Ομιλία του Γ. Γ. της "Χρυσής Αυγής" στη Βέροια - Αντιρατσιστική συγκέντρωση στην πλ. Δημαρχείου

Πραγματοποιήθηκε τελικά η ομιλία του Γενικού Γραμματέα της "Χρυσής Αυγής" Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βέροια, το απόγευμα της Κυριακής, παρά την ύπαρξη μεγάλης ομάδας αναρχικών και αριστερών ομάδων, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Δημαρχείου με σκοπό την ματαίωσή της, όπως πληροφορεί με δελτίο Τύπου ο τοπικός Σύνδεσμος.

Στη Βέροια είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το μεσημέρι, παράλληλα με τους αναρχικούς, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με διμοιρίες των ΜΑΤ από γειτονικούς νομούς, ώστε να αποτρέψουν τυχόν συμπλοκές των δύο πλευρών.
Προς αυτή την κατεύθυνση, έγινε αλλαγή του προκαθορισμένου χώρου της ομιλίας, έπειτα από απαίτηση της αστυνομίας.

Τελικά, ο "φύρερ" της "Χρυσής Αυγής", όπως τον αποκαλούν οι αριστεροί, μίλησε σε "κεντρικό καφέ της Βέροιας" σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους (στο ξενοδοχείο "Βέροια" όμως αναφέρουν οι πληροφορίες), χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω παρατράγουδα.

Σε σχετική του ανακοίνωση, μεταξύ άλλων Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ημαθίας, αναφέρει:

"Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου στην πόλη της Βέροιας, στα πλαίσια της περιοδείας του σε πόλεις της Βορείου Ελλάδος. Παρά τη συνασπισμένη δράση κράτους και παρακράτους δεκάδες συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκ του σύνεγγυς των Αρχηγό των Ελλήνων Εθνικιστών και να συνομιλήσουν μαζί του θέτοντας του πολλά ερωτήματα αναφορικά με τις Ιδέες και τη δράση του Κόμματος, καθώς στη συντριπτική τους πλειοψηφία επρόκειτο για άτομα που έρχονταν για πρώτη φορά σε επαφή με το Κίνημά μας".

Δημοσίευση σχολίου

25 Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/6/11, 6:20 μ.μ.

    Εγω παντως δεν θα ελεγα κεντρικο καφε της πολης το ξενοδοχειο ''Βεροια'' που ειναι καμια δεκαρια χιλιομετρα εξω απο την πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/11, 6:40 μ.μ.

    Και γιατί δεν μας λένε σε ποιο μαγαζί το έκαναν?
    Οι φήμες λένε ότι πήγαν στο hotel Βέροια 10 χιλ έξω από την πόλη..?

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

    ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/6/11, 6:55 μ.μ.

    Ήρθαν οι "φαλακροί" έξω απο την Βέροια και βγήκαν στο κέντρο της πόλης οι "άπλυτοι". Σας έχουμε βαρεθεί και τους δυο. Δεν έχετε τίποτα άλλο δημιουργικό να κάνετε στην μίζερη ζωή σας; Ο κόσμος έχει πιο ουσιώδη προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/6/11, 9:32 μ.μ.

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση παραπληροφόρηση. Η γελοία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κακήν-κακώς εξω από την πόλη της Βέροιας και ουδέποτε σε κεντρικό καφέ της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/6/11, 12:37 μ.μ.

    Αυτό είναι το πρόβλημά μας τώρα;; Πού ήταν να γίνει μια συγκέντρωση και πού έγινε; Και για να είμαστε ειλικρινείς, όσο φασίστες είναι οι Χρυσαυγίτες που έχουν τόσο ακραίες αντιλήψεις και πιστεύω, άλλο τόσο είναι και αυτοί που μαζεύτηκαν για φασαρία...Φασιστικό και άκρως εγωιστικό με πρόφαση μια ομιλία να κάνω άνω-κάτω ένα κέντρο. Ένα είναι το συμπέρασμα τελικά: τα άκρα μόνο για προβλήματα υπάρχουν.Εδώ ο κόσμος καίγεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/6/11, 2:00 μ.μ.

    απλα το blog σας προμοταρει συνεχως τους φασιστες. το κανει με καθε ευκαιρια. και οσο για εσενα ουδετερε μεινε στον καναπε σου οπως κανεις παντα εσυ στην μιζερη ζωη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί δεν λέτε ότι παίρνουμε και ποσοστά; Να λέτε όλη την αλήθεια στον κόσμο!!!

    Τι να πει κανείς... Από το κείμενο αυτό ο κύριος ανώνυμος εξήγαγε το συμπέρασμα ότι "προμοτάρουμε" την Χρυσή Αυγή... Έλεος!

    Σε λίγο θα πρέπει να ζητάμε την άδεια ορισμένων για να γράφουμε ειδήσεις που δεν τους αρέσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και κάτι άλλο: Προσυπογράφουμε το σχόλιο του Ανώνυμου 12,37 μ.μ.

    "όσο φασίστες είναι οι Χρυσαυγίτες που έχουν τόσο ακραίες αντιλήψεις και πιστεύω, άλλο τόσο είναι και αυτοί που μαζεύτηκαν για φασαρία" και "Ένα είναι το συμπέρασμα τελικά: τα άκρα μόνο για προβλήματα υπάρχουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/6/11, 4:40 μ.μ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΛΑΚΡΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ.ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝ,ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΤΕ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.ΗΔΗ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/6/11, 5:01 μ.μ.

    καποτε αναρωτιομουνα πως γινεται οι υγιεις ανθρωποι να μην αντεδρασαν στην ανοδο του ναζισμου και των ρατσιστικων του ιδεων. τωρα χαρη σε αυτο το blog πηρα την απαντηση μου. οταν θεωρουμε το ιδιο ακραιους τους ρατσιστες και τους αντιρατσιστες το αξιζουμε οτι και να παθουμε.καντε κανενα αφιερωμα στον xιτλερ και τις ιδεες του.. μην ειστε ακραιοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/6/11, 5:12 μ.μ.

    παρακαλω να μην λογοκριθει το σχολιο μου.

    1000 μπραβο στο μπλογκ που αντιδρα στα ακρα.ειπαμε οχι απανθρωποι αλλα ουτε ανθρωπιστες. οχι βασανιστες ζωων αλλα μην φτανουμε και στο αλλο ακρο και το κανουμε παρανομο το χομπι τους.

    μπραβο που δινει εδαφος να εκκολαφθει το αυγο του φιδιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι πολύ βολικός για κάποιους ο όρος "αντιρατσιστής", αλλά όπως δεν αποδεχόμαστε τον όρο "πατριώτες" στους μεν, αντίστοιχα δεν αποδεχόμαστε και τους "δημοκράτες" της άλλης πλευράς.

    Αλίμονο σε αυτούς που, στο όνομα της Δημοκρατίας, θέλουν να φιμώνουν κάθε φωνή που δεν τους αρέσει.

    Βέβαια, σκεφτόμαστε: Είναι προτιμότερο να την καίει, πχ, την Σημαία κάποιος ή να την καπηλεύεται;

    Η απάντηση βγαίνει αυθόρμητα: Κανένα από τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/6/11, 6:32 μ.μ.

    Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος στα δάκτυλα ενός «ταχυδακτυλουργού». Αυτός που αναζητά να δείρει φασίστες, θα βρει έναν πραγματικό φασίστα στο καθρέφτη του σπιτιού του. Εκεί ας είναι η τελευταία φορά που θα ασκήσει βία και να του ρίξει μια φάπα μπας και ξυπνήσει. «Αν θες δεσμά, φάε ιδεολογία…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/6/11, 8:01 μ.μ.

    αν δεν ηταν αυτοι οι αντιρατσιστες η χρυση αυγη και τα λοιπα παρακρατικα σκυλια θα μαχαιρωνανε ανενοχλητοι στους δρομους. ποιος απο εσας τους μη ρατσιστες θα αντιδρουσε (δημοκρατες του καναπε) αν βρισκοτανε απεναντι απο ντουλαπες με μαχαιρια και ασπιδες? το να αντιδρασει η αστυνομια δεν το σχολιαζω καν.η μικρη συμετοχη ανθρωπων μεσης ηλικιας δειχνει το ποσο φιλικη ειναι και η κοινωνια εκτος απο τα κομματα στον ρατσισμο οταν εξυπηρετειται απο αυτον

    εξ αλλου "ανοιχτομυαλοι δημοκρατες" η διαδοση ρατσιστικων ιδεων ειναι παρανομη απο το συνταγμα αλλα ο φοβος και το συμφερον γεννανε πληθώρα δικαιολογιων.

    (τελος επισημαινω οτι η χ.α. δεν δηλωσε ποτε πατριωτικη αλλα το δηλωνει καθαρα οτι ειναι εθνικιστικη/ρατσιστικη οργανωση οσο και να προσπαθει το blog να την ωραιοποιήσει )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/6/11, 8:18 μ.μ.

    ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ Η ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ(ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΖΟΡΙΖΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥ.ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΜΑΣ ΕΠΙΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΤΕ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΙΓΑΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΛΕΡΩΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΙΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ.ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΚΕΙ .ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΤΕ ΑΣΘΕΝΟΥΣΕ ΕΙΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΙΤΕ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΗΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το ότι είναι ρατσιστές, είναι κοινά αποδεκτό και νομίζουμε ότι και οι ίδιοι το παραδέχονται. Μάλιστα, θεωρούν τιμητικό τίτλο τον όρο "εθνικιστής".

    Το θέμα της συζήτησης είναι, νομίζουμε, αν έχουν δικαίωμα να υπάρχουν ως οργάνωση ή όχι.

    Κάθε άποψη είναι σεβαστή, αν και εν μέρη θα συμφωνήσουμε ότι σε μία δημοκρατία άρρωστη, ακραία κινήματα (από όλες τις πλευρές) είναι επικίνδυνα.

    Αν είχαμε υγιή δημοκρατία, όλοι όσοι παρέκκλιναν απλά θα απορρίπτονταν από το κοινωνικό σύνολο.

    Επαναλαμβάνουμε: Κάθε ακραίο, με τη δεδομένη κατάσταση, είναι επικίνδυνο (κατά την άποψη μας - αν έχουμε δικαίωμα να την εκφράζουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/6/11, 9:16 μ.μ.

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 8.01μ.μ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΑΧΕΣΑΙ ΗΡΩΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΕΙΣΑΙ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ-Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΑΜΕΛΗΤΕΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος29/6/11, 12:32 π.μ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 9.16

    ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΑΛΙΣΤΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΒΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ.
    ΕΙΚΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΡΩΤΙΣΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ. ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΒΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙ (ΕΜΑΘΕ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΠΛΑ ΕΙΚΑΖΩ ?

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΑΚΟΥ ΑΥΤΟ: 50 ΑΤΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ. 1000 ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος29/6/11, 11:20 π.μ.

    Εσύ "αγωνιστή" μου ζεις και αναπνέεις για φασαρίες..Δεν ξέρεις να συζητάς χωρίς να επιτίθεσαι φραστικά.Σου είναι εύκολο να με αποκαλείς "δημοκράτη/ουδέτερε του καναπέ" και "μίζερε",γιατί έτσι νιώθεις εσύ ανώτερος.Το χρειάζεσαι..Δεν μπορείς να υποστηρίξεις τη γνώμη σου δίχως να μειώσεις τον άλλον,λόγω της αδυναμίας σου.Σου είναι βέβαια δύσκολο να δεχτείς πως υπάρχουν και άλλες απόψεις πέρα από τη δική σου,γι' αυτό και αντιδράς.Πως κάνει η Χούντα ένα πράμα,έτσι!Δεν πρόκειται να γίνω μίζερη σαν εσένα που να φτάνω στο σημείο να σχολιάσω ΜΟΝΟ το θέμα της Χρυσής Αυγής,επειδή είναι το άλλο άκρο.Στην τελική, Φασίστες ρατσιστές οι μεν, Φασίστες αντιρατσιστές οι δε. Ένα "αντί" σας χωρίζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/6/11, 3:02 μ.μ.

    Σας παρακαλώ πολύ να με πληροφορησει κάποιος αν επιτρεπεται η τοποθετηση γλαστρων στην εξω μεριά του μπαλκονιου καιποιος νομος το υποστηρίζει.ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος29/6/11, 6:42 μ.μ.

    Με αποκαλεσες καρκινωμα "ΕΙΣΑΙ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ"(ισως να χρησιμοποιουσα το κολπακι σου και να ελεγα οτι με αποκαλεις καρκινωμα για να ταπεινωσεις τους σκοπους μου και να μην νιωθεις αβολα που καθεσε φοβισμενη στον καναπε σου?)
    και εβαλες λογια στο στομα μου "ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ" νομιζω ζητησες ευγενικα την αντιπαραθεση και ανταποκριθηκα.Ισως και να μην ενιωσες καλα που δεν επεσα στο επιπεδο σου.Το "ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΑΜΕΛΗΤΕΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ" δεν με πειραξε γιατι θεωρω με διαχωρισε απο ατομα σαν εσενα.
    Ισως τελικα να εχεις δικαιο και να προσπαθησα να σε μειωσω χωρις να σε ξερω η διαστρεβλώνοντας τα λογια σου(σου θυμιζω κατι?). Αλλα μαλλον οχι γιατι δεν νομιζω οτι μοιαζουμε. Δεν ρωταω απο που συμπερανες το φασιστας.Η δημοκρατια προυποθετει ενεργους πολιτες κατι που δεν εισαι.Αλλωστε εσυ απο τον αντιδημοκρατη απεχεις ενα αντι(ακου τι σκαρφιζεσε..) Πισω στο καβουκι σου λοιπον να δεις πως θα την σκαπουλαρεις. Ο κοσμος δεν κερδιζεται με προσευχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/6/11, 1:34 π.μ.

    Βασικά δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά προφανώς δεν είμαι η μόνη που έχει σχολιάσει. Δύσκολο φαίνεται να κατανοήσεις ότι σας έχουν βαρεθεί πολλά άτομα σ'αυτήν την πόλη (και σε όλες τις πόλεις), ίσως κάποιοι λίγο παραπάνω..Ωστόσο εξακολουθείς να κάνεις το ίδιο: πουλάς ιδεολογία του ΤΙΠΟΤΑ. Απαξιώ να σε αποκαλέσω όσα έχεις εντός εισαγωγικών γιατί θα έδειχνε πόλωση εκ μέρους μου και ευτυχώς δεν ανήκω σε κανένα από τα άκρα σας..Αυτά τα αφήνω σε σένα,που ξεχνάς πως δημοκρατία δε σημαίνει 'βγαίνω στους δρόμους κ κυνηγώ όποιον δε γουστάρω'-δε σημαίνει πως είμαι παθητική επειδή απλά έχω την παιδεία και το ανοιχτό μυαλό που μου επιτρέπει να δέχομαι το δικαίωμα του άλλου να πιστεύει ότι θέλει.Ίσως και να με ενοχλεί η αλλαζονεία σου αλλά ποτέ δε θα έλεγα κάτι του δικού σου στυλ: "ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος30/6/11, 1:11 μ.μ.

    Αντε ακομα μια φορα. Τελευταια.

    Το συνταγμα απαγορευει την δημοσια προβολη ρατσιστικης ιδεολογιας και η δημοκρατια προασπιζεται απο τους πολιτες του εκαστοτε δημοκρατικου κρατους.

    Τι εκανες εσυ για να την προασπισεις? Συμετειχες σε αυτην την κατα τα λεγομενα σου βιαιη/φασιστικη διαμαρτυρια ? Εκανες μια ειρηνικη αντισυγκεντρωση ? Μοιρασες ενα κειμενο που προειδοποιει για τους κινδυνους της ακροδεξιας εξαπλωσης ? Εκανες οποιαδηποτε κινηση ? Μπα.. Δεν υπαρχει γυρω σου καποια κινηση που να ταυτιζεσαι απολυτα. Εχεις πολυ τουπε για να συνδιαμορφωσεις καποια και εισαι πολυ κουρασμενη για να οργανωσεις οτιδηποτε (μακαρι σε αυτο το σημειο να σε αδικω αλλα δεν το βλεπω). Και ετσι το αυγο εκκολαπτεται και στην ελλαδα.Με τις υγειες μας

    Σου ειναι ευκολοτερο (ασφαλεστερο και ιδεολογικα καθαροτερο) να μενεις εξω απο τον χορο και να κρινεις/κατακρινεις τις προσπαθειες οσων κανουνε κατι.Δεν βαριεσαι..Η δημοκρατια ειναι ισχυρη και ως εκ θαυματος θα επιβιωσει απο την εξαπλωση της γαγγραινας

    ντοπια ε?

    (ελα μην αισθανεσαι ασχημα το φαινομενο εχει επαναληφθει πριν απο καποιες δεκαετιες οχι πολυ μακρια απο εδω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανθάργιβος30/6/11, 1:58 μ.μ.

    Σχετικά με την πρόβλεψη από το Σύνταγμα για τις ρατσιστικές οργανώσεις, δίκιο έχετε, αλλά είναι πολύ υποκειμενικός ο όρος (όπως φαίνεται στην πράξη).

    Για κάποιους, και το ΛΑ.Ο.Σ. έχει ρατσιστικές τάσεις, αλλά βρίσκεται στο Κοινοβούλιο. Το θέμα είναι ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν κάποιος έχει δικαίωμα να υπάρχει σε μία δημοκρατία και ποιος όχι.

    Σίγουρα αυτό το δικαίωμα δεν ανήκει σε άτομα που κυκλοφορούν με ρόπαλα και κοντάρια και διάκεινται απειλιτικά απέναντι σε ό,τι δεν τους αρέσει.

    Πιστεύω ότι θα έπρεπε η ελληνική δικαιοσύνη να εξετάζει πολύ σοβαρά αυτές τις οργανώσεις και αν διαπίστωνε πως με λόγια ή έργα λειτουργεί αντισυνταγματικά, να δρούσε αναλόγως.

    Αλλά, το οξύμωρο είναι ότι πολλοί από αυτούς που επικαλούνται το Σύνταγμα, ζητούν σε πολλές περιπτώσεις την καταστρατήγησή του (βλέπε άρνηση στράτευσης, που προβλέπεται από το Σύνταγμα).

    Ή το αποδεχόμαστε και ζητούμε την τήρησή του ή το απορρίπτουμε, έτσι πιστεύω.

    Τώρα, σχετικά με τις αναφορές ορισμένων ότι το συγκεκριμένο blog εκτρέφει το "αυγό του φιδιού", επειδή ειδησιογραφικά ανέφερε για μια συγκέντρωση της Χ.Α. ή ανάρτησε μία ανακοίνωσή της (που στην ουσία την ξεμπρόστιασε παρά την κολάκεψε), το μόνο που έχω να πω ότι είναι πολύ επικίνδυνοι όσοι στο όνομα της Δημοκρατίας θέλουν να καταργήσουν βασικά της κεκτημένα, όπως την ελεύθερη έκφραση και διακίνηση των απόψεων, την ελευθεροτυπία κ.α.

    Τα blogs παλεύουν από τη μία με τα κατεστημένα τα πολιτικά και τα οικονομικά (είμαι σε θέση να γνωρίζω πως το συγκεκριμένο blog έχει δεχτεί πόλεμο από αρκετά τέτοια... κατεστημένα) και από την άλλη με τα "καρκινώματα" (μου άρεσε ο χαρακτηρισμός) που θέλουν μόνο αυτά αποκλειστικότητα στο "ορθό και δίκαιο".

    Ας αφήσουμε τα συνθήματα και τις παρωπίδες. Χαίρομαι που αναπτύσσεται διάλογος μέσα από τα blogs και δείχνει τις τάσεις της κοινωνίας.
    Αυτό ας το αξιοποιήσουμε προς όφελός μας και όχι για την περαιτέρω διχόνοια μας.

    Τόσο δύσκολο είναι να μιλάμε χωρίς υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, υπονοούμενα, ύβρεις, απειλές;

    Τόσο τραμπούκοι γίναμε; Δεν το πιστεύω, με λίγη προσπάθεια μπορούμε από όλες τις πλευρές να τα καταφέρουμε να "ανεβούμε λίγο ψηλότερα" που λέει και ο ποιητής.

    Αρκεί να θέλουμε...

    Ευχαριστώ για τον χρόνο και συγγνώμη αν σας κούρασα.

    Φιλικά,

    Ανθάργιβος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ηρθαν απο την χρυση αυγη και τα ζωα σαν τρελα εκαναν. Λες και ειδαν τον χιτλερ εκαναν.
    ξυπνατε ρεεε

    ουτε με τους πολιτικάντηδες ουτε με τους απλυτους βρομιαριδες ανθελληνες
    πανω απο ολα η ελλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο