Καταγγελία για ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο λόγω αβολίδοτων πυροβολισμών

Λάβαμε την παρακάτω καταγγελία από αναγνώστης μας και την παραθέτουμε αυτούσια:

"Αγαπητέ φίλε, θα ήθελα να καταγγείλω, ότι την Κυριακή 27-3-2011 σε γνωστό κέντρο διασκέδασης  της Βέροιας, επιχειρηματίας  και τραγουδιστής της νύχτας μάλλον της κακιάς ώρας, πλάκωνε στο ξύλο πελάτες του διότι του παραπονέθηκαν γιατί πυροβολούσε μέσα στο μαγαζί με όπλο στον αέρα με αβολίδοτες  σφαίρες.."


Τα στοιχεία του μαγαζιού και του τραγουδιστή είναι στη διάθεσή μας, αλλά επειδή το περιστατικό δεν είναι διασταυρωμένο, δεν τα δημοσιεύουμε.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/4/11, 2:27 π.μ.

    Πρώτη φορά είναι; Εδώ κάποιος έβγαλε πιστόλι σε μπαράκι στον πεζόδρομο γεμάτο και σημάδευε έναν στο κεφάλι από τα 2 μέτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/4/11, 5:04 μ.μ.

    Σε μαγαζί σε κεντρικό δρόμο της Βέροιας τέλη Νοεμβρίου έπαιζε για ένα βράδυ ένας λυράρης. Κατά τις μία με δύο το βράδυ ακούγονταν μπαλωθιές από το συγκεκριμένο μαγαζί. Ποιος μπορεί να διαβεβαιώσει ότι ήταν αβολύδωτες? Όχι ότι αλλάζει κάτι το άν ήταν ή δεν ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αβολίδοτες ήταν, σας το διαβεβαιώνουμε εμείς. Αλλά, όπως λέτε, σημασία έχει ότι είναι ένα επικίνδυνο... άθλημα και σίγουρα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ για κάποιον που οπλοφορεί δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο