Αντιφατικές εικόνες: Τουρισμός vs Αίσχους


Με μεγάλη ικανοποίηση αντικρίζουμε τουριστικά λεωφορεία να σταθμεύουν στο πέταλο της Εληάς, καθώς νοιώθουμε πως η Βέροια "μετράει" ακόμα στον τουριστικό τομέα και πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να την επισκεφθούν...

Αυτή είναι η μία όψη, γιατί λίγα μέτρα παρακάτω, εκεί που ένας ταξιδιώτης ενδέχεται να επισκεφθεί πρώτα - πρώτα, η κατάσταση είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, άκρως απαράδεκτη και ντροπιαστική... 

Ο λόγος για τις δημόσιες τουαλέτες της Εληάς, που όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς, αποτελούν μία από τις σοβαρές "πληγές" στο γόητρο της πόλης. 

Εμείς αισθανόμαστε ντροπή από τις εικόνες αυτές. 

Ελπίζουμε το ίδιο να νοιώσουν και οι αρμόδιοι του δήμου και να μην ξαναδούμε στο μέλλον ανάλογες ντροπιαστικές εικόνες.

"Η τουαλέτα είναι ο καθρέφτης της νοικοκυράς" λένε και εμείς αποδεικνύουμε πως είμαστε πολύ πίσω στο τομέα της... νοικοκυροσύνης.


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/3/11, 9:42 μ.μ.

    Δυστυχώς αυτή η εικόνα παρατηρείται σε όλες τις δημόσιες τουαλέτες της πόλης μας. Αλίμονο σε όποιον χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσει ,πόσο μάλλον γονείς με μικρά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/3/11, 11:10 μ.μ.

    είναι πραγματικά ντροπιάστικές εικόνες αλλα τουλάχιστον μιλάμε για τουάλετες.Έχετε ποτε δει την κατάσταση που επικράτει στο βήμα του Αποστόλου Παύλου?Θυμίζει επίσης τουαλέτα και αναφερόμαστε σε ενα θρησκευτικό μνημείο και σε ένα τουριστικό πόλο ελξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λακης με τα Ψηλά Ρεβέρ13/3/11, 11:27 π.μ.

    ας δούμε και την θετική πλευρά του θέματος. ότι έχουμε καλή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και ότι οι νέοι χρησιμοποιούν προφυλακτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο