Συλλήψεις για κλοπή καλωδίων και ναρκωτικά

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε η εξυχνίαση κλοπής καλωδιών από το δίκτυο του ΟΣΕ και σύλληψη για ναρκωτικά στο Πλατύ.

Τα δελτία αναφέρουν:

«Εξιχνίαση κλοπής καλωδίων»

Την 09/04/2011 και περί ώρα 21:00 εκλάπησαν από δίκτυο του ΟΣΕ στην περιοχή μεταξύ της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος και της Τοπικής Κοινότητας Λειανοβεργίου του Δήμου Αλεξάνδρειας, καλώδια συνολικού μήκους σαράντα μέτρων.
Από την προανάκριση που διενήργησε το Τ.Α. Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την ειδική ομάδα κλοπών προέκυψε ότι δράστες της ανωτέρω κλοπής είναι τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 31,29,25 και 20 ετών. Ειδικότερα οι τρείς εκ των τεσσάρων δραστών (ηλικίας 31, 29 και 20 ετών) κατελήφθησαν την 11/04/2011 και περί ώρα 12:00 στην αγροτική περιοχή Αγ. Γεώργιος του Δήμου Αλεξάνδρειας να προβαίνουν στην καύση των εν λόγω καλωδίων, τα οποία αναγνωρίστηκαν από αρμόδιο υπάλληλο του ΟΣΕ , κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ΟΣΕ.

«Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών»

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας την 11/04/2011 και ώρα 20:30 σε περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας του Πλατέος συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες ετών 37 και 29 ετών για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.
Ειδικότερα ο 37χρονος ημεδαπός ο οποίος επέβαινε ως συνοδηγός σε ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό τον 29χρονο ημεδαπό, απέρριψε στο έδαφος προ του ελέγχου από τους αστυνομικούς, ποσότητα ηρωίνης σε αυτοσχέδια συσκευασία συνολικού βάρους 0,4 γραμμαρίων, ποσότητα την οποία είχαν προμηθευτεί από κοινού οι ανωτέρω δράστες.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βεροίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο