Πάγωσε η Βέροια στο άκουσμα του διπλού φονικού της οδού Σταδίου

Αναστάτωση, ερωτηματικά, φόβο, θλίψη και οργή προκαλεί η στυγερή δολοφονία του ηλικιωμένου ανδρόγυνου στη Βέροια, που βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής (26/6) νεκροί στο σπίτι τους, από τον γιό τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κόρη των θυμάτων τους καλούσε επανειλημμένα στο τηλέφωνο, γεγονός που την ανησύχησε και ενημέρωσε τον αδελφό της, ο οποίος μόλις επέστρεψε στη Βέροια (έλειπε εκτός Ημαθίας) μετέβη αμέσως στο πατρικό του, αντικρίζοντας το σοκαριστικό θέαμα, με τους δύο γονείς του να βρίσκονται νεκροί στα δωμάτιά τους, δεμένοι και φιμωμένοι, με σεντόνια, σκοινιά από κουρτίνες κ.α.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει από χθες το βράδυ την οικία, στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγει, με αποτέλεσμα η κηδεία των δύο άτυχων ηλικιωμένων να γίνει από το εξοχικό τους σπίτι σε ορεινό χωριό, κοντά στη Βέροια.

Επιπλέον, οι έρευνες είναι εντεταμένες, με ανακρίσεις και καταθέσεις, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες τις δολοφονίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το σοκ του πρώτου ακούσματος άρχισαν στη Βέροια να διαδίδονται και τα διάφορα σενάρια για τα αίτια του συμβάντος, που αναφέρουν - στην πλειοψηφία τους - ότι δεν ήταν τυχαία η "επίσκεψη" των δραστών στο συγκεκριμένο σπίτι, ωστόσο προφανώς δεν μπορεί κανείς να τα δώσει βάση.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/6/11, 6:53 μ.μ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ,ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ...ΑΝΤΙΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο