Ο Δήμος Βέροιας διαθέτει κάρτες στάθμευσης

Επιτέλους μετά από σχεδόν δυο μήνες ο Δήμος Βέροιας παρέχει τις πολυσυζητημένες κάρτες στάθμευσης. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε ένα από τα βασικά θέματα της καθημερινότητας ήταν αυτό των καρτών στάθμευσης. 
Για την ακρίβεια ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Βασίλης Γιαννουλάκης αναφέρθηκε στην επί δίμηνο έλλειψη διαθέσιμων καρτών στάθμευσης, από την οποία ο δήμος έχασε σημαντικά έσοδα, ζητώντας να μάθει ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση.   

Η απάντηση που ακολούθησε από τον Γ.Γ του Δήμου Κώστα Τσιλογιάννη, ο οποίος ανέφερε πως έγινε αντικατάσταση των παλιών καρτών στάθμευσης με νέου τύπου κάρτες, τις οποίες δεν θα μπορούν να γράψουν με μελάνι που σβήνει, ούτε να τις σβήνουν με άλλο τρόπο. Η παραγγελία έγινε, αλλά η πρώτη παρτίδα βγήκε προβληματική, οπότε και σημειώθηκε αυτή η καθυστέρηση… Τώρα πια, υπάρχουν κανονικά και είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Το θέμα είναι ότι οι κάρτες δόθηκαν σε κυκλοφορία και μάλιστα είναι νέου τύπου, αλλά οι πολίτες δεν ενημερώθηκαν και οι κλήσεις από την δημοτική αστυνομία άρχισαν να κόβονται στους παραβάτες.

Λ.Μ.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/1/12, 8:49 μ.μ.

    Την προηγούμενη Τετάρτη και Πέμπτη είχε ανακοινώσεις σε όλες τις τοπικές εφημερίδες απ' ότι είδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο