Θ. Θεοδωρίδης: "Η Δημοτική Αστυνομία για μένα είναι σαν να μην υπάρχει"

"Η Δημοτική Αστυνομία δεν δουλεύει καθόλου καλά... Για μένα είναι σαν να μην υπάρχει", ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 24/10, κατά τη συζήτηση για την εκστρατεία καθαριότητας του Δήμου Βέροιας.
Όπως τόνισε για ακόμη μία φορά, όλες οι παραβάσεις που έχει βεβαιώσει για θέματα καθαριότητας αφορούν αφισοκολλήσεις και κάποιες περιπτώσεις κατόπιν καταγγελιών και ποτέ δεν έκανε ελέγχους από μόνη της.  

Με αφορμή τη νέα προσπάθεια του Δήμου, ο κ. Θεοδωρίδης εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει καλύτερη συνεργασία στο μέλλον...

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ὅλως ἄκομψος -καὶ καθ' ὅλου κρυπτομένη- προτροπὴ γιὰ χαράτσια ἐπὶ δικαίων καὶ ἀδίκων τὸ κακεντρεχὲς σχόλιο «σἂν νὰ μὴ ὑπάρχῃ»._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 100% ἄδικο· διυλίζει τὸν κώνωπα (ἀφισσοκολλήσεις) καὶ καταπίνει τὴν κάμηλο (ἀπερίγραπτη εἶναι ἡ ἔκπτωσι στὴν καθαριότητα δρόμων-πεζοδρομίων καὶ στὴν ἀποκομιδὴ τῶν ἀπορριμμάτων), ἢ μήπως δέν τα βλέπουμε; Καὶ μὴ μᾶς πῇ ὅτι μέχρι πρὸ 2 ἐτῶν οἱ πολῖτες ἦταν εὐσυνείδητοι καὶ ἐσχάτως μόνον ἔγειναν ἀνάγωγοι καὶ ἀδιάφοροι. Πρόκειται ἀμιγῶς γιὰ ἀνεπάρκεια τοῦ δήμου._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΤΡΟΣ Λ.25/10/11, 7:38 μ.μ.

    Επιτρέψτε μου να συμφωνήσω με τον κ. Χατζηνικολάου. Πρόκειται μάλλον όχι απλά για ανεπέρκεια μιας δημοτικής υπηρεσίας αλλά αυτό που λέει ο αντιδήμαρχος Θ. Θεοδωρίδης φαίνεται ότι αφορά τη γενικότερη εικόνα της Δημοτικής Αρχής:"Είναι σαν να μην υπάρχει".
    Και για να παραφράσουμε το λαϊκό ρητό ... από μικρό και από "αντιδήμαρχο" μαθαίνεις "τα του Δήμου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά με νευριάζει πολύ το γεγονός να είναι απούσα η δημοτική αστυνομία. Το μόνο που κάνουνε είναι να σφυρίζουνε αν έχει διπλοπαρκάρει κάποιος (αντί να του κόψουν τον κ...) και πηγαίνουνε και δίνουνε κλήσεις σε όσους δεν έχουν βάλει παρκόμετρο. ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Όσων αφορά το θέμα της καθαριότητας, πάλι τραγική είναι. Έχετε δει πολλές φορές να δίνει δημοτικός αστυνόμος κανά πρόστιμο επειδή πέταξε κάποιος το σκουπίδι του κάτω? Όπως και στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος, η δημοτική αστυνομία υπάρχει απλά για να...υπάρχει! Ούτε καν για τα μάτια του κόσμου δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο