Ο δρόμος έγινε χώρος… πάρκιγκ!

Και ξαφνικά ο μισός σχεδόν δρόμος περιφράχθηκε και έγινε… γκαράζ! Πρόκειται για το στενό δρόμο όπου βρίσκεται το 10ο Δημοτικό Σχολείο στην Καλλιθέα, που από την προηγούμενη εβδομάδα έγινε… στενότερος. Ήταν που ήταν προβληματικός με τη μεγάλη κίνηση λόγω του σχολείου, τώρα πλέον έγινε δραματικός.
Μόνο ένα αυτοκίνητο χωρά να περάσει στο σημείο της περίφραξης που μάλιστα βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο του σχολείου! Τις μέρες του Πάσχα, που δεν λειτουργεί το σχολείο, το πρόβλημα ίσως να μην είναι τόσο έντονο, αν και λόγω της ανωφέρειας του δρόμου τα αυτοκίνητα δυσκολεύονται ιδιαίτερα στο σημείο εκείνο.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/4/11, 2:07 μ.μ.

    Ο δρομος ειναι 4 μετρα πλατος συμφωνα με το πολεοδομικο σχεδιο.
    Ο ιδιοκτητης εφραξε το οικοπεδο του οπως δικαιουτε να κανει το ιδιο θα κανουν πλεον και οι υπολοιποι κατοικοι τις οδου.
    Αυτοι που φερνουν τα παιδια τους στο σχολειο και κλεινουν με τα αυτοκινητα τους γκαραζ και σπιτια δεν ειναι αναγκη να τα φερνουν ως την πορτα του σχολειου.
    Μονο αυτοι ενοχλουνται γιατι καθε πρωι και μεσημερι γινετε χαμος στο συγκεκριμενο σημειο.
    Γιαυτο λοιπον ας μην καταγγελουν ασχετοι χωρις να ξερουν ας βρει λυση το σχολειο και ας ανοιξει την εισοδο απο την πανω μερια του σχολειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τυπικά ο συμπολίτης μας είναι καθόλα νόμιμος, δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση επ' αυτού.

    Είναι μία ανάλογη με την οδό Ευτυχίας περίπτωση, που καταδεικνύει πως ο Δήμος (πριν χρόνια) έκανε κακό ρυμοτομικό σχεδιασμό.

    Οι πολίτες έρχονται - δικαίως - και διεκδικούν την περιουσία τους τώρα.

    Αλλά το πρόβλημα είναι πρόβλημα, αν και πιστεύουμε πως δεν θα λυθεί (ως συνήθως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/4/11, 3:32 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ,ΝΑ ΦΡΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΤΟ 10 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΠΙΣΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΖΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΙΣΩ ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΧ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ...ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 10 ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΡΑΞΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/11, 11:49 μ.μ.

    Ποια η ανάγκη οι δρόμοι να γίνονται οικόπεδα;
    Δεν υπάρχει σχέδιο που να υποχρεώνει τη Δημοτική αρχή να πουλήση το δρόμο. Απλώς πατούν πάνω στο νομότυπο και τα βρίσκουν μεταξύ τους και απο ότι αποδείχτηκε όλοι μεταξύ τους!Ντροπή!
    Η Δημοτική αρχή της Βέροιας δεν είναι σε θέση να διασφαλίση ούτε την ακεραιότητα των δρόμων, αλλά ικανότατη για την προστασία όσων καταλαμβάνουν πεζοδρόμια, αλλά και δρόμους!
    Εύγε τους! Άξιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/5/11, 9:37 π.μ.

    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΣΤΕΝΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ,ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ PARKING,ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΝΑ ΤΟ ΕΦΡΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΛΥΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΦΟΒΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο