Προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση των κουνουπιών

Τη Δευτέρα 11/4 πραγματοποιήθηκε στο ΟΓΕΕΚΑ ‘Δήμητρα’ στο Μακροχώρι Βέροιας ενημέρωση από τη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας – Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου των τοπικών εμπλεκομένων φορέων σχετικά με τα προληπτικά μέτρα που οφείλουν να λάβουν οι Δήμοι αλλά και οι πολίτες ώστε να υπάρξει όσο το δυνατό καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος των κουνουπιών. 

 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης, Αντιδήμαρχοι, υπηρεσιακοί παράγοντες, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.
Η Διεύθυνση Υγείας ενημερώνει ότι η ρίψη οικιακών λημμάτων (προερχόμενα από κουζίνες, πλυντήρια, τουαλέτες κ.λπ.) στα αυλάκια όμβριων υδάτων είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Η υπηρεσία θα προβεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε αυτοψίες και όπου εντοπιστούν τέτοιες παράνομες συνδέσεις θα εφαρμοστεί με αυστηρότητα ο Νόμος. 

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι μπορούν να ενημερώνονται από τους Δήμους και τη Διεύθυνση Υγείας για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν για την αντιμετώπιση των κουνουπιών.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/4/11, 7:21 μ.μ.

    ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ "ΠΑΙΞΕΙ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς αναφέρεστε στο γραφείο Τύπου της Νομαρχίας και όχι σε εμάς. Γιατί, αν αναφέρεστε σε εμάς κάνετε λάθος...

    Το παραπάνω είναι δελτίο Τύπου, που εμπεριέχει κάποιες συμβουλές. Το θέμα το προβάλλαμε την προηγούμενη εβδομάδα, με αναλυτικό ρεπορτάζ, όπου εμείς ήμασταν αυτοί που αναφερθήκαμε στο κονδύλια που λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο