Τροχαίο στην οδό Σταδίου της Βέροιας (και ο "τζάμπα μάγκας" της ΔΙ.ΑΣ.)

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 9.30 το βράδυ, στην οδό Σταδίου της Βέροιας, μπροστά από το Δημοτικό Στάδιο, για άγνωστους - μέχρι στιγμής - λόγους. Ο δρόμος παρέμεινε για αρκετή ώρα κλειστός, ώστε να απομακρυνθούν τα οχήματα από το οδόστρωμα και υπήρξε μέριμνα από την Τροχαία ώστε να καθαριστεί το οδόστρωμα από θραύσματα και λάδια.

Αν εξαιρέσουμε την "τζάμπα μαγκιά" ενός άνδρα από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. απέναντί μας, κατά την προσπάθειά μας να προσεγγίσουμε το σημείο του ατυχήματος (η απάντηση "λογαριασμό θα σου δώσω;" από υπαλλήλους που πληρώνονται από το Ελληνικό Δημόσιο κάθε άλλο παρά ενδεδειγμένη είναι και φανερώνει άλλες νοοτροπίες που - δυστυχώς - αμαυρώνουν την πολύ καλή εικόνα που έχουν οι συνάδελφοί του στη Βέροια), υπήρξαν συντονισμένες ενέργειες της αστυνομίας, ώστε να ολοκληρωθεί η επιχείρηση αποκατάστασης της κυκλοφορίας όσο το δυνατόν αμεσότερα.

Τελικά, στις 10 ακριβώς, ο δρόμος δόθηκε κανονικά στην κυκλοφορία.

Δημοσίευση σχολίου

27 Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/4/11, 10:23 μ.μ.

    Δε μας εκπλήσει η συμπεριφορά του τζάμπα μάγκα της ΔΙ.ΑΣ. Δεν είναι και η πρώτη φορά που ασυνομικοί συμπεριφέρονται με απαίσιο τρόπο απέναντι σε πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/11, 11:39 μ.μ.

    ετσι μπραβο αλανι μου δειξ τους τι θα πει ΕΛ.ΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/4/11, 8:25 π.μ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ,ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρουμε καλά ρε μεγάλε τι σημαίνει να είσαι μέλος της ΕΛ.ΑΣ. Αμόρφωτος, άξεστος και βολεμένος δημόσιος υπάλληλος που προσπαθεί να καλύψει τις ελλείψεις και τα υπαρξιακά του κενά με το να το παίζει εξουσία στους πολίτες. Βρε ούστ. Κότες ….. βγάλτε τα πέρα ρε με τους Αναρχικούς και τους Χρυσαυγίτες. Αλλά εκεί την πάπια, όπως έχετε μάθει να κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή είναι η δουλειά μας, να τρέχουμε. Αλλιώς δεν θα διαβάζατε το Veria News για να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στη Βέροια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/4/11, 2:39 μ.μ.

    ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ,ΕΥΓΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/4/11, 3:24 μ.μ.

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΚΟΥΤΕ Κ Ν ΣΕΒΕΣΤΑΙ ΤΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Ν ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΠΑΤΣΟΙ...ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...Κ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΝ ΣΤΟΛΗ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/4/11, 3:43 μ.μ.

    εμένα με καλύπτει η ενημέρωση που αφορά το συμβάν. Κάνετε καλή δουλειά μη την χαλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θεωρούμε πως οι αναγνώστες μας έχουν δικαίωμα να ξέρουν πόσο εύκολα ή δύσκολα βγαίνει ένα θέμα. Μπορεί 5 γραμμές κειμένου και μία φωτογραφία να χρειάζονται ψυχική και σωματική κόπωση και, κρίνουμε σκόπιμο, να το αναφέρουμε.

    Ωστόσο, σεβόμαστε απόλυτα την άποψή σας που λέει πως θα σας αρκούσε το περιστατικό του ατυχήματος. Αλλά από την άλλη, πρέπει και σεις να δείξετε κατανόηση στο γεγονός ότι δεν μπορούμε να κάνουμε "γαργάρα" τέτοιες συμπεριφορές.

    Ευχαριστούμε πάντως για την παρατήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τόσο ο αστυνομικός όσο και ο δημοσιογράφος είναι δύο εργαζόμενοι που κάνει ο καθένας τη δουλειά του. Μάλιστα ο αστυνομικός είναι ένας δημόσιος υπάλληλος που πληρώνεται από τους φορολογούμενους πολίτες. Συνεπώς οφείλει να είναι ευγενής όταν απευθύνεται σε πολίτες. Τι θα πει έκανε τη δουλειά του ο αστυνομικός? Η δουλειά του δεν είναι ούτε να ειρωνεύεται ούτε να το παίζει εξουσία στους πολίτες. Οφείλει όταν κάποιος του μιλάει ή του απευθύνει κάποια ερώτηση να απαντάει με σεβασμό και τρόπους. Δυστυχώς, αν και ο τρόπος του Αλέξη παραπάνω δεν με εκφράζει καθόλου, το περιεχόμενο και η ουσία των όσων λέει τα πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Βέβαια δεν φταίτε εσείς οι αστυνομικοί για τον ξεπεσμό του κλάδου σας, αλλά το ίδιο το σύστημα. Με μία διετή (ή και μικρότερης διάρκειας για ορισμένους π.χ. Ειδικούς Φρουρούς και Συνοροφύλακες) φοίτηση αμφιβόλου ποιότητας στις «βοϊδοσχολές» της ΕΛ.ΑΣ. δεν περιμένουμε να έχετε και πολύ διαφορετική συμπεριφορά. Θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να αποφοιτούν από τα εν λόγω «εκπαιδευτήρια» αστυνομικοί και όχι μπάτσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/4/11, 7:05 μ.μ.

    Μερικες παρατηρησεις:
    1. Τα παιδια της ΔΙΑΣ ειναι ΗΡΩΕΣ που διακινδυνευουν καθε μερα τη ζωη τους για να ειστε καλα εσεις οι απο πανω που γραφετε διαφορα υποτιμητικα σχολια για την αστυνομια. Συμφωνω βεβαια οτι υπαρχουν και καποιοι που δεν θα επρεπε να βρισκονται στο σωμα. Παντου σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν καλοι και κακοι. Μην τους βαζουμε ομως ολους στο ιδιο τσουβαλι. Οσο για το συγκεκριμενο γεγονος, κακως ο αστυνομικος μιλησε ετσι. Εχω ακουσει και χειροτερες εκφρασεις δυστυχως που δειχνουν οτι καποιοι βαριουνται ή/και το παιζουν καποιοι λογω της στολης τους. Αλλα ειναι κριμα να χαρακτηριζετε καποιοι εδω ολα τα παιδια αυτα που τα περισσοτερα κατεβαλλαν προσπαθειες για να μπουν στο σωμα και αγαπουν και σεβονται τη δουλεια τους και τον πολιτη.
    2. Μηπως υπαρχει εντολη απο ανωτερους για τετοιου ειδους συμπεριφορες;
    3. Νομιζετε εσεις οτι μια ομαδα αστυνομικων βαρια ολπισμενων φοβαται καποιες δεκαδες ατομων αναρχικων ή ΧΑ; Πολυ απλα εχουν εντολη να μην αντιδρασουν. Κακως φυσικα, αλλα δεν φταινε αυτοι, αλλα οι ανωτεροι που δινουν τετοιες διαταγες. Δεν λεω να βγαλουν τα οπλα, αλλα σιγουρα μπορουν να επεμβουν αναιμακτα αν θελουν. Αλλα ακομα και σε αυτη την περιπτωση θα βγειτε εσεις οι εξυπνοι δηθεν προοδευτικοι να τους κατηγορησετε οτι χαλασαν... ειρηνικη διαδηλωση.

    ΥΓ: αληθεια οσοι χαρακτηριζετε τους αστυνομικους γιατι δεν μας λετε και ποιο ειναι το επαγγελμα το δικο σας; Μηπως φοβαστε μην σας βαλουμε στο ιδιο τσουβαλι και εσας με αλλους συναδελφους σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/4/11, 8:01 μ.μ.

    EINAI ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ.ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ,ΕΓΩ ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από το παραπάνω δημοσίευμα, που φαίνεται ότι γράφτηκε από αστυνομικό, ο οποίος μάλιστα φαίνεται ότι έχει σχέση με την πραγματικότητα, σε αντίθεση με κάποιους άλλους συναδέλφους του, προκύπτουν ορισμένα ενδιαφέροντα θέματα:
    1) Υπάρχει κάποιος που αμφιβάλει ότι σε όλους τους κλάδους υπάρχουν σωστοί και μη υπάλληλοι; Ακόμη και σε κλάδους που υπερασπίζονται την ειρήνη, τη δικαιοσύνη, την ισότητα (πχ. δικαστικό σώμα, εκκλησία, φιλανθρωπικοί οργανισμοί κ.ά.) μπορείς να συναντήσεις κάθε καρυδιάς καρύδι. Συνεπώς δεν τίθεται καν θέμα για την παραπάνω διαπίστωση. Το θέμα είναι κατά πόσο η θέση που κατέχει ο κάθε υπάλληλος μπορεί να συμβάλει στην καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και να λειτουργήσει αρνητικά κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Δεν είναι το ίδιο, καταχρώμενος την εξουσία του, να μου μιλήσει άσχημα ένας δημόσιος υπάλληλος (π.χ. ένας εφοριακός) και το ίδιο να κάνει κατάχρηση εξουσίας ένας αστυνομικός. Στον εφοριακό μπορώ να ανταπαντήσω και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, ενώ στην περίπτωση του αστυνομικού κινδυνεύω να βρεθώ στο κρατητήριο χωρίς να μπορώ να αντιδράσω. Και σε τελική ανάλυση ο χαμένος είναι ο πολίτης διπλά. Οπότε οποιαδήποτε, έστω και μεμονωμένη περίπτωση κατάχρησης εξουσίας από αστυνομικούς είναι όχι απλά κατακριτέα, αλλά ορθά πρέπει να δημοσιοποιείται και να αποδοκιμάζεται.
    2) Είναι δυνατόν να υπάρχει περίπτωση, όπως αφήνει να εννοηθεί ο παραπάνω συντάκτης (αστυνομικός;), ότι απρεπείς συμπεριφορές όπως αυτές του υπάλληλου της ΔΙ.ΑΣ. προέρχονται από ανωτέρους, αποτελούν δηλαδή επίσημη γραμμή της Αστυνομικής Διεύθυνσης; Τότε νομίζω ότι ο Αστυνομικός Διευθυντής θα πρέπει να πάρει θέση και να μας δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Δεν είναι δυνατόν να πληροφορούμαστε ότι η άσχημη συμπεριφορά των αστυνομικών προωθείται από τη Διοίκηση. Αν ισχύει αυτό τότε δυστυχώς μάλλον ορθά οι πολίτες εκφράζουν την αγανάκτησή τους σε όλο το Σώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/4/11, 9:05 μ.μ.

    Προς αποφυγη παρερμηνευσεων αγαπητε αναγνωστη, οχι δεν ειμαι αστυνομικος. Μεχρι στιγμης τουλαχιστον. Ονειρο μου ειναι ομως να γινω ειδικος φρουρος, παροτι εχω φοιτησει σε Πανεπιστημιο. Μα ακομα και αν δεν γινω, παντα θα θαυμαζω το εργο της αστυνομιας και ειδικα τα παιδια που τρεχουν για μας και μας υπερασπιζονται. Ας μην ξεχναμε και τους πεσοντες (συνομηλικοι μου ηταν) στου Ρεντη. Τοτε ολοι της ομαδας αυτης ηταν ηρωες, τωρα ξαφνικα εγιναν απρεπεις μπατσοι βοϊδοσχολης; Ειναι κριμα. Νομιζω πως μιλαω αντικειμενικα και λογικα. Αυτη ειναι η αποψη μου.
    Ζητω συγνωμη αν παρερμηνευτηκαν τα λογια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος27/4/11, 9:31 μ.μ.

    επειδη ετυχε να ειμαι πισω απο το οχημα το οποιο οδηγουσε ο κυριος δημοσιογραφος νομιζω οτι καλο θα ηταν πρωτα να δηλωνε στους αστυνομικους την ιδιοτητα του και οχι να φωναζει δυνατα και τσαμπουκαλεμενα οτι πρεπει να περασει με το ζορι για να παει στο τροχαιο.Αν ηταν οι αστυνομικοι σε καθε συμβαν να εξηγουνε στο καθενα μας τι εχει γινει,θα επρεπε να εχουν και εναν αναλυτη μαζι τους.και τελος να σημειωσω οτι τα φαναρια οταν αναβουν κοκκινο,ισχυουν και για τους δημοσιογραφους γιατι ο κυριος μπροστα μου περασε με κοκκινο με αποτελεσμα παρολιγο να δημιουργησει ενα δευτερο σοβαρο τροχαιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χαχαχαχαχαχα! Μάλλον δεν ήσασταν από πίσω αγαπητέ, αλλά αλλού (αφού από πίσω δεν υπήρχε κανένα όχημα...)

    Και μην πάτε να ρίξετε τον τσαμπουκά στον δημοσιογράφο, αλλά σε αυτόν που σας παραπληροφόρησε.

    Και, για το φανάρι, ο δημοσιογράφος ενήργησε κατόπιν υπόδειξης του οργάνου (θα το ξέρετε βέβαια) και έφυγε, όπως του είπε.

    Χαχαχα! Μπα σε καλό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/4/11, 10:51 π.μ.

    Άλλοι βρήκατε ευκαιρία να κατηγορήσετε συνολικά την αστυνομία, άλλοι το blog. Καλά, ο άνθρωπος ήταν ξεκάθαρος και έγραψε ότι η ομάδα στη Βέροια κάνει πολύ καλή δουλειά, απλά βρέθηκε κάποιος που η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή.
    Από εκεί και πέρα, όλα τα γενικόλογα σχόλια μάλλον είναι περιττά.
    Ας βγει ο αστυνομικός και να πει ότι δεν είχε αυτή τη συμπεριφορά ή ότι την είχε. Ή επειδή δεν κατάλαβε ότι μιλούσε σε δημοσιογράφο που θα μπορούσε να βγάλει στη φόρα την συμπεριφορά του, αλλά σε απλό πολίτη. Ότι με λίγα λόγια την "πάτησε". Ή ότι ήξερε ότι είναι δημοσιογράφος και επειδή δεν τους γουστάρει, φέρθηκε έτσι.
    Απλά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/4/11, 1:30 μ.μ.

    Η τζάμπα μαγκιά ξεκίνα από τους δημοσιογράφους που το παίζουν εξουσία και όχι από τους αστυνομικούς . Το βλέπουμε καθημερινά .Δεν χρειάζονται σχόλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για πείτε μας, που το βλέπετε, ανώνυμε; Εμείς μιλάμε με ονόματα και καταστάσεις, κάντε και εσείς το ίδιο (αν μπορείτε) και μετά ελάτε να πείτε από που ξεκινάει η τζάμπα μαγκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/4/11, 3:36 μ.μ.

    ΕΝΤΑΞΗ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΜΑΓΚΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ,ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/4/11, 4:04 μ.μ.

    Τελικά η τζάμπα μαγκιά πού είναι ρε παιδιά; Εγώ όταν έφτασα στο φανάρι ο αστυνομικός μου είπε οτι ο δρόμος είναι κλειστός και συνέχεισα από εκεί που μου υπέδειξε. Δηλαδή τί άλλη εξήγηση έπρεπε να μου δώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ ευαισθησία ρε παιδιά για τον αστυνομικό. Μακάρι να έδειχνε και ο ίδιος έστω και τη μισή όταν απευθύνεται σε πολίτες. Δυστυχώς η πολύ καλή εικόνα της ομάδας του χαλάει από κάτι τύπους σαν και αυτόν. Τι μαγκιά μπορεί να δείξει ρε παιδιά ένας δημοσιογράφος της επαρχίας; Να μιλούσαμε για δεδομένα Τριανταφυλλόπουλου τότε μάλιστα. Οι δημοσιογράφοι, όμως, της επαρχίας νομίζετε ότι δουλεύουν κάτω από ευκολότερες συνθήκες σε σχέση με τους αστυνομικούς; Μάλλον σε πολύ χειρότερες, σε όλους τους τομείς (π.χ. ασφάλειας, οικονομικό κλπ). Κρίμα στη δουλοπρέπεια μερικών από τους σχολιαστές. $Έπρεπε μάλλον να ζείτε σε άλλες εποχές και σε άλλα καθεστώτα για να ικανοποιείστε περισσότερο από ανάλογες συμπεριφορές. Σιγά – σιγά όπως πάμε θα αρχίσουμε να συζητάμε και την επαναφορά του νόμου περί τεντιμποϊσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος29/4/11, 12:30 μ.μ.

    Εγώ μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω η ομάδα Δίας στη Βέροια που εδρεύει μήπως στο καφέ ελληνικών επί της Βενιζέλου ; γιατί πρωί μεσημέρι βράδυ εκεί τους βλέπω να πίνουν καφεδιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ας μην το πάμε αλλού, γιατί ακόμα και αν πίνουν καφέδες, κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες η ομάδα να κάνει όσα οι άλλες υπηρεσίες δεν κατάφεραν χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος29/4/11, 7:34 μ.μ.

    [[Εγώ μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω η ομάδα Δίας στη Βέροια που εδρεύει μήπως στο καφέ ελληνικών επί της Βενιζέλου ; γιατί πρωί μεσημέρι βράδυ εκεί τους βλέπω να πίνουν καφεδιές]]

    Και τι να κάνουν αφού δεν υπάρχουν καύσιμα να περιπολούν, ελέω μνημονίου, να βάζουν βεντζίνη από την τσέπη τους?????
    Ετσι αναγκάζονται να πληρώνουν τους καφέδες συνέχεια και να έχουν ατομικά έξοδα περισσότερα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Διαβασα ολα τα ανωτερω δημοσιευματα.Με στεναχωρησε το λογαριασμο θα σου δωσω?. .Ειμαι πατερασ με 2 ανηλικα.Θα ηθελα να ενημερωσω ολουσ τουσ εγγραφοντεσ οτι ειναι πραγματικα δυσκολη δουλεια .Ευχομαι ο γιοσ μου να μην παει στην αστυνομια.Η ομαδα να ξερετε ορισμενοι οτι πρεπει να βρισκετε μεσα στην πολη και να μην κρυβετε στα στενα η σε απομακρα σημεια.Πρεπει να βρισκετε εκει που ειναι ολοσ ο κοσμοσ.Μεσα στην κινηση.Ειναι η πρωτη φορα που ομαδα εχει εντολη ακομα και τον καφε να τον πινει στο κεντρο.Ασ αναλογιστει καποιοσ γυρω απο το ελληνικον ποσεσ τραπεζεσ εχει,ποσοσ κοσμοσ συναλασετε στην περιοχη,ποσο κονταειναι η δημοτικη αγορα,το παζαρι.Μην τρωγομαστε παιδια με τισ
    σαρκεσ μασ,και να μην βριζουμε συνελληνεσ επειδη εμεισ ισωσ να τυγχανουμε λιγοτερησ τυχησ απο καποιουσ αλλουσ στο θεμα δουλειασ.
    Ειναι μια δουλεια που δεν πληρωνετε.
    Επισησ αποψη μου ειναι ο διαχειριστησ του μπλοκ εφοσον εβγαλε το θεμα μετεπειτα να μην σχολιαζει των αναγνωστων τα θεματα.Οδιαχειριστησ ασκει υψηλη εποπτεια.Ετσι νομιζω.Ειδαλωσ παιρνει θεση.Ο δημοσιογραφοσ πρεπει να ειναι απαθησ οπωσ οι δικαστεσ.Να παρουσιαζει το θεμα με αληθειεσ καιοχι με δικεσ του σαλτσεσ.Η γνωμη ειναι του αναγνωστη
    Ελπιζω να μην εγινα κουραστικοσ.Δυστυχωσ ο αστυνομικοσ εχει πολλα προσωπα.Σημερα μπορει να ειναι καλοσ μαζι μασ και αυριο μπορει να μασ βεβαιωση μια παραβαση
    Μια παραβαση που ομωσ την καναμε εμεισ πρωτα και αυτοσ απλωσ την βεβαιαωσε στον μπλοκ παραβασεων.
    Ευχομαι σε ολουσ μασ οταν χρειαστουμε αστυνομικο πυροσβεστη και νοσοκομο να βρουμε κοντα μασ εναν.Ειναι ισωσ οι μονοι δημοσιοι υπαλληλοι που ειναι διπλα μασ και μεσα στην καθημερινοτητα μασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο