Οι εκπρόσωποι της Ημαθίας στο ιδρυτικό συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ.

Οι Παναγιώτης Πασσάς, Παναγιώτης Μεσσαλάς, Αντώνιος Αυγέρος, Βασίλειος Τζώρτζης, Γεώργιος Παγκάκος, Γεώργιος Τζίμπουλας, Κυριάκος Κυτούδης και Θωμάς Μπλιάτκας, είναι οι 8 εκπρόσωποι της Τοπικής Ομάδας Πρωτοβουλίας της ΔΗ.ΣΥ. οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα τέλη του μήνα στο ιδρυτικό συνέδριο και σε όλες τις εσωκομματικές διαδικασίες, από τις οποίες θα αναδειχθούν τα εκλεγμένα διοικητικά όργανα του κινήματος.

Τα παραπάνω μέλη της ΔΗ.ΣΥ. προέκυψαν από τις εσωκομματικές εκλογές που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή, στη Βέροια.

Η ανακοίνωση της Ομάδας Πρωτοβουλίας Ημαθίας

Σε κλίμα ιδιαίτερου ενθουσιασμού διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή 15 Μαΐου οι πρώτες εκλογές της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ημαθίας για την ανάδειξη των συνέδρων, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν το Νομό μας στο ιδρυτικό συνέδριο του κινήματος στις 27-29 Μαΐου 2011 στην Αθήνα. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και εκτός των μελών που ήταν ήδη εγγεγραμμένα στους εκλογικούς καταλόγους προστέθηκαν και πολλά νέα, ενισχύοντας έτσι το έμψυχο δυναμικό του κινήματος. Διαφαίνεται λοιπόν ήδη η διαρκώς αυξανόμενη τάση της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» σε όλη την Ημαθία και η εμφανής συμπάθεια και αποδοχή που δείχνουν ολοένα και περισσότεροι πολίτες του Νομού μας στο πρόσωπο και τις ξεκάθαρες θέσεις που εκφράζει η πρόεδρός της κα Ντόρα Μπακογιάννη.
Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, σε πνεύμα σύμπνοιας, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, στις 15:00μμ, αποσφραγίστηκε η κάλπη και ακολούθησε η διαλογή των ψήφων, από την οποία προέκυψαν οι εξής σύνεδροι: Πασσάς Παναγιώτης, Μεσσαλάς Παναγιώτης, Αυγέρος Αντώνιος, Τζώρτζης Βασίλειος, Παγκάκος Γεώργιος, Τζίμπουλας Γεώργιος, Κυτούδης Κυριάκος και Μπλιάτκας Θωμάς, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα τέλη του μήνα στο ιδρυτικό συνέδριο και σε όλες τις εσωκομματικές διαδικασίες, από τις οποίες θα αναδειχθούν τα εκλεγμένα διοικητικά όργανα του κινήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο