Ανακοίνωση της Τ.Ο. της "Χρυσής Αυγής" Ημαθίας για τα έκτροπα της ομάδας νεαρών στη Βέροια

Από την Τοπική Ομάδα Ημαθίας του "Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής" λάβαμε το παρακάτω δελτίο Τύπου, το οποίο και δημοσιεύουμε αυτούσιο.
Ωστόσο, δηλώνουμε πως είμαστε κάθετα αντίθετοι και πολύ ενοχλημένοι με το ύφος γραφής και τους χαρακτηρισμούς του συντάκτη του δελτίου, καθώς θεωρούμε πως πολλές εκφράσεις είναι απλά απαράδεκτες.
Δεν θεωρούμε δε, πως η "Χρυσή Αυγή" έχει το δικαίωμα, σε ρόλο κριτή των πάντων, να χρησιμοποιεί τέτοια γλώσσα, όπως κανείς άλλωστε, για οποιονδήποτε άνθρωπο (είτε Έλληνα, είτε αλλοδαπό).
Το κείμενο έχει ως εξής:
  
"Την λιτανεία του Επιταφίου της Μεγάλης Παρασκευής αλλά και την πομπή της Αναστάσεως, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου προς Κυριακή του Πάσχα, επέλεξαν περί τους 10 αναρχο-άπλυτοι (νεο-γενίτσαροι ή γόνοι εποίκων λαθρομεταναστών;) για να προκαλέσουν με βλασφημίες εναντίον του Σωτήρος Χριστού και της Εκκλησίας τους πιστούς που συμμετείχαν στις παραπάνω θρησκευτικές τελετές, στην οδό Μητροπόλεως στην Βέροια.
Οι συγκεκριμένοι άφρονες νεαροί με τα σκύβαλα στην θέση του εγκεφάλου και το παθολογικό μίσος για τον εαυτό τους, την οικογένειά τους, την Πατρίδα και την Θρησκεία στην θέση της καρδιάς, ελοιδώρησαν με ακατανόμαστες ύβρεις και αντιχριστιανικές βλασφημίες τους πιστούς, την ώρα που διέρχονταν μπροστά από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Κοντογεωργάκη, συνοδεύοντας τον Επιτάφιο ή κατευθυνόμενοι προς την Εληά για την τελετή της Αναστάσεως, αντιστοίχως.
Με αφορμή τα παραπάνω θλιβερά γεγονότα, η Τοπικὴ Οργάνωση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής Ημαθίας καλεί τους συμπατριώτες μας Έλληνες να αναλογιστούν:
α) Τί είδους παιδεία παρέχεται από το «ελληνικό» κράτος στα παιδιά και τους νέους ώστε να υπάρχουν έστω και ελάχιστα άτομα δηλητηριασμένα από τα ψυχο-ναρκωτικά της αντίθεης και ανθελληνικής προπαγάνδας και να επιδεικνύουν τόσο ασεβή διαγωγή;
β) Ποιοι είναι αυτοί που με θρασύτητα χιλίων πιθήκων προσπαθούν να βεβηλώσουν τις Άγιες Ημέρες του Ορθοδόξου Γένους των Ελλήνων; Είναι άρα γε Έλληνες ή είναι τα φρούτα της «πολυ-πολιτισμικής κοινωνίας», που μας επεβλήθη και εξακολουθεί να διαφημίζεται από τα φερέφωνα του καθεστώτος τα τελευταία 20 χρόνια, χωρίς ουδέποτε να ερωτηθούμε εάν την θέλουμε αν ήμασταν ελεύθεροι πολίτες, μ’ ένα δημοψήφισμα λόγου χάριν;
γ) Γιατί η Αστυνομία, δεν επενέβη έστω την 2η ημέρα για να απομακρύνει τους σκουπιδοκέφαλους, αφού ήξερε τις προθέσεις των ή ακόμη και την ώρα των τελουμένων αδικημάτων της προσβολής της Χριστιανικής Θρησκείας, της κακόβουλης βλασφημίας και της καθυβρίσεως θρησκεύματος, για να τους συλλάβει επ’ αυτοφώρω;
δ) Γιατί δεν καταδικάζουν δημόσια τις ιερόσυλες ενέργειες ο Μητροπολίτης Βεροίας και Ναούσης κ.κ. Παντελεήμων, η κα δήμαρχος Βεροίας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδου, το Δημοτικό Συμβούλιο, οι τοπικοί βουλευτές, τα κόμματα, οι ενώσεις των Εκπαιδευτικών και, μαζί τους, οι διάφοροι αυτόκλητοι «αντι-ρατσιστές» πάσης ειδικότητος ή ασχετοσύνης, που μόνον όταν θίγονται οι Έλληνες κωφεύουν; Αν μία παρέα Ελλήνων Χριστιανών πήγαινε να γιουχαΐσει τους μετέχοντες (για βλασφημία ούτε λόγος να γίνεται) σε μία τελετή για το περιλάλητο ολοκαύτωμα των Εβραίων ή επιχειρούσε να διακόψει τις όλως διόλου παράνομες -πολιτικές μάλλον, παρά θρησκευτικές- «λατρευτικές συγκεντρώσεις» των μωαμεθανών λαθρομεταναστών στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, θα τηρούσαν την ίδια εκκωφαντική σιγή οι ανησυχούντες για την άνοδο του «ρατσισμού»;
ε) Αν, λόγω δικαίας αγανακτήσεως, κάποιοι Χριστιανοί επέλεγαν να μη αφήσουν αναπάντητη την πρόκληση των βεβήλων, τί θα επακολουθούσε;

Δεν θα απαντήσουμε στα ανωτέρω ερωτήματα, διότι θα ήταν σαν να υποτιμούσαμε την νοημοσύνη των Ελλήνων αναγνωστών, συμπολιτών μας.

Εμείς επιμένουμε: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Καλή Ανάσταση και στο Έθνος μας!"

Δημοσίευση σχολίου

29 Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/4/11, 10:05 μ.μ.

    καραφλες δεν ειμασταν 10 αλλα 100 αντιχριστοι...μια ερωτηση σε ολους εσας....πως γινεται να εισαστε χριστιανοι με κυριο δογμα το "αγαπατε αλληλους" και να εισαστε ρατσιστες και φασηστες και να μισηται τον συνανθρωπο σας αασχετα αν διαφωνειται με τις αποψεις του....απαντηστε πρωτα στον εαυτο σας και ξεκαθαριστε τα πραγματα στο κεφαλι σας και μετα βγαλτε και κειμενο....το παρτυ εγινε με γνωμονα να κραξουμε ολες τις θρησκειες που σκοπο εχουν να να διαχωρισουν τους ανθρωπους....επισης το παρτυ δεν εγινε απο αναρχικους....ουτε απο καποιο χωρο συγκεκριμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως πάντα, άρες μάρες κουκουνάρες. Ένα κείμενο γεμάτο ρατσιστικό και ξενοφοβικό μίσος, χωρίς συνοχή και κυρίως χωρίς κανένα περιεχόμενο.
    Πληροφοριακά, αν δεν το έχετε μάθει, Έλληνες ήταν οι συμμετέχοντες, και αυτό ίσως έχει να μας πει πολύ περισσότερα από το ακατάσχετο παραλήρημα της κούφιας εθνικοφροσύνης σας. Διότι το πρόβλημά σας μάλλον είναι αν θα πρέπει να έχουν λόγο οι αλλοδαποί στη χώρα μας και όχι αυτή καθ’ εαυτή η πράξη ασέβειας ενάντια στη χριστιανική πίστη. Η δικές σας ενέργειες ποιες είναι? Να βρίζετε και να λοιδορείτε όσους έχουν αντίθετη άποψη με τις επικίνδυνες εθνικιστικές σας κορώνες? Τα ίδια δεν κάνετε και εσείς? Με συνθήματα και κραυγές δεν επιχειρείτε να περάσετε τα μηνύματά σας? Τι έχετε να επιδείξετε στην πράξη? Κραυγές και συγκεντρώσεις με πανό?
    Μάθετε ότι στα μάτια τον περισσότερων πολιτών αυτού του τόπου η Χρυσή Αυγή και οι Αναρχικοί είστε οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/4/11, 10:34 μ.μ.

    Συμφωνούμε με το σχόλιο του Verianews. Για τα υπόλοιπα, απλά εντελώς ανάξια λόγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/4/11, 11:47 μ.μ.

    Προσυπογράφω: Συμφωνούμε με το σχόλιο του Verianews. Για τα υπόλοιπα, απλά εντελώς ανάξια λόγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/4/11, 9:08 π.μ.

    Όλοι τους γόνοι πλουσίων ή [παρά]μορφωμένων οικογενειών το παίζουν και αναρχικοί. Η Αστυνομία έπρεπε να κινηθεί αυτεπαγγέλτως η προσβολή των θρησκευτικών πιστεύω ήταν άμμεση. Πρέπει να μπει εισαγγελέας και στο στέκι τους στον Προμηθέα είναι δυνατόν απέναντι από σχολείο που υποτίθεται είναι για μόρφωση να υπάρχει στέκι παραμόρφωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ἕνας ἄνθρωπος νά με βρίσῃ, νὰ σκοτώσῃ τὸν πατέρα μου καὶ τὴν μητέρα μου, τὸν ἀδελφό μου καὶ ὕστερα νά μοῦ βγάλῃ τὸ μάτι, ἔχω χρέος ὡς Χριστιανὸς νά τον συγχωρήσω. Ἂν ὅμως, μοῦ βρίσῃ τὸν Χριστό μου καὶ τὴν Παναγία μου, δὲν θέλω νά τον βλέπω. Καὶ σᾶς, πῶς βαστᾷ ἡ καρδιά σας νὰ συναναστρέφεστε μὲ τέτοιους;». (Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αιτωλός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/4/11, 11:33 π.μ.

    Ισως ειναι και αυτα σημαδια των καιρων που ζουμε. Στην αρχη εκνευριστηκα αφανταστα και θυμωσα, ομως οταν το ξανασκεφτηκα διαπιστωσα οτι δεν δικαιουμαστε να μιλαμε και να κατηγορουμε τους αλλους για οτι εκαναν. Ας σκυψουμε το κεφαλι, ας γινουμε και παλι σωστοι ανθρωποι και πραγματικοι χριστιανοι και μετα ας μιλησουμε για τους αλλους. Η κοινωνια μας βρισκεται σε προχωρημενη σηψη πλεον και ολα αυτα τα φαινομενα ηταν αναποφευκτα. Ισως και να μας βοηθησουν να βγουμε απο τον μακρυ μας λυθαργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απάντηση στον Demetrios Hadjinicolaou.
    Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός:

    «Ο ήλιος και το φεγγάρι και τ’ άστρα είναι κολλημένα εις τον ουρανόν και ο ουρανός γυρίζει μαζί με τον ήλιον... Όπου πηγαίνει ο ήλιος εκεί γίνεται ημέρα.» (Χειρόγραφο 12 Λευκοπηγής, σελ. 31.)

    «Και από τον καιρό οπού έκαμεν ο πανάγαθος Θεός τον κόσμον είναι επτά χιλιάδες και διακόσιοι ογδοήντα οκτώ χρόνοι.» (Διδαχή Α2 , 19, Ι. Μενούνου.)

    «Να μην τρώγωμεν οψάρια τες Τετράδες και τες Παρασκευές, ότι είναι μεγάλη αμαρτία, και όποιος τρώγει να ηξεύρη, ότι σταυρώνει τον Χριστόν.» (Διδαχή Α2 , 930, Ι. Μενούνου.)

    «Καλύτερα, αδελφέ μου, να θανατώσης εκατό ανθρώπους βαπτισμένους, παρά να αφήσης ένα παιδίον αβάπτιστον να αποθάνη.» (Παπά-Αρσενίου Βλιαγκόφτη, ΙΓ Πάτρια.)

    Πάνσοφος. Μεγάλη η χάρη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΚΟΡΝΕΡ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ
    ΤΟ ΠΤΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΣΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ , ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ Η ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ PIERCING ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΑΤΟΟ .ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ . ΑΠΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/4/11, 12:38 μ.μ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ,ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΙ ΠΛΟΥΣΙΩΝ,Η ΦΤΩΧΟΙ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/4/11, 1:05 μ.μ.

    χρισιανοι ερχομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/4/11, 1:27 μ.μ.

    εμαθα απο κοσμο που ηταν στην ανασταση οτι οι τυποι αυτοι ηταν παγανιστες νεοναζοι απο την γη του πηρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/4/11, 1:39 μ.μ.

    Όχι, εξωγήινοι νεοναζί από τον πλανήτη Κρόνο ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/4/11, 4:57 μ.μ.

    γιατι δεν ηρθατε τοτε φασιστακια? αφου αγανακτησατε. φοβομαστε να βγουμε απο τα σπιτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/4/11, 5:00 μ.μ.

    μνηγσδ νκωβξδφζηωνδσφμηξκωσδηναω,.ν κξσφβωκξσδηκηφδψλσν κσθδφβκσδαηφιηασλωκγη βκξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/4/11, 8:01 μ.μ.

    Μπραβο κ. Χατζηνικολαου (ημουν μαθητης σας, μλησαμε και σημερα το πρωι)! Σωστα τα λετε!
    Ντροπη και αισχος σε αυτη την ομαδα "ανθρωπων" που δεν σεβεται τιποτα.
    Οσο για τα αναρχικοπαιδα που γραφουν εδω, οκ εμεις ειμαστε οι... ρατσιστες, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;; Και επισης, αν θελετε τοσο πολυ να κανετε... διαδηλωση κατα ολων των θρησκειων, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΡΕΕ;;; Πρεζακια, ε πρεζακια... Εγω αμα ερθω και σας βρισω μπροστα σας πως θα αντιδρασετε;; Κριμα στην αστυνομια που σας εχει τοσο χαλαρους εδω περα. Κριμα...
    ΥΓ: ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!!! ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ... ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/4/11, 8:29 μ.μ.

    Από την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

    Άρθρο 18
    Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας. Στο δικαίωμα αυτό περιλαμβάνεται η ελευθερία για την αλλαγή της θρησκείας ή πεποιθήσεων, όπως και η ελευθερία να εκδηλώνει κανείς τη θρησκεία του ή τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, μόνος ή μαζί με άλλους, δημόσια ή ιδιωτικά, με τη διδασκαλία, την άσκηση, τη λατρεία και με την τέλεση θρησκευτικών τελετών.

    Άρθρο 19
    Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο.


    Που σημαίνει δημητράκη, ότι μπορώ να αποκαλώ τη θρησκεία σου σκουπίδι, προϊόν ΑΠΟΛΥΤΟΥ φασισμού και ανοησία, σκοταδιστική, γελοία και ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ, άσχετα από τον αυτό σε θίγει ή όχι!!!

    Ας μην ξεχνάμε πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν και ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ καθημερινά από θρησκόληπτους, που μεταφράζουν τα ιερά βιβλία τους κυριολεκτικά και αγνοούν τη λογική εντελώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/4/11, 10:58 μ.μ.

    Πέρασα και εγώ στις 1 το βράδυ και φώναζαν συνθήματα. Κανείς δεν τους έδινε σημασία. Είναι άξιολύπητοι με τα τενεκεδάκια μπύρες και τα τσιγάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/4/11, 11:59 μ.μ.

    Στο επομενο παρτυ θα μαστε πιο πολυ και σε δυο χρονια ακομα περισσοτεροι καλα σε 10 χρονια θα κανουμε ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ και περιφορα του Επιταφιου στα πιο ''αντεργκράουντ''μερη της πολης..!!χαχαχα τι να πω ειστε απλα ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ που μεσα απο καθε τι που γινεται θελετε να κερδισετε εδαφος και να δηλητιριασετε με τις βρωμερες σας ιδεες τον κοσμο ΙΔΕΕΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ..!!ΠΙΣΩ ΣΑΠΙΟΙ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος27/4/11, 1:32 π.μ.

    καλημερα ειδα ενα σχολιο που ελεγε πως οι αναρχικοι ειναι ελληνες και οι ξενοι. 2 στους 3 ειναι ξενοι, στην βεροια ειναι 40 ατομα εκ τον οποιον καμια 10-15 ατομα ειναι ελληνες οι υπόλοιποι ειναι αλβανοι, βουλγαροι, γεωργιανοι, και ρωσοποντιοι, ελληνες και αλβανοι ειναι κυριος ανηλικοι, οι υπόλοιποι ολοι ειναι 19,20,21, ειμαι μεσα στα πραγματα και ξερω και πολλα ονοματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπορεί να είστε μέσα στα πράγματα, όπως λέτε, αλλά εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε βάση στα λεγόμενά σας, καθώς μιλάτε ανώνυμα.

    Βέβαια, ελάχιστη σημασία έχει αν είναι Έλληνες ή ξένοι στην πλειοψηφία τους. Αυτό που έχει σημασία ότι είχαν απαράδεκτη συμπεριφορά, που η πόλη δεν την ανέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος27/4/11, 1:26 μ.μ.

    ναι φιλε μου εχεις δικιο οτι ειναι ολοι ξενοι απλα εχεις λαθος πληροφοριες για τις εθνικοτητες! οι περισσοτεροι ειναι απο χωρες της ασιας και της κεντρικης αφρικης. Ασε που μεταφερουν και ασθενειες, τα λεω γιατι ειμαι και εγω στα πραγματα χρονια. και επειδη σε ξερω κιολας ελα να σου κολλησω καμια.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος27/4/11, 3:57 μ.μ.

    Είναι τυχαίο άραγε το ότι όταν ανοίγεια συζήτηση μα αναρχικούς ή χρυσαυβγιτες εκχυδαϊζεται εντελώς ο διάλογος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καθόλου τυχαίο αγαπητέ... Δείχνει ξεκάθαρα (και αποδεικνύει ταυτόχρονα) για ποια άτομα μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος30/4/11, 1:59 π.μ.

    Μα, καλά, είναι δυνατόν να δημοσιεύετε ανακοίνωση της Τ.Ο. της «Χρυσής Αυγής»; Θα δημοσιεύατε το ίδιο αβασάνιστα ανακοίνωση του «Ουράνιου Τόξου» ή της «Εθνικοσοσιαλιστικής Ένωσης» της Γερμανίας; Καλή η καταδίκη του «ύφους γραφής και των χαρακτηρισμών του συντάκτη του δελτίου», αλλά η δημοσίευση παραμένει δημοσίευση... Με εκπλήσσει η απερισκεψία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όσο και αν δεν σας αρέσει (ή όσο και αν δεν μας αρέσει), είναι Έλληνες πολίτες, νόμιμη οργάνωση και έχουν δικαίωμα να ομιλούν.

    Με την ίδια λογική, θα έπρεπε να μην δημοσιεύουμε ούτε ανακοινώσεις των κομμάτων...

    Όσον αφορά το Ουράνιο Τόξο και όποια άλλη ανθελληνική οργάνωση, είναι κάτι διαφορετικό.

    Πάντως, από ότι είδατε, κάθε άλλο παρά θετικά λειτούργησε για την "Χρυσή Αυγή" η αυτούσια δημοσιοποίηση του απαράδεκτου αυτού κειμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και, για να κλείνουμε το θέμα, όποιος έχει στο μέλλον να πει κάτι επί του θέματος, θα παρακαλούσαμε θερμά να ομιλεί ουσιαστικά και όχι με συνθήματα, και δη υβριστικά.

    Αρκετά νομίζουμε επιτρέψαμε να πέσει το επίπεδο (και με δική μας ευθύνη την οποία αναγνωρίζουμε στο βαθμό που μας αναλογεί), ας προσπαθήσουμε όλοι να επανορθώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος30/4/11, 4:03 μ.μ.

    Κατά πρώτον, οι του «Ουράνιου Τόξου» και Έλληνες πολίτες είναι και νόμιμη οργάνωση είναι.

    Κατά δεύτερον, οι τιμητές τυράννων και δη ξένων τυράννων (...Χίτλερ), τα όργανα των οποίων σφαγίασαν Έλληνες, δεν είναι ανθέλληνες; Όσο ανθέλληνες είναι οι του «Ουράνιου Τόξου», τόσο ανθέλληνες είναι και οι της «Χρυσής Αυγής».

    Κατά τρίτον, η δημοσίευση του ανακοινωθέντος της «Χρυσής Αυγής» λειτούργησε μόνο θετικά για την «Χρυσή Αυγή». Κι αυτό διότι ο αναγνώστης του ιστολογίου σας θα μείνει με την εντύπωση πως μόνο η «Χρυσή Αυγή» μπήκε στον κόπο να καταδικάσει το απαράδεκτο γεγονός διά της έκδοσης ανακοινωθέντος τύπου, ενώ τα δημοκρατικά κόμματα αδιαφόρησαν. Τονίζω πως στο ιστολόγιό σας η μόνη καταδίκη του γεγονότος φαίνεται πως είναι αυτή της «Χρυσής Αυγής». Αφιερώνετε στο απαράδεκτο γεγονός δύο δημοσιεύσεις: μία για την περιγραφή του γεγονότος με την μόνη καταδίκη του από πολίτες και μία δεύτερη για την «Χρυσή Αυγή»...

    Κατά τέταρτον, συμφωνώ μαζί σας στα περί ευθύνης κι επανόρθωσης. Δυστυχώς, στην περίπτωση αυτή την ευθύνη του αβανταρίσματος της «Χρυσής Αυγής» την φέρετε μόνον εσείς κι εξ ολοκλήρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το γεγονός ότι δεν συμφωνείτε με την Χρυσή Αυγή, δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα να ζητάτε την φίμωσή της!

    Μόνο η Χρυσή Αυγή έστειλε ανακοίνωση για το περισταστικό, έχουμε ευθύνη και για αυτό; Ας στείλουν και τα άλλα κόμματα και θα μπουν οι ανακοινώσεις τους.

    Για το μόνο που υποτίθεται συμφωνούμε, πάλι διαφωνούμε! Οι ευθύνες που αναλάβαμε ήταν που αφήσαμε να κινηθούν τα σχόλια οριακά, και προφανώς όχι επειδή βάλαμε την ανακοίνωσή τους.

    Αν θέλαμε να κρίνουμε ποιοι είναι καλοί Έλληνες και ποιοι όχι, πιστέψτε μας, από κανένα κόμμα δεν θα βάζαμε ανακοινώσεις και προφανώς, ούτε από την Χρυσή Αυγή.

    Αν της έκανε καλό ή κακό, σε τελική ανάλυση, ποσώς μας ενδιαφέρει, τι στο καλό, τόσο πολύ φοβόμαστε την δημοκρατία και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο