Η Θρακική Εστία Βέροιας στην Λίμνη Ευβοίας

H Θρακική Εστία Βεροίας με το χορευτικό τμήμα ενήλικων, προσκλήθηκε να παρουσιάσει χορούς της Θράκης με την επιμέλεια και καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Λίτου Σταύρου το Σάββατο 6 Αυγούστου στην Λίμνη Ευβοίας (μία όμορφη παραλιακή πόλη του Ευβοϊκού κόλπου).  

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «34α ΕΛΥΜΝΙΑ 2011» έγιναν στα πλαίσια της διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων από τον Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας και από τον χορευτικό όμιλο «ΤΟ ΛΙΜΝΗ».

Η Θρακική Εστία Βεροίας παρουσίασε χορούς της Θράκης, που για μία ακόμη φορά αναδείξαμε την χορευτική και όχι μόνο παράδοση της Θράκης και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού οι χορευτές μας χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό και θερμά από όλους τους παρευρισκομένους κατοίκους αλλά και παραθεριστές.

Οι διοργανωτές ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση μας των χορευτών τους ευχαρίστησαν όλους για την χορευτική τους ικανότητα  και για το κέφι που μετέδωσαν στο κοινό ξεσηκώνοντάς το.

Έπαιξαν οι μουσικοί Γιάννης Λίτος ακορντεόν και Βαγγέλης Ψαθάς κρουστά.

Στην εκδήλωση του Σαββάτου, εκτός από την θρακική Εστία Βεροίας, συμμετείχαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι:
  • Ο πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Ρίζες» από τα Ψαχνά
  • Ο Πολιτιστικός και Πνευματικός Σύλλογος Νέων Παλατίων Ωροπού
  • Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαγοράς Πηλίου
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Θρακικής Εστίας Βεροίας ευχαριστούν θερμά τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία τους και το Ίδρυμα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου (στο Προκόπι) στους ξενώνες του οποίου καταλύσαμε το βράδυ του Σαββάτου 6 Αυγούστου και είχαμε την ευκαιρία να εκκλησιασθούμε τη Κυριακή το πρωί.

Την αποστολή συνόδευσαν o Πρόεδρος Στάθης Βακάλης ο Αντιπρόεδρος Θανάσης  Φαναριώτης και η ταμίας Καίτη Ακριβοπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο