Συνάντηση Καραπαναγιωτίδη με μέλη διαβούλευσης για τον τουρισμό

Τη Δευτέρα 11  Απριλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη με τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης για τον Τουρισμό της Ημαθίας.

Η Επιτροπή είναι άτυπο αλλά ουσιαστικό όργανο, που συστήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Αντιπεριφερειάρχη, έχοντας σαν αντικείμενο τη μελέτη και κατάθεση προτάσεων για την Τουριστική Προβολή της Ημαθίας.
Μέλη της Επιτροπής είναι τα μέλη της πρώην Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και εκπρόσωποι των 3 Δήμων και του Επιμελητηρίου Ημαθίας.
Στην πρώτη αυτή συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αρμοδιοτήτων της Επιτροπής, προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο τουρισμός στην Ημαθία με την έλλειψη σημαντικών υποδομών (χώροι πάρκινγκ και υποδοχής επισκεπτών, ποιότητα υπηρεσιών, έλλειψη περιπτέρων τουριστικής πληροφόρησης κ.λ.π.), καθώς και θέματα ενεργειών και δράσεων για την τουριστική προβολή.
Ο κ. Καραπαναγιωτίδης αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα δράσεις της πρώην Ν.Α. για την τουριστική προβολή της περιοχής, μέσα από συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού και εκδηλώσεις, εκδόσεις διαφημιστικών εντύπων και dvd, φιλοξενίες Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων, καταχωρήσεις σε έντυπα κ.λ.π. Τόνισε δε ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί σε επίπεδο πλέον περιφέρειας με τη συνεργασία και συμβολή όλων των εμπλεκόμενων φορέων στον τουριστικό κλάδο.
Οι προτάσεις της Επιτροπής για την τουριστική προβολή της Ημαθίας θα μεταφέρονται στην Περιφέρεια τόσο από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη όσο και από τον κ. Γιώργο Σαλιάγκα, σαν μέλος της Επιτροπής Τουρισμού της Π.Κ.Μ.
Στην επόμενη συνεδρίασή της η Επιτροπή, μέσα από τις προτάσεις των φορέων που την απαρτίζουν, θα καθορίσει τα θέματα ημερήσιας διάταξης για την Περιφερειακή Συνάντηση για τον Τουρισμό που θα πραγματοποιηθεί στην Ημαθία μέσα στον Μάϊο.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/4/11, 12:21 μ.μ.

    ΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;
    ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;
    Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο