Περιμένουμε άμεσα την αποκατάσταση της ύβρεως στο παλιό Ηρώο της Βέροιας

Μαθαίνουμε από αναγνώστες μας ότι το θέμα με το παραπεταμένο Ηρώο της Βέροιας έχει θορυβήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη, και έτι περισσότερο τον καλλιτεχνικό κόσμο της περιοχής. Και λογικό είναι, αφού δεν είναι για όλους όλα προς... απόσυρση. 

 Ευτυχώς κάποιοι έχουν κρατήσει κάποια "πιστεύω", κάποιον σεβασμό στην ιστορία της πόλης, όσο σημαντική ή αασήμαντη μπορεί να φαντάζει για κάποιους.

Μάλιστα, με χαρά ακούσαμε στο τηλέφωνο μία αναγνώστριά μας να μας ρωτάει που κείτεται το παλιό Ηρώο της πόλης,, ώστε να πάει να το φωτογραφήσει, αλλά και να το ζωγραφίσει!

Μετά την ανάδειξη του θέματος από τον Γιάννη Αγγέλογλου (που μας έβαλε τα... γυαλιά) περιμένουμε ΑΜΕΣΑ την αποκατάσταση στην θέση που αρμόζει στο άγαλμα.
Δεν τιμά κανέναν μας να παραμένει πεταγμένο στις αποθήκες του Δήμου Βέροιας, στην είσοδο της πόλης (στο δρόμο προς Αγ. Βαρβάρα).

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/4/11, 2:34 μ.μ.

    Γιατί καλέ; Τι έχει το άγαλμα; Είναι και ξαπλωμένο για να ξεκουράζεται. Στο ύπαιθρο με πράσινο, φυτά ήλιο αέρα.
    Και για την αποκατάσταση, ναί και μπράβο του Αγγέλογλου που έθεσε το θέμα με ερώτηση. Άλλος βρήκε και φωτογράφισε το άγαλμα όμως και απάντησε στην ερώτηση με την φωτογραφία. Λίγο ο ένας, λίγο άλλος, λίγο κάποιοι άλλοι, να αναδεικνύουμε το πόσο δεν αγαπάνε τον τόπο τους. Να τους εκθέτουμε μπάς και βάλουν μυαλό. Αν και το βλέπω απίθανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε δίκιο για τη φωτογραφία και πρέπει να παραδεχτούμε πως ήταν παράλειψή μας. Η φωτογραφία είναι 1000 λέξεις!

    Όσο για το αποτέλεσμα, δεσμευόμαστε πως κάθε εβδομάδα, θα αναρτούμε την φωτογραφία, μέχρι να υπάρξει αποτέλεσμα ή επίσημη απάντηση για το πότε σκοπεύει ο δήμος να το αποκαταστήσει.

    Ελπίζουμε, βέβαια, να βρει ο Δήμος το e-mail του Veria News, γιατί μέχρι σήμερα, υπάρχει μία... περίεργη αποκοπή μας από την ενημέρωση εκ μέρους του γραφείου Τύπου του Δήμου Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βέβαια μεγαλύτερη ύβρις είναι η αντικατάσταση του κοιμωμένου πλέον αγάλματος με το ενυδρείο που εγκατέστησε ο πολύς κ. Βαρώτσος, χωρίς διαγωνισμό στην περίφημη καστροπλατεία μας στο Ρολόϊ.
    Άς όψονται οι Δημοτικοί μας Άρχοντες που τα ψήφισαν (πλατεία και ενυδρείο-ηρώο) φοβούμενοι μή τυχόν περάσει η θητεία τους και δεν αφήσουν την σφραγίδα τους στην πόλη και στην αισθητική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητέ blogger

    είμαι αυτή που σου τηλεφώνησα και σ' ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες.Πάντως με αποκατάσταση ή όχι,αυτό που σου είπα θα γίνει

    φιλικά, το Κοράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο