Τέλος καλό – όλα καλά με την εκμίσθωση της «Εληάς»

Αίσιο τέλος για τον Δήμο Βέροιας είχε τελικά η υπόθεση εκμίσθωσης του τουριστικού περιπτέρου «Εληά». Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης και ενώ η αντιδήμαρχος Οικονομικών Βέτα Αρχοντάκη περίμενε στο γραφείο της τους όποιους ενδιαφερόμενους (δεν προσήλθε κανένας όπως γράψαμε στο φύλλο της Τετάρτης), δέχθηκε επείγον τηλεφώνημα από τη Δήμαρχο Βέροιας.

Η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου κάλεσε την αντιδήμαρχο να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του γενικού γραμματέα του Δήμου Κώστα Τσιλογιάννη και να μεταβούν άμεσα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, στο γνωστό εστιατόριο του λιμανιού «kitchen bar» τους περίμενε η Δήμαρχος μαζί με έναν καλεσμένο – έκπληξη. Επρόκειτο για τον Άραβα επενδυτή Καρίμ Αλ Σαλαάμ, από το εμιράτο του Κατάρ.

Ο Άραβας, που προφανώς είχε μιλήσει από καιρό με τη Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, κατέθεσε γραπτώς την πρότασή του για την εκμίσθωση της «Εληάς». Σε αυτήν περιλαμβάνονταν αποδοχή όλων των όρων που έθετε ο Δήμος Βέροιας, αντίτιμο ενοικίου 18.000 ευρώ, σχέδιο ανακαίνισης του χώρου, αλλά και ανάπλασης ολόκληρης της πλατείας ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργία 70 θέσεων εργασίας, καθώς και την πρόθεση του επενδυτή να καταβάλει προκαταβολικά τα ενοίκια 5 ετών!

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, τα χαμόγελα περίσσευαν, μια που ξεκινά ένα τεράστιο αναπτυξιακό έργο για την πόλη της Βέροιας. Θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις, γιατί όπως πληροφορηθήκαμε ο Άραβας σκοπεύει να ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες ανάπλασης.

Πηγή: Εφημερίδα "Μακεδονική" - maknews.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/4/11, 11:49 π.μ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/4/11, 2:49 μ.μ.

    Αν ισχυεί όντως...ΜΠΡΑΒΟ!
    Αλλά η φότο δεν είναι στο kitchen bar (λεπτομέρεια....αλλά που κάνει τη διαφορά και μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρ.Παπαθ.1/4/11, 5:40 μ.μ.

    Πολύ καλό για πρωταπριλιάτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο