Παράταση της Απογραφής Πληθυσμού μέχρι την Παρασκευή 27 Μαΐου

Ο Δήμος Βέροιας σας ενημερώνει ότι η Γενική Απογραφή Πληθυσμού, ύστερα από απόφαση της Ελληνικής  Στατιστικής Αρχής,  θα συνεχιστεί  μέχρι την Παρασκευή 27 Μαΐου.  Όσοι κάτοικοι του Δήμου Βέροιας δεν έχουν απογραφεί μέχρι σήμερα στον τόπο κατοικίας τους, έχουν τη δυνατότητα να απογραφούν στα γραφεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής στη Βέροια, τα οποία βρίσκονται στην οδό Παστέρ 3.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ελληνική Στατιστική Αρχή στο τηλέφωνο 2331063859.
Είναι σημαντικό να απογραφούν όλοι οι κάτοικοι του διευρυμένου Δήμου Βέροιας ώστε ο δήμος μας να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή χρηματοδότηση από την Κεντρική Διοίκηση. Με τον τρόπο αυτό, ο κάθε δημότης έχει την ευκαιρία να ενισχύσει το μέλλον του τόπου μας, γιατί όσο μεγαλύτερος είναι ο συνολικός πληθυσμός του δήμου, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ύψος των χρημάτων που θα αντλήσει από το Κράτος τα επόμενα δέκα χρόνια.
Κατά συνέπεια, καλούμε όσους δημότες δεν έχουν απογραφεί μέχρι τώρα, να επισκεφτούν την Εθνική Στατιστική Αρχή για να απογραφούν, επί τόπου, από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας. Γιατί, ο καθένας από εμάς «μετράει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο