Τρέχουν στον Δήμο επειδή δεν πρόβλεψαν για την διαχείριση των απορριμμάτων

Κατεπείγουσα συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα την τροποποίηση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος, λόγω της αναγκαιότητας δημιουργίας πιστώσεων για τη μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου Βέροιας  σε ΧΥΤΑ όμορου Δήμου, θα πραγματοποιήσει αύριο στις 3 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι πιστώσεις θα δημιουργηθούν ενόψει της επικείμενης οριστικής παύσης και αποκατάστασης των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων (ΧΑΔΑ) του Δήμου Βέροιας, τον Ιούνιο.

Και επειδή δεν φρόντισε το Συμβούλιο να προβλέψει σχετικά κονδύλια, αν και ήταν γνωστό τοις πάσι ότι τον Ιούνιο πρέπει να κλείσουν οι χωματερές, αύριο καλείται να το κάνει.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/5/11, 1:10 π.μ.

    Υπονοείτε μήπως ο "επιτυχημένος" κύριος Δάλλας, άφισε πίσω του συντρίμια τ'οσα χρ'ονια στον ΕΣΔΑ; Αν ναί, καλώς το ενοείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, μην το προσωποποιείτε το θέμα, γιατί αιρετοί και μη, με παιχνιδάκια του στυλ "να γίνει - να μην γίνει Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων", μας έφτασαν εδώ.

    Ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως η διαχείριση, και δεν μπορέσαμε ούτε κατ΄ελάχιστον να συνεννοηθούμε...

    Όχι ο Δάλλας ή ο Παπαποστόλου ή οποιοσδήποτε άλλος μεμονωμένα, αλλά ΟΛΟΙ όσοι ενεπλάκησαν στο θέμα, άφησαν συντρίμμια, σκουπίδια, μπάζα και... κατάντια στην Ημαθία.

    Ο καθένας, βέβαια, στον βαθμό που του αναλογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο