Φωτιά στην χωματερή της Βέροιας

Χθές Σάββατο, γύρω στις 4 το απόγευμα, εκδηλώθηκε για ακόμη φορά φωτιά πάνω στην υποθετικά κλειστή και φρουρούμενη χωματερή της Βέροιας, στον Αλιάκμονα.. 
 Η φωτιά δεν πρόλαβε να επεκταθεί στα σκουπίδια που είναι ακόμη ακάλυπτα, καθώς στο σημείο έσπεσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας.


 Πληροφορίες από δελτίο Τύπου της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/8/11, 12:02 π.μ.

    Όταν έφυγα για μια βδομάδα απο τη Βέροια, 'ήξερα ότι η χωματερή φυλάγεται απο εθελοντές πυροσβέστες. Βάλανε και μπάρα διάβασα, για να μην μπαίνουν και πετάνε σκουπίδια. Εδώ και μια ώρα, επέστρεψα απο Χαλκιδική και διαβάζω για φωτιά. Τελικά όλοι μας δουλεύουν; Στις τέσσερις το απόγεμα φωτιά και την έσβησε η Πυροσβεστική; Γελικά φυλαγόταν ή όχι; Βγάλανε τρείς φωτογραφίες, πέταξαν πέντε μπούρδες για να δούμε εμείς οι κάτοικοι και στην ουσία τίποτε; Αμάν πια. Όλα για την φωτογραφία;
    Εθελοντές και τρίχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/8/11, 9:02 π.μ.

    Έχεις δίκιο. Το παρακάτω διάβασα κι εγώ.Δεν θα δώσει κανείς εξηγήσεις;
    "Τη Δευτέρα το πρωί συμφωνήθηκε μεταξύ του Αντιδημάρχου κ. Κ. Βοργιαζίδη και του Προέδρου του ΕΣΕΠΑ κ. Ν. Σαχινίδη, η κατασκευή και τοποθέτηση νέας μπάρας για τον έλεγχο της εισόδου οχημάτων στον Χ.Α.Δ.Α. του Αλιάκμονα που φυλάσσεται από εθελοντές του ΕΣΕΠΑ.
    Την Τετάρτη το πρωί, δύναμη δέκα εθελοντών του ΕΣΕΠΑ ξεκίνησε τις εργασίες τοποθέτησης της νέας μπάρας που κατασκευάστηκε την προηγούμενη μέρα.
    Ήταν μια ακόμα απόδειξη της δυναμικής που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από ένα άρτια οργανωμένο εθελοντικό σώμα, το οποίο έχει αγκαλιάσει ο δήμος παρέχοντας υποστήριξη στην τροφοδοσία για την λειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης και του Κέντρου Επιχειρήσεων που εδρεύει στα Ριζώματα.
    Αύριο Πέμπτη, κλιμάκιο εθελοντών του ΕΣΕΠΑ υπό την καθοδήγηση του Δήμου θα εκτελέσει εργασίες πυρασφάλειας με καθαρισμό χόρτων στην περιοχή της Παναγίας Σουμελά, εν όψει του Δεκαπενταύγουστου, σε χώρους όπου κατασκηνώνουν οι πιστοί κατά μήκος του δρόμου.
    Υπενθυμίζεται ότι η φύλαξη του Χ.Α.Δ.Α. στην περιοχή του Αλιάκμονα γίνεται καθημερινά από κλιμάκιο εθελοντών."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/8/11, 11:51 π.μ.

    Πέντως, φωτογραφίες βγήκανε. Τις είδε ο κόσμος στις εφημερίδες. Τι ψάχνετε παραπέρα; Αυτός είναι ο σκοπός. Έπεσε και το χρήμα...
    όλα καλά. Για αυτούς μόνο. Για εμάς το φρέσκο χ΄πορτο και τυρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο