Η θέση του προέδρου του Το.Συ.Ν. για το χθεσινό "φιάσκο" στο Δημοτικό Συμβούλιο

Επιστολή - δήλωση για τα τεκταινόμενα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Βέροιας μας έστειλε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας Βέροιας Κωνσταντίνος Καπανίδης. Στην επιστολή του αναφέρει:
"Αναμφισβήτητα η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μόνο ως  κακόγουστο αστείο μπορεί να χαρακτηριστεί.
    Η προβληματική συμβίωση των πολιτών του κέντρου της Βέροιας και των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής είναι μια ιστορία με βάθος τουλάχιστον μιας δεκαετίας.

    Ακούγαμε εδώ και χρόνια ότι γίνονται προσπάθειες ισορρόπησης της κατάστασης για να αποφευχθεί η κοινωνική ένταση. Είτε αναλύοντας τη λέξη ισορροπία ετυμολογικά είτε λαμβάνοντάς την ως όρο της φυσικής αντιλαμβανόμαστε πως είναι αδύνατον να υπάρξει, όταν αριθμητικά έχουμε από τη μια πλευρά μερικές εκατοντάδες πολιτών του κέντρου και από την άλλη 15-20 καταστηματάρχες και όταν ποιοτικά η πλάστιγγα του δικαίου γέρνει αποκλειστικά υπέρ της μίας πλευράς. Ακόμα όμως και αν δεχτούμε την προσπάθεια αυτή, ποιό ήταν το αποτέλεσμα; Η κατακραυγή του κόσμου, και η απαξίωση των θεσμών, δικαίως κατ' εμέ, για ακόμη μια φορά.
    Μια άλλη δικαιολογία για την πολυετή απραξία ήταν η δυσκολία ανάληψης του πολιτικού "κόστους" από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή. Έτσι , αναβολή στην αναβολή, αρνήσεις ανακλήσεων από τη μία πλευρά, καταγγελίες και μηνύσεις από την άλλη φτάσαμε στο 2011 και δεν είχε γίνει τίποτα. Έπρεπε να επέμβει η εισαγγελέας Πρωτοδικών της Βέροιας για ένα θέμα πασιφανές; Έπρεπε να ενημερωθεί η επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης για να δράσουν (;) υπό το βάρος της πιθανής κατηγορίας για παράβαση καθήκοντος ορισμένοι;
    Αν λοιπόν είχε προβλεφθεί η αναγκαστική ύπαρξη του πολιτικού κόστους και η αδυναμία ισσοροπίας θα ήταν σίγουρα πιο ανώδυνη η διαδικασία εύρεσης λύσης και για τις τρεις πλευρές. Γιατί τώρα δεν απομένει άλλη λύση από το να εφαρμοστεί ΑΠΟΛΥΤΑ ο νόμος κάτι που σημαίνει νέκρωση του κέντρου από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ή σε κάθε άλλη περίπτωση "αργία" για τους υπεύθυνους από πλευράς Δήμου για παράβαση καθήκοντος και αθέμιτο ανταγωνισμό (λόγω δημιουργίας νομικού προηγούμενου με την υπόθεση Σ.Παπαδόπουλου). Αυτό το πολιτικό κόστος το σκέφθηκαν;
    Τέλος, είναι λυπηρό κατ' εμέ, ένας άνθρωπος νέος και ηλικιακά και στα καθήκοντά του και στη δουλειά του, και συνομήλικός μου, ο Θ. Κορωνάς, να χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους προσφέροντας διέξοδο και στους υπόλοιπους 19 Δημοτικούς Συμβούλους ομοϊδεάτες του με την πρότασή του να επιστραφεί το θέμα στην Επιτροπή ποιότητας Ζωής. Από τη στιγμή μάλιστα που το θέμα είναι εξ' ορισμού σοβαρότατο (αφού έχει πάρει διαστάσεις κοινωνικού προβλήματος)  και ήδη υπάρχει απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής να παραπεμφθεί στο Δ.Σ. Βέροιας λόγω της φύσης του, όπως προανέφερα, ποιος ο λόγος να επιστραφεί εκεί; Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι πως εκλέχθηκαν για να υπηρετούν τις ανάγκες του κόσμου και όχι για να κάνουν δημόσιες σχέσεις. Στο κάτω κάτω αν δεν επιθυμούν να «λερώσουν» τα χέρια τους ας λειτουργήσουν τουλάχιστον σαν ομάδα και ας ακολουθήσουν τη Δήμαρχο που πρότεινε να συζητηθεί κανονικά το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. 
    Υπομονή (ξανά) χρειάζεται γιατί αργά η γρήγορα θα μπουν όλοι στη θέση τους και τότε θα πέσουν οι "μάσκες", θέλοντας και μη.

Ο Πρόεδρος του Το.Συ.Ν. Βέροιας
Κωνσταντίνος Καπανίδης"    

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/6/11, 4:53 μ.μ.

    Δες που μας έγινε και ο Καπανίδης πρόεδρος...
    Καλά...τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας...
    15χ10=15- άνεργοι.
    Αυτό είναι; Όχι!
    Μπορεί όμως να είναι μια καλή προειδοποιητική βολή για να συμμαζευτούν μερικοί μαγαζάτορες και να εξαλειφτούν μερικά εκτρώματα που έχουν δημιουργηθεί.
    Το κλείσιμο δεν είναι λύση και ειδικά αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να μην το κατανοείτε, άλλα υπάρχει πολλύς κόσμος (και ειδικά νέοι) που εργάζονται και ζούν απο αυτά τα καταστήματα. Αυτό όμως εσάς τους "προστάτες της κοινωνίας" δεν σας πολυνοιάζει μάλλον...
    Εγώ προτείνω μια ακόμα πιο ριζοσπαστική λύση: Να κλείσουμε όλες τις επιχειρήσεις που έχουν έστω και μια παράβαση. Να στείλουμε εκατοντάδες στα ταμεία ανεργίας και να πέσουμε ξανά για ύπνο ήσυχοι γιατί καταφέραμε και κερδίσαμε το..."σύστημα"!
    Μπράβο κύριε Αγγέλογλου, μπράβο κ. Νίκο Βουδούρη, μπράβο κ. Κάκαρη που επικροτείτε ένα πανό που έχει αναρτηθεί πάνω απο ένα απαίσχυντο πάρκινγκ αυτοκινήτων και απλά ζητάει το να παραμείνουν τα αυτοκίνητα εκεί και όχι να δωθει η πλατεία σε επιχειρηματίες που θα δώσουν πνοή και ζωή σε αυτή...Αυτό Νικο φωτογραφία δεν θα το βγάλεις; Την παράνοια των "αγανακτισμένων"; Γιατί σκοπεύω και εγώ να δημιουργήσω ένα κύμα αγανακτισμένων από μερικούς "αγανακτισμένους "...
    Γιατί θα τρελαθούμε κιόλας...
    Όσο για τον κ. Κάκαρη και τα "νευράκια" του θα ήθελά να του πώ ότι το πολύ γαβ γαβ το βαριούνται και οι σκύλοι...θέλει να κάνει κάτι σοβαρό;
    Αστικές αναπλάσεις έρχονται, ποιες περιοχές είναι ξέρουμε, άς αναλάβει κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος την προσαρμογή των καταστημάτων αυτών στα νεά δεδομένα και άν δεν προσαρμοσοτύν, τότε ναι. Βούρδουλα...
    Αλλά όχι! γαβ γαβ και όλοι ανεργία...Κούνια που μας κούναγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/6/11, 5:05 μ.μ.

    Έτσι ακριβώς είναι. Τόσα χρόνια χάιδευαν τα αυτιά των καταστηματαρχών αλλά τώρα που ήρθε η ώρα να ξηλωθούν τα πάντα τί θα τους πουν? Το πάθημα να τους γίνει μάθημα, με λίγη υπομονή θα επικρατήσει το δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 4.53 (που όπως υπογράψατε στον pliroforiodoti, κ. Κώστα Γεωργιάδη)

    Κάνουνε αντιγραφή την απάντηση στο ίδιο σχόλιο που έκανες στον pliroforiodoti:

    "Πότε είπα εγώ ότι επικροτώ το πανό ή θέλω να βγουν δεκάδες παιδιά στον δρόμο; Και γω εργαζόμενος είμαι και μάλιστα σε πολύ χειρότερη μοίρα από πολλά από αυτά τα παιδιά.

    Αλλά, τι μας λέτε; Ή παρανομία ή κλείσιμο; Άλλος δρόμος δεν υπάρχει; Σαθρό το επιχείρημα και χιλιοειπωμένο, χωρίς όμως αντίκρυσμα.

    Φυσικά και να δουλέψουν οι επιχειρήσεις και να ανοίξουν και άλλες, αλλά όχι εις βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας.

    Ελπίζω να έγινα σαφής".

    Επίσης, ΔΙΑΒΑΣΕ αυτό:

    http://verianews.blogspot.com/2011/05/blog-post_376.html

    Δημοσιεύτηκε στις 6 Μαΐου και εκφράζει την άποψή μας για το πάρκινγκ της κας Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη και των συνεργατών της.

    Δεν νομίζω να διαφωνούμε κάπου κ. Ανώνυμε (Κ. Γεωργιάδη), στην ίδια λογική κινούμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/6/11, 6:15 μ.μ.

    Ο Κωσταντίνος τουλάχιστον λέει τη γνώμη του και δεν το παίζει φίλε ανώνυμε και μάλλον μαγαζάτορα... Με το να γράφεις πράγματα που μειώνουν κάποιον δεν πετυχαίνεις τίποτα, απλά προσβάλλεις τον εαυτό σου και ακυρώνεις αυτά που γράφεις. Δεν ζήτησε κανείς να κλείσουν οριστικά τα μαγαζιά αλλά να διορθώσουν τις παραβάσεις τους για να μην υπάρχει ένταση. Απλά πράγματα. Με το να γράφεις ανακρίβειες δεν καταφέρνεις κάτι. Συνεχίζουμε τον αγώνα πλάι στους αγανακτισμένους και πλάι στους κατοίκους του κέντρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/6/11, 6:29 μ.μ.

    Κλασική τακτική ανθρώπου χωρίς επιχειρήματα. Άν έχεις κάτι προσωπικό με τον κ. Καπανίδη λύσε αλού το κόμπλεξ σου και μη μας πρήζεις εδώ. Εδώ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και όχι προσωπικών διαφορών. Όσο για αυτά που γράφεις, και λόγω του επιθέτου σου η συγγένεια με τη Δήμαρχο έχεις ή μαγαζί έχεις. Όπως και να έχει φάνηκε τί είσαι. Κατανοητή η πρότασή σου αλλά πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χριστίνα23/6/11, 6:33 μ.μ.

    Δεν είναι μαγαζάτορες καλέ μου, ο γιος της δημάρχου είναι, δεν σου λέω κάτι το όνομα; Το παιδί έχει την άποψή του και την καταθέτει, αν και δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό θα αρέσει στην κυρία Χαρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας αφήσουμε, λοιπόν, τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ας εφαρμόσουμε αυτό που λέει ο ανώνυμος 6.29 μ.μ. (βάλτε βρε παιδιά κανένα όνομα, να μην μιλάμε με νούμερα, σαν κατάδικοι) και να μείνουμε στο θέμα.

    Η "διαβούλευση" (που είναι και της μόδας)δεν γίνεται μόνο μέσα σε κλειστές επιτροπές, αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία.

    Το βήμα είναι ανοιχτό για όλες τις απόψεις, ας μείνουμε σε αυτές, κρατώντας επίπεδο που μας τιμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/6/11, 8:03 μ.μ.

    Κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε καν με ανθρώπους που δεν έχουν το θάρος να πούνε το όνομά τους. Αξία τους δίνουμε και τίποτα άλλο. Αφήστε τους να γράφουν ότι θέλουν. Το κόμπλεξ κατωτερότητας τους προβάλλεται μόνο και τίποτα άλλο. Ότι δεν κατάφεραν ή δεν μπορούν ακυρώνεται αυτόματα. Και θα παρακαλούσα τους συντάκτες της ιστοσελίδας να καταδικάζουν έντονα τέτοια φαινόμενα τουλάχιστον αν δεν θέλουν να σβήνουν τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποτε το κρίνουμε σκόπιμο τα καταδικάζουμε, αλλά πως μας ζητάτε να σβήνουμε τα ανώνυμα σχόλια, όταν γράφετε και εσείς ανώνυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/6/11, 8:20 μ.μ.

    Δε βρίζω ούτε απαξιώνω κανέναν ούτε γράφω ανακρίβειες ούτε και δείχνω εμπάθεια στο πρόσωπο κάποιου συγκεκριμένα. Οπότε η ανωνυμία μου δεν είναι αθέμιτη νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έτσι είναι, για ένα σχόλιο απλά επρόκειτο. Πάντως, δίκιο έχετε σε αυτό που λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κακώς δόθηκε τόση έκταση σε ένα ανύπαρκτο θέμα. Αν εξαιρέσουμε τις φράσεις που δείχνουν άνθρωπο επιεικώς εμπαθή στο πρόσωπό μου, κατά τα άλλα εκφράζει μια λογική άποψη και εκεί πρέπει να σταθούμε. Ουσιαστικά δεν διαφωνούμε στις θέσεις μόνο στον χρόνο. Της ίδιας άποψης είμαι και εγώ αλλά όταν ένα θέμα απασχολεί την κοινωνία δεν πρέπει κάποια στιγμή να δοθεί μια λύση; Είμαι κατά των ριζοσπαστικών παρεμβάσεων αλλά εγκαίρως. Όχι να γίνεσαι ρεζίλι σε ολόκληρη την πόλη και να ακούγονται σε Δημοτικό Συμβούλιο πως οι Σύμβουλοι είναι ανίκανοι, προστατεύουν τους παράνομους κτλ. Με βάση αυτά τα γεγονότα εξέφρασα την άποψη που εξέφρασα αλλά ο συμπολίτης μας το θεώρησε γενικευμένη άποψη. Ας πούμε ότι έγινε παρεξήγηση. Τώρα όσον αφορά το θέμα του ονόματος επειδή γνωριζόμαστε με τον Κώστα τον Γεωργιάδη , το γιό της χαρούλας δεν θεωρώ οτι μπορεί να είναι αυτός γιατί ούτε εμπαθής προς το πρόσωπό μου είναι ούτε θα μιλούσε έτσι. Ας λήξει εδώ το θέμα. Διαφωνίες θα υπάρχουν πάντα αλλά με ήρεμο διάλογο πάντα βρίσκεται μια λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/6/11, 9:16 μ.μ.

    Πέστε εκεί οι συντάκτες της σελίδας στον πρώτο τον "ξερόλα",είναι δεν είναι ο γιός της Δημάρχου, άμα είχε τα @@ ας πήγαινε να τα πεί ή να τα γράψει αυτός. Είμαστε δίπλα σε αυτούς που λένε και κάνουν το σωστό. Από αγράμματους δικηγόρους και γιατρούς του καφενείου που τα ξέρουν όλα χορτάσαμε. Και άμα θέλει να κάνει υπομονή να φέρει τις καφετέριες κάτω απ το δικό του σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/6/11, 10:17 μ.μ.

    Αυτός ο Κορωνάς ωραία ξεκίνησε. Ή νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο ή απλά τον χρησιμοποίησαν για να πετύχουν αυτό που ήθελαν οι μεγαλύτεροι. Όπως και να έχει θα το "πληρώσει" εκλογικά. Και ας πάει μετά να πίνει τα καφεδάκια του στην οδό Ελιάς για να εξαργυρώσει τη στήριξή του στα μαγαζιά. Ξυπνήστε , αφού το κάνετε που το κάνετε για τις ψήφους κάντε μια πρόσθεση να δείτε τί σας συμφέρει και τί όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και στην τελική πείτε ότι κλείνουν. Προσωρινά όπως ορίζει ο νόμος και μέχρι να διορθώσουν τις παραβάσεις. Δηλαδή τον Αύγουστο το πολύ θα ανοίξουν ξανά και μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουν κάνει τις ίδιες παρανομίες έτσι ώστε το χειμώνα πάλι όλα καλυμμένα θα είναι. Άντε πάλι έλεγχοι, άντε πάλι πρόστιμα, άντε πάλι ποινές. Ξανά μανά το ίδιο...Μπράβο στην κοινωνία μας. Αναπτύχθηκε_γίναμε καλύτεροι άνθρωποι_είδαμε το φως το αληθινό και άλλα τέτοια όμορφα...

    Δηλαδή η ουσία δεν είναι να είμαστε έτοιμοι ώστε όταν έρθει η κατάλληλη -συνήθως μία και μοναδική- στιγμή να μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα καλό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα; Και εν προκειμένω, μια καλή συνολική εικόνα. Δηλαδή φανταστείτε όταν θα έρθει η αποφράδα εκείνη ημέρα που θα είναι όμορφα αισθητικά περιφραγμένοι οι χώροι για τα τραπεζοκαθίσματα όπως συμβαίνει σε διάσημους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης άλλα πάλι να υπάρχουν αυτά τα εκτρώματα γύρω από πολλά τέτοιου είδους καταστήματα που όχι μόνο αλλοιώνουν την εικόνα της περιοχής και "προσφέρουν" με τον "πεζοδρομιακό" τους προσανατολισμό (που δεν φαίνεται να έχει και μεγάλη επιτυχία) σε όλα αυτά που οι κάτοικοι του κέντρου σίγουρα ξέρουν πολύ καλύτερα, άλλα επίσης αλλοιώνουν και την εικόνα πολλών πραγματικά αξιόλογων κτηρίων. Η λύση; Δίνεται με αφορμή από τον...νομοθέτη! Οι συχνές...ανακαινίσεις! (Ε ναι! Πλάκα κάνουμε τώρα;)
    Η ουσία εν τέλει δεν είναι να δοθεί παράλληλα μια ώθηση συνάμα με την τιμωρία για τα εξακριβωμένα σφάλματα που πρέπει να διορθωθούν και ο νόμος πλέον θα επιβάλλει να διορθωθούν; η δημιουργία κοινής συνείδησης, κοινής λογικής με μακροπρόθεσμο ορίζοντα δεν είναι προτιμότερη από την προσωρινή λύση και ας κοστίζει σε χρόνο εφαρμογής; ή το να είμαστε πεπεισμένοι για την δυνατότητα ύπαρξης μιας πιο αλληλέγγυας κοινωνίας έχει γίνει υποσυνείδητα ακατάλληλο;

    Επαναλαμβάνω:
    Το κλείσιμο δεν είναι λύση. Είναι παράλυση.
    Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ναι. Άλλα αυτό όσο το γνωρίζουν πλέον και οι αρμόδιοι για τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν (και το λέω με προσοχή και απόλυτη συνείδηση της βαρύτητας του αυτό) άλλο τόσο και παραπάνω πρέπει να το κατανοήσουν και οι τοπικοί επιχειρηματίες. Οι προσαρμογές πρέπει να είναι κοινές. Είτε σε χρόνο, είτε σε λειτουργία. Και κυρίως εξασφαλισμένες ως προς το μέγεθος και την σημασία των ποινών ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Σαν δικηγόρος ακούγομαι και άλλοι το σπούδασαν το επάγγελμα...

    Φυσικά, όλα αυτά δεν αλλοιώνουν το σκεπτικό της απόφασης όπως εκφράστηκε από την πλειονότητα των δημοτικών συμβούλων και από αυτά που κατανοώ από τα σχόλια των υπολοίπων δεν βασίζονταν κατά κόρον σε τέτοιου είδους σκεπτικά άλλα είχαν άλλες βάσεις ίσως πολύ εγωιστικές για την εποχή. Οι καιροί αλλάζουν και η ουσία είναι στην συναίνεση και την συνειδητοποίηση, όχι στην υπεκφυγή ούτε στην τυφλή τιμωρία.

    Επίσης απολογούμαι, διότι υποτίμησα τον πληθυσμό των επισκεπτών μερικών ιστότοπων και εκφράστηκα πιο "καθημερινά" και με μεγαλύτερη οικειότητα από τα προφανή πιστεύοντας ότι και οι υπόλοιποι σχολιαστές κατανοούν την συντομογραφία μου έπειτα από τόσα χρόνια γνωριμίας... τι να πω...μάλλον δεν πρέπει να γράφω σε blogs. Ίσως να δοκιμάσω το έντυπο, πιο εύκολα ψευδώνυμα (έχω άλλωστε και επίσημη "θέση" στην κοινωνία...) :)

    ΥΓ1:Τα καταστήματα αυτά ούτως η άλλος σύντομα θα υποχρεωθούν απο τον νόμο είτε να κλείσουν, είτε να συμμορφωθούν γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία να πάμε το θέμα ένα βήμα παραπέρα;

    ΥΓ2: Άλλωστε και η Δήμαρχος το είπε (σύμφωνα μάλιστα με προσωπική μαρτυρία): "Άν είστε μάγκες, βάλτε τα χεράκια σας στις πληγές σας...". Αμ δέ... αφού δεν ξέρουμε ποιες είναι οι πληγές μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/6/11, 7:01 μ.μ.

    Η συγγνώμη του πρώτου όχι μόνο δεν γίνεται δεκτή αλλά η αλαζονική συμπεριφορά του δείχνει τον τρόπο που έχει μάθει να σκέφτεται και να εκφράζεται. Το ότι είναι ο υιός της Δημάρχου καμία σημασία δεν έχει για τους κατοίκους του κέντρου.

    Βάλτα τα καφέ κάτω από το σπίτι σου λοιπόν ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ 365 μέρες το χρόνο ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΑΤΙ και έλα μετά να μας κάνεις μαθήματα αφ'υψηλού του τί πρέπει να λέμε και τι όχι.

    Μαθήματα στο σπίτι σου και όχι στους κατοίκους της πόλης που αρκετα ανέχτηκαν χρόνια τώρα την ανυπαρξία και την ατολμία της "εύηχης", "όμορφης" και "περήφανης" πόλης.

    Δες τι έγραψε ο Κάκαρης. Σε μία φράση μέσα περιέγραψε όλο το πρόβλημα που υπομένουν οι κάτοικοι του κέντρου χρόνια τώρα.
    "Δεν μπορεί τα φραπεδάκια να έχουν μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή", και τώρα σύγκρινε το με τη δική σου πρώτη απάντηση.

    Η επέμβαση την πρώτη φορά του εισαγγελέα έδειξε την έλλειψη αποτελεσματικότητας της δημοτικής αρχής της Βέροιας.
    Η επέμβαση του δεύτερη φορά που είναι πολύ πιθανή μετά τα προχθεσινά και τα σημερινά, θα έχει να κάνει με καταμερισμό ευθυνών.

    Και σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες αυτό που λένε όλοι στην Βέροια "ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο