Η απάντηση της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας για την μόλυνση στη "τάφρο 66"

«Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα χημικών αναλύσεων των υγρών αποβλήτων των δραστηριοτήτων βρέθηκαν να είναι εντός των θεσμοθετημένων ορίων, πλην μερικών εξαιρέσεων με μικρές όμως αποκλίσεις».
 
Τα παραπάνω, είναι μέρος της ανακοίνωσης των υπηρεσιών. Ακόμη, ότι τα ψάρια, έπαθαν ασφυξία. Πέρυσι, σε ανάλογη ανακοίνωση και αναλύσεις, ήταν άγνωστος ο λόγος των ψόφιων ψαριών.
Μα και βέβαια οι θάνατοι είναι αποτέλεσμα έκλειψης οξυγόνου που αυτό με τη σειρά του, είναι αποτέλεσμα ακατέργαστων βιομηχανικών αποβλήτων. Ακατέργαστων. Ή στην καλύτερη περίπτωση «κατεργασμένων» κάκιστα.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, παρακαλούμε τον Αντιπεριφερειάρχη και τους υφισταμένους του, να βγάλουν μια φωτογραφία των παιδιών ή των εγγονών τους, να πλατσουρίζουν χαρούμενα στο νερό του Τριποτάμου. Θα τολμούσαν να αγγίξουν τα νερά του Τριποτάμου από όπου και οι φωτογραφίες; Ας το κάνουν λοιπόν αφού, τα νερά είναι εντός των θεσμοθετημένων ορίων ή μικρών αποκλίσεων. Μήπως και μας πείσουν. 

Τα όρια, γενικώς, ξεπεράστηκαν προ πολλού.

Οι αποκλίσεις,, γενικώς, από τα νόμιμα, προ πολλού επίσης.

Χώρος και χρόνος για λόγια, δεν υπάρχει πλέον.        

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/8/11, 10:19 μ.μ.

    "Χώρος και χρόνος για λόγια, δεν υπάρχει πλέον".
    Τι θέλουν να πούν; Για κάποιους χτυπάει καμπάνα; Αυτοί είναι και μαπρόβλεπτοι. Απο αριστερά τους περιμένεις, απο δεξιά σου έρχονται. Μπροστά τους φυλάς, στην πέφτουν απο πίσω. Να δείς που θα την πέσουν και κάποιον θα τον ισιώσουν για τα καλά. Κάποιον θα κάνουν φίρμα. Απο την ανάποδη βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/8/11, 10:21 μ.μ.

    Καλοοοοοοοοο!
    Να βουτήξουν τα παιδιά τους στον καταράκτη για απολέπιση. Οριστική αποτρίχωση. Τα παχύδερμα. Δεν ντρέπονται κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί μου φαίνεται ότι τα δυο παραπάνω σχόλια γράφτηκαν από το ίδιο άτομο (με διαφορά δύο λεπτών) ότι πρόκειται και για τον συντάκτη του κειμένου; Έφαγα μήπως τίποτα ταφροεξηνταέξικα ψάρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/8/11, 11:14 π.μ.

    Και αν γράφτηκαν απο τον ίδιο που είναι το πρόβλημα; Μάλλον, αυτό είναι το πρόβλημα; Δικό σας είναι το πρόβλημα με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Το να μοιράζεις ερωτήσεις και να δημιουργείς εντυπώσεις, όπως νομίζεις, βοηθάει την υπόθεση; Πόσο αρτιμελής εγκεφαλικά μπορεί να είσαι όταν ασχολείσαι με τα πρόσωπα και όχι με τα καταγγελόμενα; Ε λοιπόν σου λέω ότι καμία σχέση δεν έχουν τα σχόλιά μου με αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Στην Κουλούρα κατοικώ και έχω δυο παιδιά. Όνομα; Δεν σφάξανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/8/11, 2:23 μ.μ.

    Η ανικανότητα των τοπικών αρχόντων, κάνουν τους "φελλούς" να φαντάζουν "σωτήρες". Αυτοί είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/8/11, 2:46 μ.μ.

    Η ανικανότητα των τοπικών αρχόντων, είναι που επιτρέπει τους φελλούς να έχουν λόγο και μόνον αυτοί. Σωτήρες δεν υπάρχουν. Φελλοί υπάρχουν σε ποσότητα. Και είναι πάντα, μαζί με τους άρχοντες. Διαφορετικά, δεν θα συνέβαιναν όσα συμβαίνουν σήμερα γύρω μας φίλε μου. Και εξοικοιωθήκαμε τόσο με τους φελλούς, που νομίζουμε ότι αυτή είναι η κανονικότητα.
    Απλά συμπλήρωσα την αναφοράσου με την οποία συμφωνώ απολύτως αν μου επιτρέπεται κι εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/8/11, 4:51 μ.μ.

    Εάν δεν μπορεί ο Δήμος Βέροιας που είμαι Δημότης του να προστατέψει την υγεία μου ή όποια άλλη υπηρεσία, σίγουρα δεν επικρατούν μόνο οι φελλοί αλλά και οι ανεγκέφαλοι. Μα δεν καταλαβαίνουν αυτοί που κάνουν τα σχόλια; Βρωμάει όλο το χωριό και δεν μπορού,με να σταθούμε. Το καταλαβαίνουν ή όχι; Και αντί να πούνε ή να κάνουν κάτι γιαυτό, περί άλλων τιρβάζουν. Δεν υπάρχουν υπηρεσίες για το περιβάλλον; Κανένας δεν υπάρχει να σταματήσει το μαρτύριό μας κάθε καλοκαίρι; Ήμαρτον πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/8/11, 3:40 μ.μ.

    Ο Βοριατζίδης δεν είναι αρμόδιος Αντιδήμαρχος στη Βέροια; Έκανε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο