Μια επιστολή που γράφτηκε πριν 1 χρόνο και είναι πιο επίκαιρη από ποτέ!

Επιστολή Αναγνώστη

Θλιβερή η αυριανή επέτειος, η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε τελικά το μνημόνιο και εγώ έγραφα λίγες ώρες πρίν την ψήφισή του.

Επισυνάπτω την επιστολή που έγραψα αλλά τελικά δεν δημοσίευσα, ισχύει ακόμα περισσότερο σήμερα.

"Κύριε διευθυντά,

Με αφορμή τα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα  και ειδικά για την διάσωση της οικονομίας και των οικονομιών του Ελληνικού Λαού θα ήθελα να προτείνω με αυτή την ανοικτή Επιστολή  τα παρακάτω.

Καλώ τον Πρωθυπουργό και όλους τους αρχηγούς των εν τη Βουλή κομμάτων να διαλύσουν τα κόμματά τους να ελευθερώσουν  όλα τα μέλη τους από την κομματική πειθαρχεία  και να συμφωνήσουν ότι δέχονται σήμερα μία Κυβέρνηση από τίμιους και ειλικρινείς  ανθρώπους  γνώστες των οικονομικών και της διοίκησης την οποία  παρακαλείται ο κ.κ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας να συγκαλέσει από ανθρώπους που πραγματικά θέλουν και μπορούν να  προσφέρουν στον τόπο τους Είναι πλέον  καιρός οι Πολιτικοί να καταλάβουν ότι έχασαν την εμπιστοσύνη του κόσμου και πρέπει να αποσυρθούν για να σκεφτούν καλά εάν θα πρέπει να ασχοληθούν ξανά με την πολιτική.

΄Οσοι διοίκησαν τον τόπο τα τελευταία 30  χρόνια αποδείχθηκαν ανίκανοι ακόμη και για μια απλή  διαχείριση του κράτους και το οδήγησαν στην χρεοκοπία.
Υπεύθυνοι είμαστε όλοι οι πολίτες για την κατάντια αυτήν .
Ανεχόμασταν τα πάντα και ποτέ δεν αντιδράσαμε σε όσα γίνονταν γύρω μας .
Δεν θέλω να προχωρήσω σε ανάλυση των παραπάνω όλοι καταλαβαίνουν πολύ καλά  ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο.

Εάν λοιπόν οι κ. Πολιτικοί θέλουν να προσφέρουν έστω αυτή την τελευταία στιγμή κάτι σαυτήν την χώρα που είναι Η ΠΑΤΡΙΔΑ τους και πατρίδα μας πρέπει να φύγουν 
 για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα φτάνουν είναι πολλοί οι τρείς άνθρωποι που χάθηκαν .
Βεβαίως ΔΕΝ προτείνω  Νέα κυβέρνηση  από πολιτικούς όχι άλλοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .

ΟΧΙ εκλογές, για 4 χρόνια  μία Κυβέρνηση από ανθρώπους  εγνωσμένου κύρους και τίμιους να ξεκαθαρίσουν τον τόπο από  την Κομματική εξάρτηση και να την βγάλουν από τον οικονομικό μαρασμό και την ανυποληψία  που την οδήγησαν οι Πολιτικοί .
Ευχαριστώ για την φιλοξενία .

Χρ. Παπαθανασίου
(Μάιος 2010)"

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Μακάρι να γινόταν αυτό στην πράξη κ. Χρ. Παπαθανασίου. Θα ήταν το ιδανικό. Αλλά δυστυχώς μάλλον θα πρέπει να τους υποστούμε για όσο διάστημα τους ψηφίζουμε. Η μόνη λύση είναι το «μαύρισμα». Να τους κάνουμε όλους «ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ». Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρ.Παπαθ.6/5/11, 8:15 π.μ.

    Θα συμφωνούσα απολύτως με την ΄Αρτεμις εάν ήταν άλλος ο εκλογικός νόμος και μετρούσαν τα λευκά και τα άκυρα σαν έγκυροι φήφοι,Πάντως με αυτόν τον νόμο δεν αποτελεί λύση το μαύρισμα ΄Ισως να είναι λύση η ΑΠΟΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο