτεται. Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι η ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Χαρούλας θα μπορούσε να προσδώσει ένα κλίμα ανανέωσης στο ψηφοδέλτιο του κινήματος. Εμείς θα συμπληρώσουμε ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και… ανακατατάξεις!

Πάντως, άγνωσται αι βουλαί του κυρίου Παπανδρέου, αλλά και των νυν βουλευτών ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, γιατί… ως είθισται ειδικά αυτοί είναι που συνήθως «τακτοποιούν» τα ψηφοδέλτια κατά πώς τους βολεύει.

Στη Νέα Δημοκρατία…

Στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, τα πράγματα είναι πολύ πιο μπερδεμένα, ενώ οι παρασκηνιακές κινήσεις «δίνουν και παίρνουν»… Μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά και την προσπάθεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ολική επαναφορά από το… -10, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Κατ’ αρχήν υπάρχει το βασικό αίτημα των γαλάζιων ψηφοφόρων για ριζική ανανέωση σε πρόσωπα. Ήδη ο Σαμαράς έχει προχωρήσει αρκετά στη διαμόρφωση νέας ηγετικής ομάδας και νέου πυρήνα στελεχών στην περιφέρεια. Πάντως, αυτό που τονίζει σε κάθε ευκαιρία ο πρόεδρος της ΝΔ είναι ότι «όλοι συνεχώς κρίνονται» και κανείς δεν θα πρέπει να είναι βέβαιος για το «χρίσμα» του υποψηφίου.

Ο Μιχάλης Χαλκίδης…

Επιχειρώντας μια πιο μετριοπαθή προσέγγιση, ο Μιχάλης Χαλκίδης ως νυν βουλευτής της ΝΔ θα είναι ξανά υποψήφιος, παρά τον πρόσφατο παροπλισμό του από τη θέση τομεάρχη του κόμματος. Ο Χαλκίδης «κουβαλάει» πολλούς σταυρούς, αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ημαθία για την Καραμανλική περίοδο, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πώς θα συμπεριφερθούν οι γαλάζιοι ψηφοφόροι και κατά πόσο θα κάνουν πράξη το αίτημά τους για ανανέωση σε πρόσωπα και επιλογές. Πάντως, αυτό που διαδίδεται τις τελευταίες εβδομάδες από τον ίδιο το βουλευτή είναι ότι δεν επιθυμεί να ξανά είναι υποψήφιος, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης…

Ο δε Λάζαρος Τσαβδαρίδης, μετά την εντυπωσιακή του άνοδο σε ψήφους στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Όλοι θυμούνται τις απειλές και τις αλληλοκατηγορίες με τον Μιχάλη Χαλκίδη, ενώ οι δύο πρώην συνάδελφοι κόντεψαν να φτάσουν μέχρι τις αίθουσες τον δικαστηρίων! Ακολούθησε βέβαια η προσωρινή ανακωχή, λόγω των δημοτικών εκλογών, αλλά η τότε φαινομενική «συμφιλίωση» Τσαβδαρίδη – Χαλκίδη δεν έπεισε κανέναν.

Έπειτα, η συμμετοχή Τσαβδαρίδη στις δημοτικές εκλογές μάλλον δεν τον ωφέλησε πολιτικά, ίσως το αντίθετο, αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος εξαιτίας – κατ’ ομολογία φίλων και αντιπάλων - δικών του λαθών. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Λ.Τσαβδαρίδης λοξοκοιτούσε και προς τη «Συμμαχία» της Ντόρας, όμως η χαμηλή απήχηση της Ντόρας στο εκλογικό σώμα, μάλλον αποθάρρυνε τον Λάζαρο που δηλώνει πλέον την στήριξή του στον πρόεδρο της ΝΔ… Πραγματικός γρίφος δηλαδή, αν και μια ενδεχόμενη απουσία του Μιχάλη Χαλκίδη από το ψηφοδέλτιο, θα άνοιγε διάπλατα τον δρόμο του Τσαβδαρίδη προς τη Βουλή, εφ’οσον φυσικά συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο.

Άλλοι ενδιαφερόμενοι…

Από ‘κει και πέρα οι ενδιαφερόμενοι για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι πολλοί. Δεν το ομολογούν δημοσίως, αλλά δεν θα έλεγαν και όχι σε μία ενδεχόμενη πρόταση από το κόμμα.

Ο μόνος που δεν κρύβει το ενδιαφέρον του είναι ο Κώστας Ζιώγας, εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ που διατηρεί στενότατες σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο.

Σε αυτούς που… «δεν θα έλεγαν όχι» είναι ο Ντίνος Βλαχόπουλος, για τον οποίο πολλοί θεωρούσαν ότι θα προσχωρήσει στο κόμμα της Ντόρας, όμως τελικά παρέμεινε στη ΝΔ, γεγονός που του προσέδωσε πολλούς πόντους στα εσωκομματικά. Στην Αθήνα θεωρούν ότι ο Βλαχόπουλος «ταιριάζει» απόλυτα με το νέο ύφος του κόμματος, καθώς διατηρεί πιο «ευρωπαϊκό» προφίλ.

Ο Γιώργος Μηνάς…

Πάμε τώρα στα… δύσκολα! Υπάρχουν δύο ονόματα, που η συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο θα μπορούσε να φέρει «τα πάνω – κάτω». Ο λόγος για τους Γιώργο Μηνά και Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Ο μεν Γιώργος Μηνάς, μετά την εντυπωσιακή εκλογή του ως νομαρχιακός σύμβουλος παλαιότερα, κρατά εδώ και καιρό αποστάσεις από τα κοινά, αλλά είναι άφθαρτος και είχε υποστηρίξει ανοιχτά και με όλες του τις δυνάμεις τον Αντώνη Σαμαρά στη μάχη για την προεδρία του κόμματος και αυτό το γνωρίζουν στην Αθήνα.

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος…

Ο δε Απόστολος Βεσυρόπουλος έχοντας μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά από τη θητεία του ως αντινομάρχης παλιότερα και τώρα ως δημοτικός σύμβουλος, είναι δεδηλωμένη η επιθυμία του να συμμετέχει στα κοινά και έχει μεγάλη διάθεση να προσφέρει. Επιπλέον, ο Βεσυρόπουλος έλκοντας καταγωγή από το Ρουμλούκι, θα είχε πολλές πιθανότητες να εκλεγεί.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε τον Κώστα Καλαϊτζίδη, του οποίου έχει… «ανοίξει η όρεξη» μετά τους 11.181 σταυρούς που πήρε στις περιφερειακές εκλογές.

Οι δύο γυναίκες…

Πάντως, σίγουρα θα είναι δύο οι εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου και στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Δεδομένη είναι η επιθυμία της Γεωργίας Μπατσαρά να είναι ξανά υποψήφια, αφού αποτελεί εδώ και χρόνια «στρατιώτη» της παράταξης με συνεχείς εκλογές στην αυτοδιοίκηση (διετέλεσε αντιδήμαρχος Βέροιας και είναι εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος). Άλλη μια ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι εκείνη της Σοφίας Ζεϊμπέκη, που είναι νέα, άφθαρτη και ιδιαίτερα συμπαθής, είναι και γνωστή υποστηρικτής του προέδρου.

Αυτά τα… ολίγα σαν μια πρώτη γεύση. Το maknews παρακολουθεί το παρασκήνιο και θα επανέλθει!

Πηγή: maknews.gr

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/3/11, 5:49 μ.μ.

    ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΩΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΟΥΛΗ ΡΕ ΜΙΛΑΤΕ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΝΑ ΤΗΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΑΡΙΣΗ ΛΕΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ; ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ; ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ; ΠΟΙΟΣ ΜΟΥΡΝΟΣ; ΣΤΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΙΛΑΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ; ΑΜ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ; ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Η ΘΟΥΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΛΕΕΙ. ΣΟΒΑΡΑ; ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΦΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΜΑΘΑ Η ΙΔΕΑ.
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ
    ΥΓ: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕ ΒΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΔΟΥΡΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Αναγνώστη που δεν τρώτε κουτόχορτο,

    Απολύτως σεβαστή η άποψή σας και εν μέρει συμφωνούμε.
    Μόνο θα θέλαμε να κάνουμε 2 παρακλήσεις:

    1ον Δεν χρειάζεται να μας επισημαίνετε αν ένα σχόλιο βρίζει ή λοιδορεί, επιτρέψτε μας να έχουμε κρίση.

    2ον Για πρακτικούς λόγους, τα πεζά γράμματα είναι προτιμητέα, καθώς διαβάζονται πιο εύκολα.

    Πάντως, ειλικρινά ευχαριστούμε για το σχόλιο και κρίμα που δεν ξέρουμε το όνομά σας για να σας πούμε και... επωνύμως τις ευχαριστίες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/3/11, 8:49 π.μ.

    Είναι βέβαιο ότι θα σαρώσει η Θούλη Σιδηροπούλου θα βγει πρώτη βουλευτής. Η υποψηφιότητά της θα πετάξει έξω τον Σιδηρόπουλο και τον Γικόνογλου και έχει όλα τα φόντα να γίνει και υφυπουργός στη μελλοντική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
    Αμ πως, τι νομίζετε όλοι εσείς; Η Θούλη έχει βάθος και μεγάλη πολιτική κουλτούρα και όσοι την αμφισβητούν είναι γιατί ζηλεύουν τα προσόντα της που είναι αποδεδειγμένα πολύ πλούσια. Να σκάσουν από το κακό τους οι εχθροί σου Θούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/3/11, 10:36 π.μ.

    ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ Η ΘΟΥΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/3/11, 12:10 μ.μ.

    Για πείτε και σε μας που δεν ξέρουμε τι έκανε η Θούλη το 2007 και 2009 και πάλι δεν τα καταφερε να είναι υποψήφια.Για να μη χάνουμε επεισόδια στη σαπουνόπερα "Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΘΟΥΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/3/11, 1:33 μ.μ.

    Γιατί ασχολείστε όλοι με τη θούλη τι σας έκανε. Μήπως επειδή κινδυνεύει το σύστημα των Σιδηρόπουλου και Γικόνογλου; Δε γνωρίζετε όλοι εσείς οι έξυπνοι ότι όλοι κάνουν παιχνίδια και πιέζουν με κάθε τρόπο για να γίνουν βουλευτές; Που το παράξενο να κάνει και η Θούλη το ίδιο. Επειδή γνωρίζω λίγα πράγματα, δεν είμαι φίλης της αλλά τη συμπαθώ, πιστεύω ότι τώρα που ο Παναγιωτακόπουλος έγινε μέλος στο πολιτικό συμβούλιο θα γίνει και η θούλη υποψήφια βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/3/11, 10:50 π.μ.

    Εγώ θα ψηφίσω Θούλη γιατί έχει ωραίο χαμόγελο. Τι παραπάνω έχει η Καϊλή δηλαδή; Είναι πιο όμορφη ή επειδή είναι από τη Θεσσαλονίκη; Ας ομορφήνουμε τη βουλή με τη Θούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/3/11, 4:28 μ.μ.

    Και ας υποθέσουμε ότι η Θούλη γίνεται υφυπουργός. Τι υπουργείο θα της δώσει ο Γιώργος; Έχω μια απορία ο άνθρωπος. Εγώ πιστεύω ότι η Θουλη θα έπρεπε να αναλάβει τον τομέα οικονομικών αφού δουλεύει και σε τράπεζα και ξέρει απο οικονομικά. Ίσως μπορεί να αναλάβει τον τομέα των επενδύσεων απο το εξωτερικό και να κάνει επαφές όπως τώρα ο Παμπούκης που τα κάνει θάλασσα. Η ΄Θούλη πιστεύω ότι έχει τον τρόπο να τους καταφέρνει τους ξένους και έλληνες επενδυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/3/11, 12:00 π.μ.

    Ας βάλει πρώτα υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Θούλη και να δούμε αν θα βγει και μετά να κάνει όνειρα για βουλευτής. Πρώτα να κριθεί αν μπορεί στο δήμο ή άντε σε κάποιον σύλλογο και μετά για παραπάνω. Είδαμε τι πάθαμε με τόσους και τόσους που πήγαν κατευθείαν στα βαθειά. Βλέπουμε και αυτούς που έχουμε τώρα που οι τρεις στους τέσσερις δεν είχαν καμιά εμπειρία. Για το λόγο αυτό μόνο ο Σιδηρόπουλος διασώζεται και αυτός οριακά. Αλλά για να βγει η Θούλη δημοτική σύμβουλος είναι αν όχι αδύνατο είναι πολύ δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/3/11, 8:04 μ.μ.

    Εγώ πιστεύω ότι μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Θούλης Σιδηροπούλου θα ταράξει τα νερά και θα κάνει τους νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να χάσουν τον ύπνο τους. Η Θούλη Σιδηροπούλου έχει όλα τα φόντα να κάνει καριέρα ως πολιτικός στην κεντρική σκηνή και πιστεύω ότι θα αφήσει εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο