Συνεδριάζει την Πέμπτη 3/11 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 3/11 και ώρα 12:00 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας, με 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Τα θέματα έχουν ως εξής:  

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για το έργο «Συντήρηση Σχολικών κτιρίων».      
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για το έργο «Μηχανήματα και λοιπός εξοπλισμός».      
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για το έργο «Δαπάνες για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων, επικινδύνων και ρυμοτομούμενων κτισμάτων».      
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση  ή μη εξόδων μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλων του Δήμου.      
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και ψήφιση της πίστωσης για το Χαράλαμπο Κοπαρανίδη.      
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και ψήφιση της πίστωσης για τον Ανδρούτσο Κοπαρανίδη.      
ΘΕΜΑ 7ο: Εισήγηση της Ο.Ε. για εξώδικο συμβιβασμό της τιμής μονάδας, προσκυρούμενου κοινόχρηστου δημοτικού τμήματος στην ιδιοκτησία των Αθηνά Κοντραφούρη κλπ.      
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και ψήφιση της πίστωσης για να διατεθεί στον Μιλτιάδη Καραγιάννη και για την καταβολή Δικαστικών εξόδων και εξόδων εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων ή συμβιβαστικών πράξεων».      
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και ψήφιση της πίστωσης για να διατεθεί στον Κωνσταντίνο Γκαλαΐτση και για την καταβολή Δικαστικών εξόδων και εξόδων εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων ή συμβιβαστικών πράξεων».      
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για 1) «Έξοδα διοικητικής εκτέλεσης» και 2) «Τοκοχρεωλύσια δανείων προς Τ.Π.&Δ.»      
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για το έργο «Κατασκευή υποδομών και βάσεων πινάκων ηλεκτροδότησης παροχών Δήμου Βέροιας».      
ΘΕΜΑ 12ο: Καταρτισμός ή μη όρων διακήρυξης για μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.      
ΘΕΜΑ 13ο: Απόδοση λογαριασμού γενομένων δαπανών, επί εντάλματος πάγιας- προκαταβολής, από τον υπόλογο υπάλληλο του Δήμου Αθανάσιο Σιδηρόπουλο.      
ΘΕΜΑ 14ο: Υποβολή στο Δ.Σ. Γ΄ τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2011.      
ΘΕΜΑ 15ο: Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου για να παραστεί ενώπιον του Ειρηνοδικείου Βέροιας κατά τη συζήτηση της αγωγής του Νικολάου Ιωαννίδη.      
ΘΕΜΑ 16ο: Ανάκληση της υπ’ αριθ. 321/2011 απόφασης της Ο.Ε.       
ΘΕΜΑ 17ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για επιβολή ή μη τέλους Τέλεσης Γάμων      
ΘΕΜΑ 18ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη των τελών καθαριότητας και φωτισμού.      
ΘΕΜΑ 19ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για επιβολή ή μη και αναπροσαρμογή ή μη τελών άρδευσης.      
ΘΕΜΑ 20ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για επιβολή ή μη τέλους 0,5% και 5% για τις Δημοτικές Ενότητες Απ. Παύλου, Βεργίνας, Δοβρά και Μακεδονίδος.      
ΘΕΜΑ 21ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για επιβολή ή μη και αναπροσαρμογή ή μη τελών χρήσης πεζοδρομίων-κοινοχρήστων χώρων κλπ. για κάθε Δημοτική Ενότητα.      
ΘΕΜΑ 22ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για επιβολή ή μη και αναπροσαρμογή ή μη τελών στάθμευσης για κάθε Δημοτική Ενότητα.      
ΘΕΜΑ 23ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για επιβολή ή μη και αναπροσαρμογή ή μη δικαιωμάτων παροχής υπηρεσιών στα νεκροταφεία κάθε Δημοτικής Ενότητας.      
ΘΕΜΑ 24ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη του συντελεστή φόρου φωτιζόμενης επιφάνειας για κάθε Δημοτική Ενότητα.      
ΘΕΜΑ 25ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για επιβολή ή μη και αναπροσαρμογή ή μη δικαιώματος βοσκής για κάθε Δημοτική Ενότητα.      
ΘΕΜΑ 26ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για επιβολή ή μη και αναπροσαρμογή ή μη τελών διαφήμισης για κάθε Δημοτική Ενότητα.      
ΘΕΜΑ 27ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για προμήθεια ζωοτροφών.    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο