Σκληρή απάντηση των Εφοριακών στις δηλώσεις βουλευτών για την επιστροφή του ΦΠΑ των αγροτών

Από τον Σύλλογο Εφοριακών Ημαθίας - Πέλλας - Πιερίας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση, αναφορικά με τις δηλώσεις κυβερνητικών βουλευτών για το θέμα της επιστροφής του ΦΠΑ στους Αγρότες. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Από το σύλλογο μας και με αφορμή παρεμβάσεις που παρατηρήθηκαν από τοπικούς βουλευτές σε κατά τόπους Δ.Ο.Υ,  αλλά κυρίως την επίρριψη ευθυνών σε συγκεκριμένες Δ.Ο.Υ ή συναδέλφους σχετικά με  την καθυστέρηση επιστροφής ΦΠΑ αγροτών, απαντάμε τα εξής:

"Καπηλεία τέλος κύριοι βουλευτές.
    Κάθε χρόνο, κάθε Πάσχα η ίδια ιστορία. Άλλα ψηφίζετε στη βουλή, στην Αθήνα και άλλα εφαρμόζετε στην επαρχία, στην έδρα σας.
    Αναγνωρίζουμε το ενδιαφέρον σας για τους αγρότες, όμως αυτό δεν μπορεί να αποβαίνει σε βάρος και συκοφαντώντας έναν άλλο κλάδο εργαζομένων.
    Δεν μπορεί, όταν οι δημόσιες υπηρεσίες είναι αποτελεσματικές και γρήγορες, αυτό να οφείλεται στη '' συνεργασία '' των βουλευτών και όταν υπάρχει πρόβλημα αυτό να το αποδίδετε στην ''απροθυμία'' των υπηρεσιών και των υπαλλήλων τους.
    Ο ΦΠΑ στους αγρότες ήδη επιστράφηκε, χάρη στη δουλειά, το ζήλο και την υπευθυνότητα των συναδέλφων εφοριακών, που δούλεψαν απογεύματα και Σαββατοκύριακα χωρίς τη συμπαράσταση ή τη βοήθεια κανενός.
    Επιτέλους οριοθετείστε το ρόλο σας και αφήστε τους υπαλλήλους να δουλέψουν, έστω μέσα σ' αυτόν το γραφειοκρατικό μηχανισμό, που εσείς τους εγκλωβίσατε.
    Αν θέλετε να προσφέρετε κάτι στον τόπο, φροντίστε για τη στελέχωση και τον εκσυγχρονισμό των Υπηρεσιών... να σας χαρούμε τότε και σας,.. να χαρούμε και τη δουλειά μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους σας."

        Για το σύλλογο εφοριακών ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

    Σκούμπας Δημήτριος                                    Γιώργος Κάκαρης
            Πρόεδρος                                                 Γ.Γραμματέας

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΑΡΗΣ6/5/11, 3:53 μ.μ.

    Επειδή στην φωτογραφία που βάλατε τυχαίνει να φαίνεται ένας συγκεκριμένος βουλευτής, θα ήθελα πρός αποφυγή παρεξηγήσεων να αναφέρω πως το κείμενο της ανακοίνωσης αφορά γενικότερα βουλευτές και των 3 νομών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για τη διευκρίνηση. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από την παράσταση διαμαρτυρίας που έκαναν οι αγρότες την Μ. Εβδομάδα στην ΔΟΥ Βέροιας, στην οποία παρών ήταν μόνο ο κ. Σιδηρόπουλος, εξ ου και η φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο