Καταδίωξη οχήματος με λαθρομετανάστες κατέληξε στην Κουλούρα

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν επτά αλλοδαποί, εκ των οποίων οι τρεις ανήλικοι,  υπηκοοτήτων Ιράκ, Ιράν και Συρίας, μετά από καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, που έληξε στην Κουλούρα.

Συγκεκριμένα, στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, στο 484ο χλμ ΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος των διοδίων Νέων Μαλγάρων, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης, εντόπισαν να κινείται ύποπτο όχημα και προέβησαν σε σήμα στάσης στον οδηγό του, προκειμένου να το ελέγξουν. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη μέχρι αγροτικό δρόμο της περιοχής της Κουλούρας Ημαθίας, κοντά στον ανισόπεδο κόμβο της Κουλούρας επί της Εγνατίας Οδού (στο ύψος της ΑΛΜΕ). Στο σημείο εκείνο, ο οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητο στο οδόστρωμα και το εγκατέλειψε.

Εντός του οχήματος ανευρέθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης επτά αλλοδαποί, εκ των οποίων οι τρεις ανήλικοι,  υπηκοοτήτων Ιράκ, Ιράν και Συρίας.

Το ΙΧ όχημα κατασχέθηκε, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε κλαπεί την 21 Μαΐου από περιοχή της Αθήνας, ενώ προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ημαθίας.

Με πληροφορίες από voria.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο