Συνεργασία της Δημάρχου με ΟΑΕΔ Βέροιας για τη διευκόλυνση της διαδικασίας αίτησης στο "Βοήθεια στο Σπίτι"

Στα γραφεία του ΟΑΕΔ Βέροιας βρέθηκε, την Τρίτη 17 Μαΐου, η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, όπου συναντήθηκε με την Προϊσταμένη του Οργανισμού, κα. Δέσποινα Ράλλη, με σκοπό τη διευκόλυνση και επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Μέσα σ’ ένα θερμό κλίμα, η Δήμαρχος και η Προϊσταμένη του ΟΑΕΔ συνεργάστηκαν για την ανεύρεση τρόπων διευκόλυνσης της διαδικασίας ένταξης στο πρόγραμμα, ώστε να μη μείνει εκτός προγράμματος κανένας δικαιούχος που κατοικεί στα γεωγραφικά όρια του διευρυμένου Δήμου Βέροιας. Η κα. Ράλλη ενημέρωσε τη Δήμαρχο ότι μέχρι σήμερα η διαδικασία κυλά ομαλά, ενώ, παράλληλα, την διαβεβαίωσε πως η υπηρεσία θα επιστρατεύσει κάθε δυνατό μέσο για την ενίσχυση της διαδικασίας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η κα. Ουσουλτζόγλου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι συνιστά εδώ και χρόνια από τις πιο πετυχημένες δομές κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, προσφέροντας φροντίδα σε σημαντικό αριθμό ηλικιωμένων συμπολιτών μας. Η εξασφάλιση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού συμμετεχόντων, είναι το μόνο εχέγγυο για τη βιωσιμότητα και την ποιότητα του προγράμματος, αφού ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων θα καθορίσει, εν τέλει, το ύψος της κρατικής χρηματοδότησης.

Ακριβώς για το λόγο αυτό, βρέθηκα σήμερα εδώ, ώστε σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ να εξασφαλίσουμε το μέγιστο αριθμό συμμετοχής στο πρόγραμμα, διευκολύνοντας τη διαδικασία αίτησης ακόμη και για όσους δικαιούχους κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου Βέροιας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την κα. Ράλλη, Προϊσταμένη της υπηρεσίας, τόσο για τη διάθεση συνεργασίας, όσο και για τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/5/11, 10:55 μ.μ.

    ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ,ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΘΑ ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΤΙ!ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο