Ασθενοφόρο από τη Νάουσα στη Βέροια για τη μεταφορά ηλικιωμένου στο νοσοκομείο!

Χρειάστηκε επειγόντως ασθενοφόρο ηλικιωμένος άνδρας στην εκκλησία του Αγ. Αντωνίου Βέροιας, κατά τη διάρκεια της ακολουθίας των Παθών, το απόγευμα της Μ. Πέμπτης, αλλά το ΕΚΑΒ αδυνατούσε να παρέμβει, καθώς το ένα ασθενοφόρο του τομέα Βέροιας ήταν απασχολημένο σε άλλο συμβάν!

Έτσι, με μεγάλη καθυστέρηση (όπως είναι φυσικό) ήρθε ασθενοφόρο από τη Νάουσα και μετέφερε τον ηλικιωμένο άνδρα, αιμόφυρτο, στο νοσοκομείο της Βέροιας. 

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Νάουσα, στο προαύλιο του Αγ. Αντωνίου, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο, ήταν η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., η οποία άλλωστε κάλεσε και το ΕΚΑΒ.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/4/11, 4:04 μ.μ.

    Αντί κάποιοι να δωρίζουν εκατομμύρια στον Δήμο Βέροιας για κατασκευή γεφυριών και κάποιοι άλλοι πολυκατοικίες στην εκκλησία, δεν υπάρχει ένας να δωρίσει ένα ασθενοφορο στο νοσοκομείο της Βέροιας να πιάσει και τόπο η δωρεά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόσφατα δωρήθηκε ασθενοφόρο, βέβαια για το νοσοκομείο και όχι το ΕΚΛΒ.

    Το θέμα είναι όμως στην μη ύπαρξη προσωπικού για να επανδρώσει τα ασθενοφόρα.

    Όσο για τις άλλες δωρεές, προφανώς και καλώς υπάρχουν, αν και δεν τις αξιοποιούν όσο γρήγορα θα περιμέναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/4/11, 5:16 μ.μ.

    ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΦΟΙ ΚΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ,ΤΟΣΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΝΕ,ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΕΣ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλούμε τον αναγνώστη που άφησε σήμερα σχόλιο να επικοινωνήσει μαζί μας με e-mail ή τηλέφωνο. Είναι πολύ σημαντική η πληροφορία που μας δίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/4/11, 9:15 μ.μ.

    Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ -ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΑΣ- ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΞΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ "ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ¨" ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ , ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΛΠ.
    ΟΣΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ , ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΕΝΑΣ ΠΑΘΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο