Επίσκεψη Μπακογιάννη στη Βέροια

Στη Βέροια βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Απριλίου η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την τέλεση των εγκαινίων των γραφείων του κόμματος στην Ημαθία.

 Πριν τα εγκαίνια, η κα Μπακογιάννη είχε επαφές με αγρότες στην Κουλούρα και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Βέροιας, όπου συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου. 

Επίσης, μετά το τέλος των εγκαινίων επισκέφθηκε το Μητροπολιτικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα.

Η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ., αμέσως μετά την τελετή του αγιασμού των εγκαινίων, μεταξύ άλλων δήλωσε: 


«Από εδώ από την Βέροια, θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Η Ελλάδα βρίσκεται στην πιο δύσκολη καμπή. Ακόμη πιο κρίσιμη από ότι ήταν πέρσι το Μάιο. Εάν το πολιτικό σύστημα δεν συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να βρει πεδίο συνεργασίας για να βγάλει την χώρα από την κρίση, και να βρεθεί ένα πρόγραμμα για τα επόμενα πέντε χρόνια, τότε το λόγο δεν μπορεί να έχει κανείς άλλος παρά μόνο ο λαός». 

Την κ. Μπακογιάννη συνόδευαν ο πρώην Υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο πρώην Υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης, ο Ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και ο τομεάρχης της ΔΗ.ΣΥ. στην Ημαθία Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Πηγή video: naousanews.gr

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/4/11, 1:20 π.μ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΥΛΙΚΟΙ" ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ".ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ.ΠΟΛΥ PHOTOSHOP ΕΠΕΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/4/11, 9:52 π.μ.

    Σα δε ντρεπόμαστε. Θα μείνουμε πολύ ακόμη στον πάτο και καλά να πάθπουμε.
    Αντί να είναι στην φυλακή, θα μας σώσει.
    Ο Παλαιοκώστας, μας κώσστισε πολύ λιγότερο.
    Το κέρατό μου μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/4/11, 10:55 π.μ.

    Του τουρού τουρού του Ντόρα!!!
    Ντορά η μικρή εξερευνήτρια είναι η καλύτερη μαθήτρια (του Μητσοτάκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/4/11, 2:00 μ.μ.

    Όλοι οι πολιτικοί δεν κοιτούν τα χάλια τους .
    Κατάντησαν την Ελλάδα ρεντίκολο και τώρα έρχανται σαν σωτήρες? Όλοι αυτοί δεν κυβέρνησαν επί σειρά ετών την χώρα και την έφεραν στην χρεοκοπία ? Κανονικά όλοι όσοι κυβέρνησαν από το 1981 και μετά για να μην πώ και από το 1974 και μετά πρέπει να δικασθούν με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας .Έγραψα και παλαιότερα ,όλοι τους ζούν τα σπίτια τους με δανεικά ? ΜΙΑ ΖΩΗ ?
    ΄Ελεος πιά κανένας δεν σέβεται το ψωμί που τρώει? και ας μάθουν κάποτε να λέν την αλήθεια στον ΛΑΟ .Αυτός τους συντηρεί και πρέπει να τον σέβονται .Δεν συνεχίζω γιατί ίσως παρεκτραπώ.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/4/11, 7:14 μ.μ.

    Η Ντόρα διάλεξε κακό τάιμινγκ να ιδρύσει κόμμα. Δυστυχώς γι αυτήν, δεν υπάρχει ενθουσιασμός και ειδικότερα θα πρέπει να προσέχει τι λέει για την πολιτική κακοδιαχείρισης που ασκήθηκε απο την προηγουμενη κυβέρνηση Καραμανλή - όπου ήταν το Νούμερο 2 της Κυβέρνησης και τότε ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ! Εκ των υστέρων, μας τα λέει , τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατηγορείτε όλοι τη Ντόρα για το οτι δε μίλαγε, και πού ήταν τόσο καιρό να μας τα πεί κλπ...θεμιτά όλα αυτα, αλλά η Ντόρα είναι, δυστυχως για τη χώρα, η μόνη που ειπε "ναι έφταιξα, ναι, έκανα λάθος, ναι δε μίλησα οσο δυνατα θα έπρεπε"...κανεις απο τους υπολοιπους που στο κάτω κάτω έβαλαν την υποραφή τους σε διαφόρων ειδών αμαρτωλες συμβάσεις, δεν ανέλαβε προσωπική ευθύνη...κρύφτηκαν πίσω απο το "επρεπε να κάνουμε κι'αλλα, φταιμε όλοι" και καθάρισαν...παρουσιάζεται η Μπακογιάννη σαν να ήταν μια κυβέρνηση απο μόνη της και φταίει κατ'επέκταση για όλα, ανεξαρτήτως χρόνου, υπουργείου, ή πράξεων...έλεγε πάντα αυτο που πίστευε όσο ήταν στη ΝΔ? ναι. έπαιρνε 13 ψήφους στα συνέδρια για τις προτάσεις της, μια που υπερίσχυαν οι απόψεις όσων ηθελαν να χαιδεψουν αυτιά? ναι. θα μπορουσε να είχε επιμεινει περισσότερο? σαφως ναι. αλλα δεν ήταν η Ντόρα μόνη υπεύθυνη για όλα τα υπουργέια, όλες τις ΓΓ και όλες τις υπηρεσίς...τώρα για τα σχόλια για το photoshop, είναι απλώς ανάξια σχολιασμού...αν θέλετε να συζητήσουμε, να συζητήσουμε για την πολιτική της...είναι σωστή? είναι λαθος? υπάρχει αντιπρόταση? εδώ είμαστε...αλλά ακόμη και αν η Ντόρα εξαφανιστεί απο προσώπου γης, πιστεύετε οτι θα λυθεί το πρόβλημα της χώρας? πάι με μια ανάξια κυβέρνηση και μια ανάξια αντιπολίτευση θα μεινει η χώρα...δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/4/11, 7:28 μ.μ.

    Πρέπει να ξέρει κανείς τι λέει για να μη γίνεται γραφικός,η Ντόρα και διαφωνίες είχε και προτάσεις και τις εξέφραζε εκεί που έπρεπε,στο κόμμα και στη Βουλή.Πρωθυπουργός δεν ήταν,ούτε αρχηγός για να χρεωθεί όλα τα δεινά του συστήματος.Άλλοι έριξαν Κυβερνήσεις,άλλοι κρύφτηκαν.Είναι από τις λίγες πολιτικούς που χτύπησε το σύστημα,αν δεν το είχε κάνει να είστε σίγουροι ότι θα είχε εκλεγεί στην ηγεσία της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/4/11, 5:17 μ.μ.

    Η Ντόρα είναι κεφάλαιο για την Ελλάδα. Θα το καταλάβουν και οι πιο δύσπιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο