Η ψυχραιμία "νίκησε" και δεν υπήρξαν έκτροπα στη Βέροια (νέα βίντεο)

Η ψύχραιμη αντιμετώπιση της κατάστασης από την αστυνομία, η οποία - παρά την αρχική υποτυπώδη αντίσταση που προέβαλε - άφησε τους Αγανακτισμένους πολίτες να διέλθουν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, φωνάζοντας συνθήματα κατά της σκληρής πολιτικής της Κυβέρνησης, και να εγκατασταθούν σε σημείο 100 μέτρα μακριά, δεν οδήγησε σε έκτροπα κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της Βέροιας, στις 16/10/2011.   


Παρακάτω, ακολουθούν βίντεο από την ιστοσελίδα verianet.gr, που δείχνουν τι συνέβη πριν και μετά την παρέλαση, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να δείτε τι συνέβη και με ήχο, καθώς η τεχνολογία... πρόδωσε το βίντεο του inveria.gr.






Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. χρ.Παπαθ.17/10/11, 6:41 μ.μ.

    Πολύ καλά τα σποτ που ανέβασες Νίκο ,έμαθα ότι στην Κατερίνη η διαμαρτηρία των Μαθητών είχε μια ,για μένα πολύ καλή εντύπωση , έκαναν στροφή κεφαλής στα αριστερά και όχι δεξια όλα τα σχολεία νομίζω ότι αυτό πρέπει να στοίχισε στους επισήμους ,αν φυσικά καταλαβαίνουν από απόρριψει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν καταλαβαίνανε από απόρριψη και αποδοκιμασίες κ. Παπαθανασίου, θα ήταν ακόμα στην εξουσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/11, 9:21 μ.μ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΑΜΠΟ το γατακι17/10/11, 9:55 μ.μ.

    θα ηθελα να συμφωνησω οτι η κηνηση αυτη των μαθητων στην κατερινη ειναι πολυ καλη απλα υπαρχει ενα "θεμα".... θα πρεπει να ξερουν οι μαθητεσ τον λογο που το κανουν και να εχουν επιγνωση και να μην το κανουν επειδη καποιοσ τουσ το ειπε και "ωραια ρε συ πλακα εχει ασ το κανουμε και εμεισ" δυστηχωσ τα τελευταια χρονια το μαθητικο κηνημα ειναι υποκεινουμενο. τουσ λενε θα κανουμε καταληψη σημερα... ολα τα σχολεια καταληψη, αυριο θα παμε να πεταξουμε αυγα , αυριο διαμαρτυρια και παει λεγοντας.. λιγοι μαθητες εχουν επιγνωση των αιτιων για το οποιο γινεται κατι ... για αυτο και σε πορειεσ και καταληψεις εισχορουν αναμεσα τους "εξοσχολικοι".οι ποιο πολλοι το βλεπουν ευκαιρια να χασουν μαθημα... οταν η δικη μου "φουρνια" καναμε εμεισ καταληψη και εντοπιζαμε στο σχολειο καποιον εξωσχολικο το "προβλημα" το ελυνε το 15 μελες συμβουλιο..τωρα αλωνιζουν ελευθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο