Σταμάτης Κραουνάκης… «55» One man show

Χθες Δευτέρα 28/11 το βράδυ, στον κατάμεστο "Χώρο Τεχνών" της Βέροιας έλαβε χώρα η εκπληκτική μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη «55»… Μια παράσταση που μάγεψε τους παρευρισκόμενους. Ο Σ. Κραουνάκης μαζί με την μπάντα των Αστεριών «Banda di stelle» και την Ελευθερία Πάτση (νέα τραγουδίστρια) επί δυόμιση περίπου ώρες έδωσε όλη του τη ψυχή πάνω στη σκηνή, τραγουδώντας αλλά και σατιρίζοντας με ωραίο τρόπο την πολιτική επικαιρότητα αλλά και γενικά πολλές καταστάσεις της καθημερινότητας μας. Ο κόσμος συμμετέχει ενεργά σιγοτραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.  

Ένα πιάνο γεμάτο από τα τραγούδια που εδώ και  τρεις δεκαετίες παρακολούθησαν και συντρόφεψαν τις ζωές των Ελλήνων. Το «55» είναι η κατά Σταμάτη περιπέτεια της ζωής, της τέχνης, της καταγωγής, του Έρωτα , η κωμωδία του ζην και του ευ ζην. Μ’ αυτά λοιπόν της σιγουριάς τα υλικά και με συνοδοιπόρους  τέσσερις "φίλους σολίστες'', ζυμωμένους σε μια πνοή και απαλλαγμένους από την παρτιτούρα ο Κραου τα έσπασε για πάρτη του και για τους πολλούς πολλούς φίλους του.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης λίγο πριν το τέλος της παράσταση δήλωσε ότι είναι το τελευταίο live on stage που δίνει… θέλοντας να δώσει χώρο στα νέα παιδιά- τις νέες φωνές…

Λ.Μ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο